Şimdi Ara

Bu fiyata 207 HDİ nasıl? Yoksa Clio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında Peugeot 207 başlığına göndermem lazım ama görünen o ki artık haftada bir mesaj yazılır olmuş. Benim görüşlerinize daha erken ihtiyacım var.
    Umarım rahatsızlık vermez.

Eşim için ve eve ikinci bir araç olmak üzere bir B sınıfı araç bakıyoruz.

Bunlardan biri 23.000 TL'ye Renaoult Clio 1.2 Authentque. İki HY, ABS, Klima, Metalik.
    Diğeri de bugün dolaşırken aklımaıza takılan Peugeot 207 1.4 HDI Trendy, Metalik+ 6 HY, 29500TL. Ancak makyaj öncesi versiyon. 2010 model. Makyajlı versiyona göre 2000 TL uygun.

Aradaki farkla çok uzun süre benzin alınabilir biliyorum ama eşim 207'yi çok beğendi. Bir diğer önemli özellik de 6 HY. Diğer aracımız da benzinli olduğundan dizel anlamlı olabilir diye düşünüyoruz. Yine de Clio çok avantajlı.
    Yılda 10.000 km civarında yol yapıyor.

Bunlardan hangisini seçerdiniz?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 22 Eylül 2009; 22:56:38 >

• valla bana çok geliyor o kadar paralara b segmenti kim ne derse desin yoksa ben 2. el aldığımdan dolayımı bana öyle geliyor ama bilmiyorum

o paraya çok şahane araçlar alabilirsiniz aslında c segmenti dizel ama illa 0 olsun diyosanız gidip alabilirsiniz tabi karar sizin
  • Haklısınız aslında.
    30.000TL B sınıfına vermeyi hiç düşünmezdim. İkinci elde de temizi bulmak zor olabiliyor. Km ile oynanmış, temiz denip heryeri vuruk çıkan araçlar oldu. Hatta bunlardan bir kısmını da aldıktan sonra farkettiğim de oldu. O yüzden ikinci el düşünmüyorum. ancak bir arkadaşımdan olursa olur.

Bugün tüm B sınıflarını dolaştık yeni Fiesta, Corsa, Yaris, İ20 dahil. En çok Peugeot'yu beğendi. Eski 206mızdan olabilir :)

acil ihtiyaç yok 12 yıllık bir Ford Ka'mız var onu kullanmaya devam edebiliriz ama yine 1-2 yıl içinde değiştirmek gerekecek. Mesela yılbaşında fiyatlarda bir düşme olabilir mi? Yine otomobil kredileri ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 22 Eylül 2009; 23:06:47 >
  • yılbaşına yakın firmalar kampanya yapar ellerindeki stoku tüketmek için ben 1 hafta kadar önce 18 liraya 06 dizel ford fiesta aldım abs klima aux giriş var çok da memnunum araçta ekstra boya koruma zenon 16 cant var bakımları tam yapılmış içi temiz sigara içilmemiş bir araç sadece yarın rot balans yaptırıcam onun haricinde 10 numara araç

biraz bekleyin bence iyisi ve temizi mutlaka gelir
    bence hiç bi b segmenti 30 un üstünü hakketmiyor tabi bu benim görüşümdür son karar gene sizde

2007 ve sonra focus corolla astra i30 ve geri kalan yazamadığım c segmenti dizel araç bakabilirsiniz bence dizelden şaşmayın yakıt ekonomisi ve alt devirde verdiği torku yeter ama sesi de bezdirebilir mutlaka müzik açmalısınız yolda

• teşekkürler yanıtlarınız için. banada fazla geliyor. cmax kullandığımdan dizelin keyfini biliyorum ama gürültüsünü de sineye çekmek gerekiyor tabii.
    C sınıfı araçlara bakıyorum sıfırlarının dizelleri 35 altına yok, 6 HY almak için ya en üst versiyonu almak gerekiyor fiyatlar 40lara ulaşıyor o zaman, ya da GP eklemek derekiyor.

Bu yıl çocukların dersaneleri falan başlıyor hafta içi hafta sonu durmadan gidiş geliş olacak o yüzden az yakan güvenli ikinci bir araç iyi olacak. Bakalım yıl başına kadar da bekleyebilirim...
  • eğer kredi işine fazla girilecekse, 30 bin tl lik bir araca gerek yok derim.krediyi ödeme çilesi ayrı olur.bir de dersaneler falan denilmiş,baya durumu kasar.gerçi maddi imkanınız nedir bilmiyorum ama genel anlamda bu böyle.

207 nin dizelini ikinci el alabilirsiniz.özellikle bayilerde temiz araçlar bulmak mümkün.
  • önemli deil bu arada 1 hafta içinde 700 km yol yapmışım zaten aldığımda 68 bindi heralde yılı dolmadan aracı satmak zorunda kalıcam yoksa elimde kalabilir ilk defa dizel kullanıyorum ben bu arada yakıt ekonomisi süper bir şey yav

valla biraz 2. eli takip edin sahibinden.com da aklınıza yatan bir ilan olursa gider görüşürsünüz ha beğenmessenizde
    kampanyalardan hangisini beğendiyseniz aracınızı ondan alırsınız bence fiesta veya corsa iyi bir seçim olabilir ben clio yuda inceledim pek beğenmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mondeo mu yoksa Avensis mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de şu soruyu sormak istiyorum 30.000 altına 6 HY'ı olan dizel sıfır km B sınıfı araç biliyor musunuz?

Orijinalden alıntı: aykutsal

eğer kredi işine fazla girilecekse, 30 bin tl lik bir araca gerek yok derim.krediyi ödeme çilesi ayrı olur.bir de dersaneler falan denilmiş,baya durumu kasar.gerçi maddi imkanınız nedir bilmiyorum ama genel anlamda bu böyle.

207 nin dizelini ikinci el alabilirsiniz.özellikle bayilerde temiz araçlar bulmak mümkün.

küçük bir miktar kredi yeterli olacak. o yüzden ödemelerimizi çok kasmayacak. bayilerden ikinci el araç hiç gözümüze çarpmadı, tekrar onu da bir değerlendirelim...

Orijinalden alıntı: fasher

şöyle bi kaç firmaya baktımda sanırım alınmıyor

Dediğiniz gibi metalik+ 6HY derseniz
    Clio 33000, Fiesta 33000, İ20 34, Corsa 36 gibi rakamlara geliyor. tabii ekstra donanımlar da ekleniyor ama 6 HY isterseniz durum bu...

Orijinalden alıntı: fasher

önemli deil bu arada 1 hafta içinde 700 km yol yapmışım zaten aldığımda 68 bindi heralde yılı dolmadan aracı satmak zorunda kalıcam yoksa elimde kalabilir ilk defa dizel kullanıyorum ben bu arada yakıt ekonomisi süper bir şey yav

valla biraz 2. eli takip edin sahibinden.com da aklınıza yatan bir ilan olursa gider görüşürsünüz ha beğenmessenizde
    kampanyalardan hangisini beğendiyseniz aracınızı ondan alırsınız bence fiesta veya corsa iyi bir seçim olabilir ben clio yuda inceledim pek beğenmedim

Ben açıkçası hanım fiestayı görürse aşık olur diye Forda götürdüm ellerinde test aracı dışında araç yoktu. o da full olandı ama hanım hiç beğenmedi. 15 yıllık hanımı tanımamışm diye de hayıflandım kendi kendime...

Bugün fiesta corsa, grande punto, clio, 207 hepsini dolaştık. kızımla eşim 207 yi en çok beğendiler...

• ne diyelim içinize sinecekse, uzunca binilecekse,alınır rahat rahat sürülür.

6 hy olayı genelde bu sınıf için fazla görülüyor nedense.genle de 4 we 2 den yana kullanıyor markalar tercihlerini.bende 2001 model corsa war.4 hy mewcut.şehir içi için aslında 6 hy fazla gibi.çarpma olursa eğer en çok önden we yandan olacağından.4 hy yastığı yeterli diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: aykutsal

ne diyelim içinize sinecekse, uzunca binilecekse,alınır rahat rahat sürülür.

