|
Arkadaşlar normalde kendim motorsiklet kullanıcısıydım, bir Broadway aracımız vardı eski hiçbir özelliği olmayan, son yıllarda bunu kullanmaya başladım ailecek bir yerlere gidilmesi gerektiğinde araç mecbur oluyor fakat bende süre süre anladım ki araba motordan iyiymiş. Şuanda aracımızda hiçbir şey yok, bomboş, hidrolik direksiyon, klima, cam, gösterge kamera 0 yani sadece giden bir kutu gibi. Bunu bir nebze yükseltmek istiyorum o yüzden bütçeyi çok açmadan zaten şu aşamada en ufak bir gelişme bizi mutlu edecektir. O yüzden çok pahalıya kaçmadan bir araç bakıyorum. Biz zaten çok binmiyoruz arada sırada biniyoruz (10 yılda 30 bin km yapmamışızdır) Dolayısıyla aradıklarım: - çabuk bozulmasın - biraz teknolojik olsun işte arka kamera yol bilgisayarı (sonradan takılabilse de olur) - klima vs. - dış görünüşü de eski broadwaydeki gibi dümdüz olmasın biraz daha genç dursun - en az 2004-5 model ve üstü olsun - otomatik olursa iyi olur zaten az biniyoruz bindiğimizde de vitesle uğraşmasak hoş olurdu Şuanda baktığımız bazı modeller: hyundai getz, focus, fiesta gibi modeller. Siz de öneri yapar mısınız? Ancak 2011 model focus gibi yazmayın lütfen sahibinden baktığım için direkt olarak işte 2005 model getz 1.3 gls gibi önerirseniz kategori kategori bulayım yoksa diğer türlü 2005 getz deyince bir sürü alt modeli var tam doğru modeli bulamıyorum. Teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler