Bildirim
Tırnağa gelen darbe ve çözüm ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
tırnağın düşecek muhtemelen
-
Komple tırnak atarsa altındaki hassas bölgenin durumu ne olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yere mi sıkıştı hocam ne oldu.
Bence de o tırnak düşer. Altındaki doku da zamanla iyileşir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok vurdum ,bunun tedavisi veya hafif atlatacak bir yöntem fln varmı ? Birde bu enfeksiyon felan olmusmudur çünkü daha öncede parmağımı çarptım morardı şişti fakat böyle olmadı
düştükten sonra sargı bezi ile sararsan iyi olur. o bölgeye bir şey çarpsa çok acır
-
enfeksiyon olmamıştır. bir yere sıkışınca çevremde böyle moraran tırnak çok kez gördüm. Ama içine kurt düşüyorsa bi sağlık ocağına göster
-
bence bi doktora görün
ufak tefek bişey olsa zamanla kendiliğinden tırnak ucuna gelir ama kökü hasar görmüş
Bir bezle sıkıca sar parmağını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Patlatırsan ağrıdan uyuyamazsın, iyice irinleşsin, zamanla kendi kendine patlar zaten. Tırnağın düşmez, bir süre kararmış halde durur, sonra iyileşir ama tırnakta siyah iz kalıcı olabilir
çok geçmiş olsun
Acile gitsen iyi olur
Benim de baş ayak parmağım mor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X