Şimdi Ara

350-400 bin TL civarına otomobil önerisi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde kendim motorsiklet kullanıcısıydım, bir Broadway aracımız vardı eski hiçbir özelliği olmayan, son yıllarda bunu kullanmaya başladım ailecek bir yerlere gidilmesi gerektiğinde araç mecbur oluyor fakat bende süre süre anladım ki araba motordan iyiymiş.

Şuanda aracımızda hiçbir şey yok, bomboş, hidrolik direksiyon, klima, cam, gösterge kamera 0 yani sadece giden bir kutu gibi.

Bunu bir nebze yükseltmek istiyorum o yüzden bütçeyi çok açmadan zaten şu aşamada en ufak bir gelişme bizi mutlu edecektir. O yüzden çok pahalıya kaçmadan bir araç bakıyorum.

Biz zaten çok binmiyoruz arada sırada biniyoruz (10 yılda 30 bin km yapmamışızdır)

Dolayısıyla aradıklarım:

- çabuk bozulmasın

- biraz teknolojik olsun işte arka kamera yol bilgisayarı (sonradan takılabilse de olur)

- klima vs.

- dış görünüşü de eski broadwaydeki gibi dümdüz olmasın biraz daha genç dursun

- en az 2004-5 model ve üstü olsun

- otomatik olursa iyi olur zaten az biniyoruz bindiğimizde de vitesle uğraşmasak hoş olurdu

Şuanda baktığımız bazı modeller: hyundai getz, focus, fiesta gibi modeller.

Siz de öneri yapar mısınız?

Ancak 2011 model focus gibi yazmayın lütfen sahibinden baktığım için direkt olarak işte 2005 model getz 1.3 gls gibi önerirseniz kategori kategori bulayım yoksa diğer türlü 2005 getz deyince bir sürü alt modeli var tam doğru modeli bulamıyorum. Teşekkürler.

• _____________________________
  • Efsane kasa corolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bak kafamı karıştırdınız şimdi getz bakarken ford fiesta çok benzer ama sert bir alternatif oldu...

95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • yumurta kasa accent lpg mis

Motor 1.6 93 beygir araba 1050 kg iyi gidiyor.

Parçalar ucuz. Temizleri 250-300 bin civarı.

Sedan alırsanız 450 litre bagaj var.

Bu yaştaki arabanın kliması bozulur. Ya kliması yapılmış bulmak lazım ya da klimasız alıp geçmek mantıklı.

Klima kompresörü, radyatörü, sistem kaçakları vs. uzun iş. Sanayide klima yaptırmak şu an 20 binden başlıyor.

Bu paralara piyasa arabalarından temiz bulmak zor. Otomatik almak da büyük kumar olur.

Skoda Felicia 1.6 GLXi veya Polo Classic Sedan dürbün göğüs olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.