Şimdi Ara

Cildinizdeki et benleri hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
72.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim boyun kısmında 3 tane etbeni var. Aramızda bunlardan kurtulmak için bir şey yapan varmı. Tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

    Arkadaşlar benim boyun kısmında 3 tane etbeni var. Aramızda bunlardan kurtulmak için bir şey yapan varmı. Tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim.

    sanırım ameliyatla alıolar sen sakın bişe yapma çok tehlikeli onlar
  • kesinlikle kendin müdahale etme arkadaşın da dediği gibi çok tehlikeli

    babam yaklaşık 10 yıl önce ameliyatla aldırmıştı sanırım tek ve kesin çözüm ameliyat
  • hocam benim belimde 3 tane var bi tanesi 50 kuruş büyüklüğünde cildiyeye gittiğimde bi tansini görür görmez bunun rengi değişmiş alınması lazım dedi. gittik hemen aldırdık. alınma işlemi de çok basit local anestezi iğneyle uyuşturuyor neşterle cırt cırt alıyor dibine kadar. orası öyle çukur kalıyor. dikiş atıyor hemen 2 hafta sonra aldır n erken ben 10 gün sonra aldırdım bi çömdüydüm attı pıt diye açıldı tekrar. dikişe tekrar dikiş yapmazlarmış pansuman mansuman ilaç sargı bezi 1 haftada öyle geçti kapandı kendi. şimdi pembe bi rengte duruyor orası çok bastırırsam hafif bir sızı oluyor ama tam geçmesi zaten 6 ay sürermiş. yani hiç gözünde büyütme aldırınca acı fln yok sadece dikkat ediyorsun biraz hareketlerine senin görünen biyerinde olduğu için belki daha değişik estetik bir yöntemle hallederler iz kalmasın diye benim bel olduğu için çok önemsemedim bile varsın kalsın bir iz. eskiden ibrişimle sıkarlarmış boğarlarmış. doktorlar sakın diyor öyle birşey yapmayın.




  • Bir tanıdığım İl33 ( http://www.ii.com.tr/il33.asp ) isimli bir Siğil ilacı ile onları kuruttu inanılmaz gözümün önünde sürde 4 saat sonra etbeni kurudu. Şimdilerde bu işler için Lazer kullanıldığını biliyorum fakat bu işi yapacak adamda kavun değilki koklayasın işi gerçekten biliyormu bilmiyormu bu sebeple deneyimlerinizden faydalanmak istedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RaYNoX

    hocam benim belimde 3 tane var bi tanesi 50 kuruş büyüklüğünde cildiyeye gittiğimde bi tansini görür görmez bunun rengi değişmiş alınması lazım dedi. gittik hemen aldırdık. alınma işlemi de çok basit local anestezi iğneyle uyuşturuyor neşterle cırt cırt alıyor dibine kadar. orası öyle çukur kalıyor. dikiş atıyor hemen 2 hafta sonra aldır n erken ben 10 gün sonra aldırdım bi çömdüydüm attı pıt diye açıldı tekrar. dikişe tekrar dikiş yapmazlarmış pansuman mansuman ilaç sargı bezi 1 haftada öyle geçti kapandı kendi. şimdi pembe bi rengte duruyor orası çok bastırırsam hafif bir sızı oluyor ama tam geçmesi zaten 6 ay sürermiş. yani hiç gözünde büyütme aldırınca acı fln yok sadece dikkat ediyorsun biraz hareketlerine senin görünen biyerinde olduğu için belki daha değişik estetik bir yöntemle hallederler iz kalmasın diye benim bel olduğu için çok önemsemedim bile varsın kalsın bir iz. eskiden ibrişimle sıkarlarmış boğarlarmış. doktorlar sakın diyor öyle birşey yapmayın.


    Kardeş bende aldırmıştım lazerle bendede senin dediğin gibi pembe bir iz kaldı ve 2 sene oldu hala geçmedi birde yanağımda pembe iz. Hala bekliyoruz geçecek diye.




  • dostum benimde yüzümde bi ben var ama gösterdiğin ilacı kullanacağımı pek sanmıyorum çünkü benler çok tehlikeliymiş en azından bi doktor gözetiminde olmalı
  • Babamda Var..İnat Adam Aldırmaya Yanşmıyor..Misinayı Bene Sarıyor..Carttttttttttttttttttttttttt..Ben Kopuyor Ama ADam da Yerlerde Acı İçinde Heryer Kan Oluyor..Çok Pis Bişi...

