Şimdi Ara

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
12
Favori
23.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı etkiyi yapmayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

geçen günler ankara'dayken bu paketi alsammı diye çok düşündüm ama içinden 300s çıkar diye vazgeçtim. sonra elazığ'a geldim çarşıya çıktım arkadaşlarla oturduktan sonra dönerken bir teknosaya bakayım paket varmı diye aklıma geldi. normalde küçük şehirlere bu konuda ayrımcılık oluyor bütün 300s li fareleri küçük şehirlere göndermişlerdir diye düşünüyordum. bu yüzden sadece bakmak maksadıyla gittim. reyona doğru giderken karşıdan baya bir stok olduğunu gördüm biraz şaşırdım. şansa setlerinin önüne gelince bir baktım bütün setlerin arka tarafının farenin olduğu tarafın kavlatıldığını gördüm (resime ekledim) kendi kendime oooo buradan hiç alınmaz içini açıp seçmişler dedim. tam önümdeki setin yapışkanı kalkmış açıktı g300s vardır diye düşündüm zaten açık olduğundan bir bakayım içine dedim kutuyu açtım içine bir baktım g502 var kısa süreli bir şok geçirdim niye almadılar acaba bozuk filanmı diye düşündüm. hemen çıkarıp fareye baktım kapalı kutu. hemen kutuyu kapatıp kaptım kasaya doğru giderken bir teknosa elemanı arkasında müşteriye bir şey göstermek için gidiyordu kutuyu görünce hemen elimden aldı. ya bu kutu bu kadar büyük'müydü dedi. neyse aldım geri kutuyu kasaya gittim. kasadaki kişi başka bir müşteriyle ilgilendiğinden bu çakalı çağırdı müşteriyle ilgilenir'misiniz dedi. bu çakal başka müşteriyle ilgilenmesine rağmen hemen koştur koştur geldi. tabi yine hemen başladı ya bu kutu bu kadar büyük'müydü diye kutuyu incelemeye. neyse sonra işte banka kartıyla ödeyeceğim dedim bir kaç işlem yaptı sonra tekrar kutuyu eline aldı kutuyu inceliyor ama bu sefer baya detaylı inceliyor. kutuya işaret mi koydular nedir bilmiyorum. baya uzun uzun detaylıca inceleyince sorun mu var dedim. yok sadece kutu ne kadar büyük diye bakıyorum dedi ben öyle deyince faturayı kesti ama o ana kadar ürün hakkında hiç yorum filan yapmadı . hiç bir şey demeden aldı eline maket bıçağını kutuyu açtı ön tarafından o ek kutuyu çıkardı klevyeyi çıkardı tabi adam baya bir panik beni de kıllandırdı bir çakallık yapmasın dedim iyice izledim o ara ulan içinden g300s çıkarmasın diyede aklıma geldi tabi bu panikle klevyeyi çıkardı tuttu onuda açtı içinde pillerini kontrol edeyim filan dedi. kablolu oyuncu klevyesinde ne pili olacaksa . neyse fareyi çıkardı g502 yorum yapmadan kısa süre baktı geri kutuya koydu. poşete koydu aldım çıktım o ara babam kapının önüne gelecek beraber gidecektik adam arkadan geldi kapının dışında beklerken geldi baktı bana bende ona bakınca geri girdi. kusura bakmayın biraz uzun oldu ama başıma böyle bir macera gelince anlatayım dedim
    sonuç olarak bütün kutular açılmıştı ki bu ticaret yapan bir firmaya yakışmıyor o setleri kimse almaz içleri açılmış. benim aldığım g502'li kutuyu meraktan mı açıp baktılar yoksa arada 199'a düşüyormuş onumu bekliyorlardı bilmiyorum açık kutuyu birde en öne koymuşlar buralarda bir yazı okumuştum teknosa elamanları seçip en arkaya koyuyorlarmış arkadakilerden seçin diye acaba ondanmı öne koydular belkide sadece meraktan açıp baktılar diyeceğim ama farenin değeri 260 lira olduğundan pek iyi niyetli düşünemiyorumtırma adamın hareketlerinide yukarıda anlattım yorum sizin o kutularda ellerinde patlayacak muhtemelen . ben erdim muradıma siz çıkın kerevetinize
    eğer alcaksanız kutunun açılıp açılmadığını iki taraflı kontrol edin sıradan bir bant yapıştımamışlar yaldızlı bir yapışkan. hepsinin açıldığı gayet net belliydi resimdede var benim aldığım aynen resimdeki gibi açıktı diğeri de yapıştırılmış olan resimdeki gibi duruyordu. bol şans sizlere.

