Şimdi Ara

Ben ve okul..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar gerçekten bu konu benim için çok önemli sizden ricam ciddi cevaplar atmanızdır beni yanıltmazsınız umarım.

Hemen konuya gireyim ben geçen sene kaldım bu senede devamsızlıgım 73 gün yani otomatik olarak kalmış durumdayım fakat okulda çok sevdiğim arkadaşlarım ve sevgilim var bu yüzden hergün okula gidiyorum bu ara fakat geçen müdür yardımcısı ve bugunde müdür okuldan attı, gelmene gerek yok artık diyorlar ikisindede bir ş.refsiz hoca yüzünden şikayet edildiğim için oldu inanın hiçbiri s.kmde değil o hocayla cok dalga geçtiğim için yapıyo bunu zaten şimdi arkadaşı aradım hocaya şunu söyle dedim o beni 100 kere attırsın ben o okula 100 kere girerim dedim yapacağımda.. fakat biraz tedirginim 3.kez de yine müdürler çekerse ne yapacağım nelere dikkat etmeliyim okul içinde benim muhakkak o okulda olmam gerekiyo kalan zaman içersinde yazımı okuyan herkese teşekkürü borç bilirim güzel cevaplar çıkacağına eminim..

not : lisedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 29 Nisan 2010; 16:34:02 >

• durumuna üzüldüm ama imzanda yazanı okuldaki arkadaşlarına sölemeni tavsiye ederim.
  • baban ne iş yapıyor?
    madem bu kadar çok seviyorsun arkadaşlarını sende okuldan sonra bulus
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunlar ve Okul
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

madem okadar zenginsin mudure para koklat bak nasıl sılıyo o devamsızlıkları

denemediğimiz şey değil ama kabul etmedi benim müdürlere ve o ş.refsiz hocaya görünmeden seneyi bitirmem lazım arkadaşlar..
  • İleride kafanı duvarlara vuracaksın okumadım diye.Ama olan olmuş.Okulda derslere dikkat etmesen bile en azından biraz daha efendi takılsaydın bunların hiçbiri başına gelmezdi.Kendi düşen ağlamaz.Kolay gelsin.
  • git misafir öğrenci olarak o orası senin eski okulun olduğu için gidebilirsin(gerçi buda hocaların insafına kalmış)ister okul kıyafetiyle git ister serbest git istediğin gibi atarlarsa yine git istersen müdürle konuş hocam siz beni attıkça ben yine gelcem arkadaşlarım burda de beni atmayın misafir öğrenci olarak geliyim de anlaşamazsan yılma devam et müdür pes eder.
  • Sanırım size anlatamıyorum ? klişe laflara ihtiyacım yok planımı yaptım liseyi her türlü bitiririm ben ailemin durumu iyi sadece okulda nasıl kalırım bunu söyleyin yoksa yorum yapmayın.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

İlçe milli eğitime çıkıp konuşabilirsin. Müdürü ikna etmesi zor olmaz diye düşünüyorum.

Olayı o kadar abartmaya gerek yok yukarda arkadaşın dediği gibi onlar beni attıkça ben yine giricem okula elbet bıkacaklar atmaktan.. bu sene bitene kadar her türlü o okulda olmam gerek..

Orijinalden alıntı: micromaster34

Sanırım size anlatamıyorum ? klişe laflara ihtiyacım yok planımı yaptım liseyi her türlü bitiririm ben ailemin durumu iyi sadece okulda nasıl kalırım bunu söyleyin yoksa yorum yapmayın.

İşte bu yüzden ne yazık ki hayatta başarılı olamayacaksınız.

Ama madem ki öneri istiyorsunuz en iyi çözüm müdürünüzle konuşmanızdır.Durumu açık bir dille izah ederseniz,(arkadaşlarınızın olduğunu ve dışarıda serseri gibi takılmak istemediğinizi)eminim müdür anlayış ile yaklaşacaktır.
    Ama bu davranıştan sonra yine hocalarınızla tartışır,okul içerisinde gerginlik oluşturursanız durum sizin açınızdan değişebilir.
    Intel i9 9900K – ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -ASUS TUF 5070Ti – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 32" CHG70 2K 1ms 144Hz HDR600 QLED Curved – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G502X - ASUS ROG PELTA - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • Kalmış olabilirsin, okulda kaydın bulunuyorsa paşa paşa gidersin. Kimsenin engel olamaması lazım. Müdürüne aynen bunu söyle aksi bir durumda gerekli yerlere başvuracağını söyleyebilirsin. Buna kimsenin hakkı yok. Her şey bitmiş gibi gözüksede hakkını yedirtme, okuluna git.

cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi?
  • Birşey olmaz git haziranın 15 de imzandaki lafı söyle birdaha göremeyeceksin arkadaşlarını

Orijinalden alıntı: brkmm

Kalmış olabilirsin, okulda kaydın bulunuyorsa paşa paşa gidersin. Kimsenin engel olamaması lazım. Müdürüne aynen bunu söyle aksi bir durumda gerekli yerlere başvuracağını söyleyebilirsin. Buna kimsenin hakkı yok. Her şey bitmiş gibi gözüksede hakkını yedirtme, okuluna git.

Evet bende bundan tam emin değildim sonuçta hala sene sonuna kadar devam etme hakkım var kaydım olduğu sürece ben kimseye hakkımı yedirtmem zaten dediğim gibi hiçbiri umrumda değil okulda tanımayan yok beni yorum için çok teşekkürler arkadaşım..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.