    Allah Kolaylık versin..Aldırmanda Yarar var
  • bence çok belirgin rahatsız edici bi bölgede yoksa
    aldırmamak daha iyidir
    bir sürü problemi var bunun
    daha sonra başka bi tarafınızdan daha fazlada çıkabilir
    ayrıca kalbide tetikler
  • ben 3-4 yıl önce yoldum bitanesi yolduğum yerde beyaz bi kısım çıktı 2 tanede sırtımda tabi benle mi alakalı bilmiyorum
  • benimde boynumda var 1 tane ama çok küçük 0.9 uçlu kalemin ucu gibi kendiliğinden koparsa bişi olurmu tişört felan giyerken takılıyo.
  • bende de var ufak birsey. leblebinin yarısı kadar.

    rahatsız değilim ama sanki büyüdü gibi geliyor bana. bu tip benlerin büyümesi kanser habercisi diye okumuştum bir zamanlar...
  • slm .. benim bitanesi saçımın bittiği yerde .. diğeri ise sırtımın yukarısında 2 tane ben vardı.. bunları abime aldırdım.. (abim doktor) lokal anestesi yapıyo ve oraları kesip alıyo.. şuan bi problem yok.. iz kalabilir.. dikşin iyi yapılmamasında... ama zamanla geçiyo izler.. ama zaman alıyo bu şey...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

    Bir tanıdığım İl33 ( http://www.ii.com.tr/il33.asp ) isimli bir Siğil ilacı ile onları kuruttu inanılmaz gözümün önünde sürde 4 saat sonra etbeni kurudu. Şimdilerde bu işler için Lazer kullanıldığını biliyorum fakat bu işi yapacak adamda kavun değilki koklayasın işi gerçekten biliyormu bilmiyormu bu sebeple deneyimlerinizden faydalanmak istedim.

    Aman sakın bu ilacı denemeyin asit bu ben bikere siğile döktüm acısından duramadım. Ama nasır için çok iyi geliyor nasır olan bölgeye sür 1 hafta sonra o kalın deri soyuluyo. Siğil ve nasır için çok iyi çözüm ama benlerde olmaz bu.




  • evet bende cilt kanserine işaret diye biliyorum bende de devamlı yeni lekeler çıkıyor ben şeklinde büyüyor sonra.başka çözümü yokmu acaba?
    quote:

    Orjinalden alıntı: löpçük

    bende de var ufak birsey. leblebinin yarısı kadar.

    rahatsız değilim ama sanki büyüdü gibi geliyor bana. bu tip benlerin büyümesi kanser habercisi diye okumuştum bir zamanlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: seso81

    evet bende cilt kanserine işaret diye biliyorum bende de devamlı yeni lekeler çıkıyor ben şeklinde büyüyor sonra.başka çözümü yokmu acaba?
    quote:

    Orjinalden alıntı: löpçük

    bende de var ufak birsey. leblebinin yarısı kadar.

    rahatsız değilim ama sanki büyüdü gibi geliyor bana. bu tip benlerin büyümesi kanser habercisi diye okumuştum bir zamanlar...



    cilt kanserine işaret olan ben adacıkları.yani birden çok benin bir arada vücudun değişik yerlerinde olması durumu.çok yakın bi arkadaşımın abisini bu benlerin oluşturduu kanser yüzünden kaybettik.yabana atılacak bi konu değil yani.kesinlikle dr.a görün.sağlık herşeyden önemli




  • bendekiler öyle değil tek tek.sakata gelmiyelim daha genciz yaw
  • Arkadaşın yazdığı il33 adlı aptal şeyi asla kullanmayın. Siğil ilacıdır kendisi ama bırakın siğili yakmayı normal deriyi yakıyor. Su gibi yapmışlar. Siğil tümsek olduğu için üzerinde kalmıyor kenarına kayıyor. Bu ilaç yerine Verrutol adı verilen bir ilaç var. Tutkal şeklinde, sürdüğün yerde hemen donuyor. Bununla 1 haftada siğillerden kurtulmuştum. Ne hikmetse doktora gittiğinde il33 yazarlar. Özellikle verrutol demek lazım. Fiyatı da çok ucuz, 10 YTL civarı.
    Et benleri rahatsız ediciyse cerrahi müdahaleyle alınır. Annemin çenesinde vardı. Ağustos ayında aldırdık.
  • Arkadaşlar bu konuda çok muzdarip arkadaş var o yüzden bilgi vermek istiyorum Üniversitedeki oda arkadaşımın ciddi bir sıkıntısı vardı, iz kalacağı için ve estetik olarak yapılan ameliyatlar pahalı olduğu için aldırmadı. Bi krem vasıtasıyla bunlardan kurtuldu. Kreme Türkiyede henüz rastlamadım, ama %100 çözüm, kesin olarak geçiriyo ve iz bırakmıyo, arkadaşım gözümün önünde kurtuldu. Arkadaşım halen minnesotada isteyen arkadaşlar olursa onunla irtibata geçiririm.
  • bosvern ilacti kremdi bynumda 2 tane yanyana kuck vardi gecn yaz aldrdm 1 haftada iyilesti syilr hc tutmayn benleri cok zararli bi kosu gdn aldirn =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.