Şimdi Ara

Linkteki Fluence sizce uygun mu? 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 1.5dCi touch 90bg manuel fiyat en uygun bunu buldum boyasiz sorunsuz 3 yil garantili (2,5 yil kalmis) hesapli mi alinir mi?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2016-touch-manuel...boyasiz-degisensiz-garantili-320231201/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 24 Temmuz 2016; 22:42:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır, biraz daha bekleyebilirsen megane sedan gelecek değeri iyice düşer.
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Hocam megane gelince yuksek fiyattan cikar bence uretimi olmadigi icin bunlarda bu seviyeden dusmez heralde yada artma ihtimali olabili belki.Megane alamayanlar fluence e donmez mi? Yanlis dusunuyo olabilirim tabi. Dusse ne kadara duse bide o var bu paralara egea ve 301 var cunku bildigim fluence daha iyi gibi

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Sonuçta üretimi durmuş olacak ve yenisi çıkmış olacak diye nakıyorum ben olaya.
  • az daha üstüne koyar 110 beygir otomatik dizel icon alırdım
  • kolay kolay renault piyasa değerini kaybetmez. megane 2 sedan satanlar fluence alacak. piyasası bitse idi lagunanin biterdi :)

• adil07 kullanıcısına yanıt
    Hocam 70 bin tl fiyat var az daha olmuyor ki 😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TALENJEKTAZİ T kullanıcısına yanıt
    Fluence duser mi yada cok duser mi

• 508 kovalayın bence

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    yok hocam fluence piyasası düşmez. aksine ben yine artacağını düşünüyorum

• bazen bakiyorum, 50 bin tl fluence e verilir mi at arabasi , essek arabasi falan diyolar. cidden bu devirde 50 55 tl si olup genis az yakan sorunsuz bi araba isteyen insan ne alabilir baska biri bana soyleyebilir mi ? ben hata mi yapiyorum konu sahibi arkadas gibi fluencelere bakarak? 1.5 110luk edc sanziman bakiyorum ben. joy cok bos touch lar daha uygun.
  • i30 ve ceed daha iyi bir tercih olmaz mı ille de sedan olsun derseniz mondeo avensis gibi d sınıfı araçlar da var o paralara

• quote:

Orijinalden alıntı: invoker_

i30 ve ceed daha iyi bir tercih olmaz mı ille de sedan olsun derseniz mondeo avensis gibi d sınıfı araçlar da var o paralara

hocam sedan veya hb fark etmiyor. kriterim otomatik dizel ekonomik yakitinin olmasi. ceedler sanirim 60 65 temizleri yanlis hatirlamiyosam. dusuk kilometre temiz yok 50 civarinda..
  • Alınır sıfır fiyatı ne kadar ? Boş paket galiba da esp yok mu,araçta ? Yalnız adamın ayakkabıları güzelmiş,nereden almışsa çakma galiba bir türlü denk gelmedi
  • Kadranı böyle elektronik olanı değil de diğerlerini tercih edin bence uzun süre kullanacaksanız. Makyajsızı oluyor galiba, hem daha ucuza alırsınız. Garanti çok sorun değil Fluence sorun çıkartan bir araç değil, manuel vites zaten onu önemsemeyin.

Kadranı size söylememin sebebi, 2 türlüsünü de kullanmış olmam. O kadranın çözünürlülüğü 90 larda 1 liraya aldığımız gameboylar ile aynı. Aracın keyfini ambiyansını inanılmaz düşürüyor hiç keyifli değil. Renkli falan da değil zaten. Bildiğiniz gameboy grafiği.

Kısa süre kullanacaksanız dert etmeyin de, en az bi 4-5 sene kullanacaksanız size tavsiyem budur.

Ekleme: Bahsettiğim kadranların fotosunu koyuyorum alta. Elektronik olmayan kadranı bence çok hoş. Çoğu arabadan daha hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 25 Temmuz 2016; 7:13:33 >

• Mümkünse 105-110'luk olanı alın, klima açıkken 90'lık biraz yetersiz kalıyor yokuş çıkarken. 105'liğin nefesi kesilmiyorken 90'lığın kesiliyor.

• 288930887
    Su ilan daha cazip geldi.

• Bencede fena değil rengi on numara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.