Şimdi Ara

Lisede ve ilk okulda Spor ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugünlerde çok sıkıyor müdür.Okula spor ayakkabıyla gelmeyin falan diyor kundura gibi bişey istiyor bundan nasıl kurtulurum.lisede yasak diye biliyorum yönetmelikte var mıdır ? Aynı durum ilkokul içinde geçerlimidir ?Giydiğim ayakkabı burda

• up
  • ayaginda kundura
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

ayaginda kundura
  • ilkokullu detected.
  • bizim okula öğrenciler kamyonetle dalıyor ne biçim bi okul sizinki, ayakkabıya bile laf ediyolar
  • tedde de siyah olucak amblem bulunmayacak vs diyorlardıkaçtım kurtuldum o bunak yerden eğitimi de dandikti diğer herşeyde anca adı var

bu arada spor ayakkabıla almıyorum nedir ya adam herkesi tek tek kontrol edip senin ayakkabın spor seni almam mı diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sınav senesinde spor yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet benim bay sherlock noldu ki yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lised yasak değil ki ben sporla gidiyorum :s
  •  Lisede ve ilk okulda Spor ayakkabı
    bundan al
  • Öğrencilerin kılığına kıyafetine, saçına, ayakkabısına bakana kadar adam gibi eğitim sistemi getirsinler. Millete ezberletiyorlar. Çoğu yaz tatilinde hemen unutuyor. Okulu bitirdikten sonrasını hiç söylemiyorum bile.
  • spor ayakkabı dışında bir çok seçenek mevcut illa kundura giyilmeside gerekmiyor.

Süet ayakkabılar , timberland ın bazı modelleri okulda kumaş altına uygundur. Ama gidip spor giyersen kumaşın altına adam haklı.. Ben olsam kapıdan sokmam kumaş altına spor giymiş adamı.
  • İlk başlarda böyle davranır müdür amcan ama ileride bir şey demez. Tamam mı? Sen şimdi uslu uslu git yat lan girme foruma büyü de gel demiyorum. Böyle saçma konular açacaksan git lan buradan da demiyorum. Mantıklı konular aç çocukça konular açma ayakkabın için müdürle mi konuşucaz lan bize ne gibi tepkiler görürsün sonra.

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 20 Eylül 2012; 20:53:23 >
  • bundan al ?

• quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

bundan al ?

• Benim takıldığım konu disiplini saygıyı ayakkabımı sağlıyor bana yakışıyorsa izin vermeleri gerektiğini düşünüyorum.ben tüm öğretmenlere saygılıyımdır yani bana saçma geldi sizce yönetmelik böyleyse amaç ne olabilir sadece kumaş altına spor ayakkabı gitmez olamaz heralde

•  Lisede ve ilk okulda Spor ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: * My.

İlk başlarda böyle davranır müdür amcan ama ileride bir şey demez. Tamam mı? Sen şimdi uslu uslu git yat lan girme foruma büyü de gel demiyorum. Böyle saçma konular açacaksan git lan buradan da demiyorum. Mantıklı konular aç çocukça konular açma ayakkabın için müdürle mi konuşucaz lan bize ne gibi tepkiler görürsün sonra.

Edit:

Konunun neyi saçma ? Ben yönetmelikte varmı diye sordum yani buna hakkı varmı müdürün onu öğrenmek için sordum sense yaşımı bahane ederek konunun saçma olduğunu söylüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: burak103

quote:

Orijinalden alıntı: * My.

İlk başlarda böyle davranır müdür amcan ama ileride bir şey demez. Tamam mı? Sen şimdi uslu uslu git yat lan girme foruma büyü de gel demiyorum. Böyle saçma konular açacaksan git lan buradan da demiyorum. Mantıklı konular aç çocukça konular açma ayakkabın için müdürle mi konuşucaz lan bize ne gibi tepkiler görürsün sonra.

Edit:

Konunun neyi saçma ? Ben yönetmelikte varmı diye sordum yani buna hakkı varmı müdürün onu öğrenmek için sordum sense yaşımı bahane ederek konunun saçma olduğunu söylüyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.