Şimdi Ara

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
12
Favori
23.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gittim cevahire Ada'ma rica ettim tüm kutuları açtı 1 tane 402 vardı sadece.arkasından metrocity e gittim orada da rica ettim çalışana aldı alarm cihazıyla tek tek açtı sonuç 502 hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katsumotho

Bugün gittim cevahire Ada'ma rica ettim tüm kutuları açtı 1 tane 402 vardı sadece.arkasından metrocity e gittim orada da rica ettim çalışana aldı alarm cihazıyla tek tek açtı sonuç 502 hayırlı olsun

Hocam adamları nasıl ikna ettiniz rüşvet mi verdiniz hipnotize mı ettiniz ne yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

Orijinalden alıntı: katsumotho

Bugün gittim cevahire Ada'ma rica ettim tüm kutuları açtı 1 tane 402 vardı sadece.arkasından metrocity e gittim orada da rica ettim çalışana aldı alarm cihazıyla tek tek açtı sonuç 502 hayırlı olsun

Hocam adamları nasıl ikna ettiniz rüşvet mi verdiniz hipnotize mı ettiniz ne yaptınız

Valla direk hediye alıyorum yardımcı olurmusun dedim saolsunlar tek tek denediler.benden siz tavsiye gümüş bandrollü olanlara odaklanın.

• 19yusuf05 arkadaşın paylaştığı gibi kutusundaki yapışkanı bandrollü gibi olana odaklanın benim aldığım da öyle 1 tane ondan vardı diğerlerinin hepsi farklıydı.Rica edin açıyorlar kutuları
  • aynen teknosa açıyor 402 bulabildik aldım geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Zer0

G502 yi satın klavye bedavaya gelsin

aynen mouse ihtiyacım yok ondan satıyorum. Klavye bedavaya gelmiş olsun
  • katsumotho K kullanıcısına yanıt
    Ben bu kampanya ilk ciktiginda alicaktim g300s cikar diye sanssizligimdan almadim, ikinci elden temiz klavyeyi almistim, sonra teknosaya gittim baktim halen kampanya duruyor ordaki arkadaslarla konusurken abi keşke soyleseydin butun musterilerime verdim g502 li olani dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 25 Mayıs 2016; 20:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaylack

Ben aldım, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım bir tarafta kağıt+diğer tarafta G300s çıktı.Alacaklara için aklıma işe yarar 2 yöntem geldi.
    1)Eğer diğer farelerin yanına kağıt konmuyorsa; paketi iki elimize tuttuğumuzda bir tarafı daha ağır gelebilir.Mesela sağ taraf daha ağırdır.
    2)Bildiğim kadarıyla G502nin altında mıknatıs var.Pusula kullanarak ibredeki sapma ile anlaşılabilir.

Metal dedektörü işe yarar mı hocam mıknatıs için
  • Teknosa' nın kutuları açtığını duyan sözde uyanıklar, muhtemelen işi ticaret dökmek için kolları sıvamıştır bile...
  • Dün İstinye park Teknosa gittim şansa oyna setini almaya bütün ürünler açılmş ve içlerine A4 kagıt koymuşlar sanırım 70 tane vardı A4 kagıt. Bütün kutular tek tek açılmıs ve kurçalanmış. Bende açılmış olan 2 3 kutuya baktım içlerinde hep g300s ve A4 kagıtlar vardı. Yetkili geldi beyfendi napıyorsunuz dedi bende sizin yaptıgınızı yapıyorum dedim açıp bakıyorum dedim bunun neresi şansa oyna dedim siz içini acıp bakıyorsunuz içindeki g502 veya g402 almadıgınızı nereden bilicem dedim görevli sustu kaldı. Bu A4 leride kendileri koyuyorlarmıs. Bu kutuların bandrolu nerede diye sorudm onları söküyoruz dedi ve üzerlerine bant yapıştırıyorlarmış.

Demem o ki bu çalısanlar içindeki g502 veya g402 leri alıp içlerine g300s koyuyorlar ve milleti kandırıyorlar. 3 4 kutu ta baktım hepsi g300s ve A4 kagıt. içlerinden birisinde g402 cıksa tamam diyecem ama hiç mi cıkmaz nerede bu g402 ler g502 ler.

Bir kutu gördüm kutuyu adam parmağı ile delmis ona buradan sesleniyorum bos zamanlarında parmagını duvaramı vuruyorsun mubarek adam :D nasıl deldin o kutuyu :D

• Merhaba arkadaşlar bende bu paketi almayı düşünen birisiyim, üstte birisi Pusula'dan bahsetmiş. Bende bugün pusula ve mıknatıs aldım, zaten konuya girmeden önce de video izlemiştim. Sizce işe yarar mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=Vr_Pqet23Ds
  • zombie2001 Z kullanıcısına yanıt
    denediniz mi?
  • Kutuya avuç içiyle şap şap diye vurun. Tok bir ses geliyorsa G502 oluyor.

Ya da bandrol kısmını koklayın. İçinizi ferahlatan bir koku varsa G502'dir yine o.

Benim seçme bilgim bu kadar. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • zombie2001 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam o videoyu nasıl buldunuz Allah aşkına? Çok uğraşmış olmalısınız.
    Ama adamlar da düşünmüş, işe yarıyor gibi.Şöyle bir şey yapabiliriz, ellerinde g300s ve g402 olan arkadaşlar pusulayla mouselarını kontrol etsinler pusula oynuyor mu oynamıyor mu diye. Eğer oynamıyorsa pusula hilesi işe yarıyordur çünkü g502de bildiğin eşek gibi güçlü bir mıknatıs var.Ayrıca pusulanın klavyeden etkilenmeyeceğini düşünmüyorum.
  • Yahu pusulaya ne gerek var akıllı telefona yükle uygulamayı al sana pusula. Her şeyi düşünmüşsünüz bu aklınıza gelmemiş

• Yorumları okurken yarıldım ya
    Binbir türlü teori atılmış :D yok hassas tartı yok bi kısmı daha ağır yok mıknatıs

• Uzun zamandır böyle eğlenceli konu görmedim:) harikasınız
  • Diyarbakır ceylan avm teknosa da aldım g502 çıktı, hiç beklemiyordum ama oluyormuş demek

• quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

Diyarbakır ceylan avm teknosa da aldım g502 çıktı, hiç beklemiyordum ama oluyormuş demek

Nasıl seçtiniz hocam bana seçme şansınız varmı acaba parasını göndersem

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.