Binbaşı
24 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 117 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Selamlar. Arkadaşım kullanmadigi garantisi bitmis 1.nesil apple pencil’ini bana verdi. Pil bitik olduğu için herhangi bir sarj dolumu gerçekleşmiyor. Apple’a gittiğimde 400 küsür liraya yenisini vereceklerini ve 6 ay garantisinin olacağını söylediler.

benim ipadim 2. nesil kalem ile uyumlu. Evet çeşitli yontemler var 1.nesil kalemi calistirmak için ama siz olsanız ne yapardiniz? 400 verip bu cesitli yontemlerle kullanmali miyim yoksa, yine 400 verip direkt kutusunu acmadan satmali miyim 6 ay garantisi ile birlikte? Kalemlerin ikinci eli nasıldır? Almayı düşünen olursa buradan da verebilirim kararsız kaldim

Merhaba,

Salon ve oturma odasında iki adet modemim var. Oturma odasindaki AP olarak ayni ssid ile, ayni kanal frekansta yayin yapiyor.

fakat salondan oturma odasina gecerken yaklasik bir 20-30 saniyelik kopma meydana geliyor. Agdan dusmuyor fakat yenisine baglanip ip almasi vs derken 30 saniyeyi geciyor bile. iOS cihazlarla denedim fakat Android tarafinda bu kadar uzun surmese de benzer bir durum onda da var.

modemlerim 802.11 k/v/r yi “desteklemiyor” seamless roaming için olmasi gerekiyor sanirim. İki cihazi da degistirmeden akliniza gelen deneyebilecegim bir cozum var midir?

tesekkurler

Herkese selamlar,

İstanbul'da aracımı periyodik bakımlara götürebileceğim, güvenilir, sizin tercih ettiğiniz yetkili servisler nelerdir? Daha önce açılan konular çok eski kaldığı için güncelliğinden emin olamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,

Bass'ları dolgun, berrak ve hacimli dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Bang&Olufsen H6'yı lossless müzik ile denedim ve hiç zevk alamadım ne yazık ki. (iPhone 5s, amfisiz).
Açıkçası Bowers&Wilkins p7, beats studio(noise cancelling olan) ve Sony mdr-1a yine h6'ya göre daha iyi geldi. Bu kadar para verip işte bu diyebileceğim bir kulaklık bulamadım acaba sorun benden mi kaynaklanıyor?

Bu arada Bose QC25 ve Sennheiser Momentum 2.0 denemek istiyorum ama İstanbulda açık olarak hiçbir yerde bulamadım? Nerde bulup deneyebilirim?

Önerilerinize açığım, teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,

Lg 55ug870v teknosada 6600tl'den 4999'a düşmüş. Uf8507'nin 4699 olduğunu düşünürsek sizce 870v'ye bu fiyat verilir mi? Herhangi kronik bir sorun var mıdır? 55", 4k ve 3d aradığım özelliklerdi vermişken 300tl daha verip 870v almalı mıyım? Yoksa o paraya şunu alsan daha iyi dediğiniz modeller var mıdır?
Teşekkürler

870v
http://www.teknosa.com/...d-3d-webos-smart-slim-c
Arkadaşlar merhaba, yeni evimize buzdolabı bakıyoruz. Samsungla siemens arasında karar veremedik. Kalite ve servis (İstanbul) açısından hangisi tercih edilmeli? Ayrıca su pınarlı dolaplarda herhangi sorun yaşayan oldu mu?

Şimdiden çok teşekkürler
Merhaba arkadaslar,

Bilgisayar muhendisligi son sinif ogrencisiyim ve 'İsletme' bolumunden yuksek lisans yapmak istiyorum. Yarin yapilacak olan Ales sinavinda hangi bolumleri cozmem gerek?

Muh. oldugum icin say1, say2 ve soz1 mi?

Yoksa,
İsletmeyi sececegim icin soz1, soz2 ve say1 mi?

Tesekkurler
Merhaba arkadaşlar Hard Rock'ın düzenlediği müzik yarışmasında rol alıyoruz. Elemelerden sonra kazanan Barselona'da 60.000 kişinin önüne çıkıyor. Hedefimiz belli, müziğimiz belli.

Bize destek olmak isteyenler Buradan dinleyebilir ve oylayabilir. Şimdiden herkese teşekkürler!
Selamlar herkese, Feneryolu civarından ev bakiyordum ve aklima birkac sey takildi.

Feneryolu, Kızıltoprak'tan gecen rayli sistem sanirim suan calismiyor. Bu rayli sistem devreye girecek mi? Girecekse guzergahi nedir? Ve en onemlisi, demiryolunun onundeki apartmanlarda ses sorunu, gurultu, sarsilma vs olur mu?

Cok tesekkurler simdiden
Herkese merhabalar, bu yaz "60 Saniye" adlı bir Windows Phone uygulaması geliştirdim. Eski bir DH üyesi ve WP kullanıcısı olarak uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim

İsterseniz biraz oyun formatından bahsedeyim;
"60 Saniye" her yaştan herkese hitap eden bir bilgi yarışmasıdır. Size verilen 60 saniye içinde karşınıza çıkan soruları yanıtlamak zorundasınız. Her doğru cevap için +5 saniye kazanmakta, her yanlışınızda ise 10 saniyeniz silinmektedir. Tabi süreniz maksimum 60 saniye olmaktadır.

- Sürekli güncel, her seviyede 1000'den fazla soru!
- Kullanıcıların soru yollayabilme imkanı,
- Heyecan verici oyun deneyimi!
- Puan tabloları ve fazlası...

1.0.0.1 güncellemesi yayınlandı.
- Soru geçişlerinde performans iyileştirmeleri,
- Görsel düzenlemeler,
- ABD mağaza desteği gibi düzenlemeler yapıldı.

1.0.0.2 güncellemesi yayınlandı.
- Facebook kullanmadan oturum açma seçeneği ! ,
- Senkronize hesaplar!
- Görsel düzenlemeler.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/60-saniye/5714c288-7ef6-42b2-a67a-a2d59b8d8a1a

DH ailesi olarak desteğinizi, yorumları ve oylamanızı bekliyorum.

Ayrıca, Popüler+Yeni oyunlar listesinde "60 Saniye"yi 1. Sıraya taşıyan herkese sonsuz teşekkürler!

.
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
HP EliteBook G3 16GB
Bilgisayar
Dell XPS 15Z 8GB
Bilgisayar
Lenovo Yoga 4GB
Bilgisayar
MacBook Pro
Otomobil
BMW 320i ED
Mobil cihaz
iPhone X
Mobil cihaz
Apple Watch Series 2
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
TV
LG
Tablet
iPad
Tablet
Lenovo Miix2
GPS, Navigasyon
Tomtom
Fotoğraf Ekipmanları
Sony
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Basketbol
Anadolu Efes
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.634
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 125.033 (Bu ay: 655)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 448 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.