6 hy olayı genelde bu sınıf için fazla görülüyor nedense.genle de 4 we 2 den yana kullanıyor markalar tercihlerini.bende 2001 model corsa war.4 hy mewcut.şehir içi için aslında 6 hy fazla gibi.çarpma olursa eğer en çok önden we yandan olacağından.4 hy yastığı yeterli diye düşünüyorum.

Valla bu kadar önemsemezdim. bu yıl taklalı bir kaza geçirdik. aracımda 4 HY vardı. Perde olsa iyi olurdu, neredeyse kafatasımın sol kısmı yarılıyordu. o yüzden olmuşken tam olsun istiyoruz...
  • 207 güzel bir seçim fiyatı yüksek diğer markalara göre ama hakkını veriyor. 70hp olanının performansı düşük biraz ama şehir içinde fazlası ile yetiyor. Şehirler arası yollarda sollama yapmaya pek elverişli değil. Arkadaşımda 2008 full donanımlısı var 1.4HDI. 2 sene oldu alalı, 50.000km'ye yaklaştı araba daha hiç bakım hariç servis yüzü görmedi. En kaliteli Peugeot diyebilirim. Yalnız yenilerinin koltuklarını gördüm bilmiyorum baz modeldi sanırım koltuk kumaşları ve yapısı çok kötüydü. Kadife ve kolçaklı olanları tercih edin, gerçekten çok başarılı
    in the dark of dawn patrol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhaustion

207 güzel bir seçim fiyatı yüksek diğer markalara göre ama hakkını veriyor. 70hp olanının performansı düşük biraz ama şehir içinde fazlası ile yetiyor. Şehirler arası yollarda sollama yapmaya pek elverişli değil. Arkadaşımda 2008 full donanımlısı var 1.4HDI. 2 sene oldu alalı, 50.000km'ye yaklaştı araba daha hiç bakım hariç servis yüzü görmedi. En kaliteli Peugeot diyebilirim. Yalnız yenilerinin koltuklarını gördüm bilmiyorum baz modeldi sanırım koltuk kumaşları ve yapısı çok kötüydü. Kadife ve kolçaklı olanları tercih edin, gerçekten çok başarılı

teşekkürler kısmet artık :)

Trendy'ler kadife değildi sanırım, ama daha fazlasını da almam pek mümkün görünmüyor...

• peki o fiyata çok güzel 2.el dizeller alabilrsiniz ki üst sınıf bi segmentte hemde

Orijinalden alıntı: autograph

Haklısınız aslında.
    30.000TL B sınıfına vermeyi hiç düşünmezdim. İkinci elde de temizi bulmak zor olabiliyor. Km ile oynanmış, temiz denip heryeri vuruk çıkan araçlar oldu. Hatta bunlardan bir kısmını da aldıktan sonra farkettiğim de oldu. O yüzden ikinci el düşünmüyorum. ancak bir arkadaşımdan olursa olur.

Bugün tüm B sınıflarını dolaştık yeni Fiesta, Corsa, Yaris, İ20 dahil. En çok Peugeot'yu beğendi. Eski 206mızdan olabilir :)

acil ihtiyaç yok 12 yıllık bir Ford Ka'mız var onu kullanmaya devam edebiliriz ama yine 1-2 yıl içinde değiştirmek gerekecek. Mesela yılbaşında fiyatlarda bir düşme olabilir mi? Yine otomobil kredileri ne olur?

fiatlarda düşme olur getz dizel bakın fiyatı çok daha uygun üretimden kalkıcak ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: honda04

quote:

Orijinalden alıntı: autograph

Haklısınız aslında.

fiatlarda düşme olur getz dizel bakın fiyatı çok daha uygun üretimden kalkıcak ama olsun

Getz düşünmem. çarpışma testinde 5 yıldız alan bir şey istiyoruz. biz tedbirimizi alalım, gerisini Allah'a bırakalım.

Kaan 2. el düşünmüyoruz. sağol mantıklı önerin için...

• Peugeot 308 Comfort HDI, 90 Bg, Stil paket alındı...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.