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE

Okurken zor dayandim valla. Bana yapsalar aksama karakoldan cikardim heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

Diyarbakır ceylan avm teknosa da aldım g502 çıktı, hiç beklemiyordum ama oluyormuş demek

Nasıl seçtiniz hocam bana seçme şansınız varmı acaba parasını göndersem

Hocam keşke bir yöntemin olsaydı da yardımcı olabilseydim size. Direk ürün aldım, kader.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

denediniz mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Chaylack

Hocam o videoyu nasıl buldunuz Allah aşkına? Çok uğraşmış olmalısınız.
    Ama adamlar da düşünmüş, işe yarıyor gibi.Şöyle bir şey yapabiliriz, ellerinde g300s ve g402 olan arkadaşlar pusulayla mouselarını kontrol etsinler pusula oynuyor mu oynamıyor mu diye. Eğer oynamıyorsa pusula hilesi işe yarıyordur çünkü g502de bildiğin eşek gibi güçlü bir mıknatıs var.Ayrıca pusulanın klavyeden etkilenmeyeceğini düşünmüyorum.

Dün akşam Ankara'da ki FTZ AVM'de denemeye gitmiştim fakat gene şanssızlığım vurdu. Orada ki AVM'de 1 Tane kalmış ve o da kasiyerin arkasındaydı, sadece kutuya bakmakla yetinebildim :D Yukarı da ki arkadaşın mesajı aklıma geldi bantına baktım ince 3-5cm'lik bir ban vardı. Yani koli bantı gibi bir şey değildi ama Pusulayı deneyemediğim için almadım. Bugün farklı bir Alışveriş merkezine gidip varsa deneyeceğim. Takipte kalın arkadaşlar :D

• hocam g502 yi aldımya ondan üstelemedim.
  • g300s ve g700s mauseları var ikisindende menun değilim. boşa logitech sevdasına düşmeyin hayal kırıklığı olur.
  • şu set kesin alınır g300s çıksa bile çok zarara girmiş olmazsanız ama bendeki sıkıntı şu ki logitechin mouselar sağlam, klavyelerde öyle ama bu g tuşlarını üste değilde sola koyuyolar ondan dolayı alamıyorum ya. ben bakmadan yazdığım için her tuşun yerini soldaki crtlye göre ayarlıyorum bunda ctrl yerine g tuşları olduğu için hep bi harf kaydırmış oluyorum. ha alışılır alışmasına da bu sefer dışarda kullandığıım klavyeleri bakmadan kullanamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

şu set kesin alınır g300s çıksa bile çok zarara girmiş olmazsanız ama bendeki sıkıntı şu ki logitechin mouselar sağlam, klavyelerde öyle ama bu g tuşlarını üste değilde sola koyuyolar ondan dolayı alamıyorum ya. ben bakmadan yazdığım için her tuşun yerini soldaki crtlye göre ayarlıyorum bunda ctrl yerine g tuşları olduğu için hep bi harf kaydırmış oluyorum. ha alışılır alışmasına da bu sefer dışarda kullandığıım klavyeleri bakmadan kullanamam.

Hocam klavyelerde 2 tuşta çizgi var oraya işaret parmaklarınızı koyun. Bakmadan yazabiliyor olmalısınız. Bende F ve J harflerinde var. Ve G502 pusula yöntemi gerçek mi? Birde aldık açtık g300s çıktı iade edebiliyor muyuz :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

şu set kesin alınır g300s çıksa bile çok zarara girmiş olmazsanız ama bendeki sıkıntı şu ki logitechin mouselar sağlam, klavyelerde öyle ama bu g tuşlarını üste değilde sola koyuyolar ondan dolayı alamıyorum ya. ben bakmadan yazdığım için her tuşun yerini soldaki crtlye göre ayarlıyorum bunda ctrl yerine g tuşları olduğu için hep bi harf kaydırmış oluyorum. ha alışılır alışmasına da bu sefer dışarda kullandığıım klavyeleri bakmadan kullanamam.

