Soru baslikta |
Tip fakültesindeki arkadaşımlarım (büt final kadar zor oluyor mu?)

-
-
final sorularına iyi calis
ben büte kalmadim ama kalanlar öyle diyor -
bütler genelde kolay oluyor ve geneli geçiyor
-
Finale daha girmedim . 55 almam lazım. Ama konularımız hayli zor. Dönem ikiyim. Alabilir miyim bilmiyorum. finale önceden hazırlanmaya başlamadım ,12 gündür çalışıyorum .son kurulumuz mikroydu ve ondan zaman kalmıyordu zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connli -- 26 Haziran 2022; 0:35:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıbütler genelde kolay oluyor ve geneli geçiyor
Peki finallerde ortalama çok düşüyor mu? Mikrobiyoloji kurulunda 49lara kadar düştü mesela.
-
Bütler finalden daha zor -
Bütler daha zor -
Bize final zorsa büt kolay olur yada tersi demişlerdi -
Korkutmayın ya
-
Genelde büt finalden daha kolay oluyor ama hocaların vicdanına bağlı, zor da gelebilir. Bu arada 55 almak çok zor değil finalde, yaparsın. Kurul cikmislarina ve geçen seneki final çıkmışlara bak. -
hacettepe bütte fena kasmış diyodu oradaki arkadaş. bizdeyse büt genel olarak kolay olur dendi
-
Bu Ankara'daki fakülteler hep böyle. Yatay geçişi düşünür hale geldim
-
Bütler finalden kolay olur ya da zor olur diye genelleme yapmak tamamen hikaye finalde genelde ortalama sorulur ama butte hocalarin insafina kalmis bazen cok zor bazen cok basit. Bizzat hoca demisti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevmeyerekTıpOkuyanAdam -- 27 Haziran 2022; 0:20:37 > -
But sınavlarinin arşivi de yok,bakamıyorum.
Ama bute çok kişi kalırsa nispeten kolay oluyormus,az kişi kalırsa hocaların insafina kalıyormuşuz.
Neyse çalışmaya devammm
-
109soru yapmam gerekiyordu. 116 yaparak geçtim. Bir daha böyle bir dönem yaşamak istemiyorum -
Hocanin insafina kalmis.3e grctim daha birak butu finale hic girmedim.Finalsiz gecmek guzel bir sey seneye öyle yapin -
Sizde finalsiz geçmek için kaç gerekiyor hocam -
80 oluyor genelde. Ama çoğunlukla final zorunlu
-
70 ten aşağı sene sonuna bırakmamak lazım. Çalışmayı da son kurulla beraber yürütmek gerekiyor. Acı tecrübe oldu bana da
-
Bizde de 80
Bir de 65 altı kurulun varsa finalsiz geçemiyorsun (ort. 80 üstü olsa bile...)
Benzer içerikler
- tyt 60 net iyi mi
- deneme cevap anahtarı telegram
- tyt kaç ayda biter
- trigonometri tyt mi ayt mi
- dil ve konuşma terapisi okuyanların yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X