Şimdi Ara

Tip fakültesindeki arkadaşımlarım (büt final kadar zor oluyor mu?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

• final sorularına iyi calis

ben büte kalmadim ama kalanlar öyle diyor
  • bütler genelde kolay oluyor ve geneli geçiyor

• Finale daha girmedim . 55 almam lazım. Ama konularımız hayli zor. Dönem ikiyim. Alabilir miyim bilmiyorum. finale önceden hazırlanmaya başlamadım ,12 gündür çalışıyorum .son kurulumuz mikroydu ve ondan zaman kalmıyordu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connli -- 26 Haziran 2022; 0:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

bütler genelde kolay oluyor ve geneli geçiyor

Peki finallerde ortalama çok düşüyor mu? Mikrobiyoloji kurulunda 49lara kadar düştü mesela.

• Bütler finalden daha zor
  • Bütler daha zor
  • Bize final zorsa büt kolay olur yada tersi demişlerdi
  • slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt

Korkutmayın ya

• Genelde büt finalden daha kolay oluyor ama hocaların vicdanına bağlı, zor da gelebilir. Bu arada 55 almak çok zor değil finalde, yaparsın. Kurul cikmislarina ve geçen seneki final çıkmışlara bak.
  • hacettepe bütte fena kasmış diyodu oradaki arkadaş. bizdeyse büt genel olarak kolay olur dendi

• enkaz devraldık kullanıcısına yanıt

Bu Ankara'daki fakülteler hep böyle. Yatay geçişi düşünür hale geldim

• Bütler finalden kolay olur ya da zor olur diye genelleme yapmak tamamen hikaye finalde genelde ortalama sorulur ama butte hocalarin insafina kalmis bazen cok zor bazen cok basit. Bizzat hoca demisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevmeyerekTıpOkuyanAdam -- 27 Haziran 2022; 0:20:37 >
  • SevmeyerekTıpOkuyanAdam S kullanıcısına yanıt

But sınavlarinin arşivi de yok,bakamıyorum.

Ama bute çok kişi kalırsa nispeten kolay oluyormus,az kişi kalırsa hocaların insafina kalıyormuşuz.

Neyse çalışmaya devammm

• 109soru yapmam gerekiyordu. 116 yaparak geçtim. Bir daha böyle bir dönem yaşamak istemiyorum
  • Hocanin insafina kalmis.3e grctim daha birak butu finale hic girmedim.Finalsiz gecmek guzel bir sey seneye öyle yapin
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Sizde finalsiz geçmek için kaç gerekiyor hocam
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt

80 oluyor genelde. Ama çoğunlukla final zorunlu

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt

70 ten aşağı sene sonuna bırakmamak lazım. Çalışmayı da son kurulla beraber yürütmek gerekiyor. Acı tecrübe oldu bana da

• connli kullanıcısına yanıt
    Bizde de 80
    Bir de 65 altı kurulun varsa finalsiz geçemiyorsun (ort. 80 üstü olsa bile...)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.