Hocam klavyelerde 2 tuşta çizgi var oraya işaret parmaklarınızı koyun. Bakmadan yazabiliyor olmalısınız. Bende F ve J harflerinde var. Ve G502 pusula yöntemi gerçek mi? Birde aldık açtık g300s çıktı iade edebiliyor muyuz :D.

iade de sıkıntı oluyormuş hocam ama burda birsürü yöntem anlatılıyor. ama fazla kalabalık olmayan bi teknosaya giderseniz çalışanların yardımcı olabileceğini düşünüyorum yukarda örnekleri de var. ama f ve j ye göre zor ayarlanıyor hocam ya. serçe parmak ctrl üstünde olunca tüm tuşların yerini ezbere basabiliyorum karakterler rakamlar dahil. yoksa g105in aydınlatması falan çok güzel. ama sırf bundan dolayı bloody b2100 set aldım pişman da değilim güzel set öneririm.

• Marmara forumda 3 tane vardı hepsininde bandrolleri açılmış ama kutulara şeffaf plastik bant yapıştırılmış üstüne birde plastik şerit çekilmiş. Kutu açılmamış gibi milleti saf yerine koymaya çalışıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Marmara forumda 3 tane vardı hepsininde bandrolleri açılmış ama kutulara şeffaf plastik bant yapıştırılmış üstüne birde plastik şerit çekilmiş. Kutu açılmamış gibi milleti saf yerine koymaya çalışıyorlar.

Hocam pusula ile deneseydiniz yinede :D
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    oraya gideceğim hesapta yoktu, denk gelmişken bir bakayım dedim. pusula işi aklımda, pusulalı bir anahtarlık görürsem alıcam :)
  • Hala bir yolunu bulunmadı mı pusula falan işe yarıyor mu ?
  • Pusula işe yarıyorsa hemen gidip alacağım :D
  • Bulundugum yere yakin bir teknosadayim yildizli bandrolu olan bi tane var digerleri seffaf bantli almak istersem hafta sonu alirim gerekirse kutu arasindan bakariz arkadasla ama bi sorayim dedim burada kimse bi klavye mouse setine o kadar bayilmaz cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Bulundugum yere yakin bir teknosadayim yildizli bandrolu olan bi tane var digerleri seffaf bantli almak istersem hafta sonu alirim gerekirse kutu arasindan bakariz arkadasla ama bi sorayim dedim burada kimse bi klavye mouse setine o kadar bayilmaz cunku

SS atın hocam kutuyu :D. Birde hocam pusula ile deneme şansınız varsa bizde yararlanalım. Şeffaflarda olmuyorsa tamamdır ^^
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Hocam az once eve geldim pusula mesajlarini okudum ama anlayamadim :) Neyse 2. Bir yildizli bandrole sahip kutu daha gordum arkala tarafta, hatta kutuyu biraz araladim yani biraz daha acsam gorurum mouse'u fakat videolari bir daha izleyecegim mouse hangi tarafta diye, şu Lys sinavim bi gecsin arkadasla gider g502 li olani aliriz yeterki magazada olsun yani bizden kacmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Hocam az once eve geldim pusula mesajlarini okudum ama anlayamadim :) Neyse 2. Bir yildizli bandrole sahip kutu daha gordum arkala tarafta, hatta kutuyu biraz araladim yani biraz daha acsam gorurum mouse'u fakat videolari bir daha izleyecegim mouse hangi tarafta diye, şu Lys sinavim bi gecsin arkadasla gider g502 li olani aliriz yeterki magazada olsun yani bizden kacmaz

https://www.youtube.com/watch?v=BKNZPwtMNxY böyle hocam ibre oynuyo ^^. g402 de aynısı olur mu bilmiyorum.

• Demin 3 adet kutuya baktim hepsi acikti.gorevliyi cagirip neden acik dedigimde alarmlarini cikartiyoruz ondan cevabini verdi.bu dogru mudur yoksa beni mi yemis adam?

• Arkadaşlar G402 li bir kutu var. Sizce değer mi? Satılır mı mouse? Sadece klavye de yeterli olur bana.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.