Şimdi Ara

Lancerden evo yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köpek balığı kasadan Evo X görünüm yapanları çok gördük yapıldığını biliyorum. Benim sorum şu 2006 kasa lancerden Evo IX görünümü elde edebilir miyim? (2JZ Swaplamayı düşünüyorum maliyeti düşürmek adına evo almak istemiyorum zaten bir ton para gidecek.) Parçaları uyumlu mudur, uydurabilir miyiz bir şekilde? Yanıtlayan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. ❤️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tabikide olur. orijinal evo olmasa bile evo görünümlü lancer olur. motora da el atarsanız daha tatlı olur fakat burası japonya olmadıgı için parçalar hem cok zor hem cok maliyetli olacaktır.

onun yerine gidip stock rx8 kullanmayı tercih ederim.

• İstendikten sonra herşey yapılır da burası da Amerika değil. Geçtim parçaların bulunmasını 2006 kasa bir aracı Evo 9 haline getirmekte 2JZ swaplamakta yasal değil. Polis veya muayene istasyonun fark edildiğin anda muayeneden kalır, trafikten aracı eski haline getirinceye kadar men edilirsin. Yapan nasıl yapıyor kısmına gelince uluslararası kuraldır, yakalanıncaya kadar herşey serbesttir  

• yapacagın masrafa değmez,köpekbalıgı kasa almak daha iyi olur

ilker's Garageyoutube
    Mitsubishi Lancer aracımızı biraz daha agresif ve sert bir görünüme kavuşturacağız. Birçok parçası Lancer Evolution 10 parçaları kullanıldı, arka çamurlukları aslından biraz daha farklı bir görüntü aşılmışın dışında bir araç olması adına dodik kullandık. Arka çamurluklar custom dodiklerle 6 cm şişirildi. Araç Sahibi: Giray YÜKSEL Modifikasyonlar: - Mitsubishi Evolution X Custom Ön Tampon, - Mitsubishi Evolution X Oem Ön Çamurluklar, - Mitsubishi Evolution X Spoiler, - Mitsubishi Duck, - Mitsubishi Evolution X Shark Spoiler, - Varis Custom Marşpiyel, - Volk Rays TE37SL, - Custom Air Intake Kit, - Custom Egzoz Sistemi, - Mitsubishi Evolution Kadran, - Alcantra Tavan, - Piyano Black iç Trimler, - Mat Siyah Tavan Bakalitleri, vs. Bizi takip etmeyi unutmayın! İyi Seyirler...
    https://www.youtube.com/watch?v=N6Bvmvs2tjM
  • Paranız yettiği sürece yaparsınız ancak hazırı varken aksiyon aramak özellikle bu ülke için boşa. Bir süre sonra evo alsam daha az maaliyetliydi diyeceksiniz.

En basitinden 2jz bugün 40 bin tl. Siz daha evo 9 parçalarını toplayacaksınız aracın ön ve arka panelinde ayarlamalar hatta komple değişiklikler yapılacak hayal edemediğiniz kadar kaporta işçiliği var. Hali hazırda aracınız yoksa birde arabayı alacaksınız.

• Doğan görünümlü şahin olayı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M50 turbo deneyebilesin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.25ci-cabrio-149.000-km-ozel-yapim-turkiye-de-tek-emsalsiz-792139472/detay

Bak burada adam e46 'yı e93 e çevirmiş. Galeri satıyor ama yinede usta ve parça konusunda iletişime geçebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 16 Temmuz 2021; 0:59:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUNTO EVO NASIL BİR MAKİNADIR?
    15 yıl önce açıldı
    Fiat Bravo alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz doğru fakat evoyla lancer arasında dağlar kadar fiyat uçurumu var. Şu anda piyasadaki en ucuz evo 9 400.000 civari, lancer 50.000 civarı beni cezbeden olay da bu zaten. Benim de aşağı yukarı projeye ayırabileceğim maks. para 450.000, bunun 50 si arabaya gitse swap ecu turbo vb performans işlerine 200 civarı gitse dış görünüşü de yapabilirsek evo 9 mr tarzı yapmak için zaten en kötü 150-200 kalmış olur, hem daha performanslı bir araç olmuş olur hem daha ucuza. Sağlam usta arıyorum bu işten çıkabilecek. Aracın içindeki çoğu parça değişecek zaten. evo alsam projeyi tamamlamaya param el vermez keşke el verse :) Proje sonunda 600-800 HP arası bir araç çıkarmayı hedefliyorum. Olur da anlaşırsak ustalarla YouTube a atarız seri seri :)

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Abartılı body kit sevmesem de proje çok başarılı olmuş kullanmadan zor anlaşılır e46 olduğu.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Doğan görünümlü turbo şahin gibi hocam aslında bu 😂

• RX8 i hatun kullanıyor hocam 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

tabikide olur. orijinal evo olmasa bile evo görünümlü lancer olur. motora da el atarsanız daha tatlı olur fakat burası japonya olmadıgı için parçalar hem cok zor hem cok maliyetli olacaktır.

onun yerine gidip stock rx8 kullanmayı tercih ederim.

Hatta Rx8'in motor sorun çıkardığında da wankelle uğraşmamak adına bi K24 motor swaplanır, mükemmel bir araç çıkar ortaya.  

• İhtiyacınız olanlar Evo ön tampon,Evo ön panel,Evo ön far grubu,Evo motor kaputu,Evo yan çamurluklar,Evo arka kapılar,Evo yan marşpiyeller,Evo arka çamurluklar,Evo arka stoplar,Evo bagaj kapağı,Evo arka panel,Evo arka tampon,lastikleri dışarı taşımak için Spacer kiti ve bunları araca monte edecek güzel işçiliği olan bir kaportacı.Orijinal Evo ve düz Lancer arasında hatırlayamadığım kadar bir şase uzunluğu farkı da mevcut.Kaporta ustası bunları araca monte ederken bunu da hesaplayıp ustalığını konuşturmalı.

• Niye uğraşasınki , tam tersini yapın , lancer görünümlü evo , motor , fren , süspansiyon yürüyeninini güncelleyin daha keyifli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: DrifterRX8

Hocam dediğiniz doğru fakat evoyla lancer arasında dağlar kadar fiyat uçurumu var. Şu anda piyasadaki en ucuz evo 9 400.000 civari, lancer 50.000 civarı beni cezbeden olay da bu zaten. Benim de aşağı yukarı projeye ayırabileceğim maks. para 450.000, bunun 50 si arabaya gitse swap ecu turbo vb performans işlerine 200 civarı gitse dış görünüşü de yapabilirsek evo 9 mr tarzı yapmak için zaten en kötü 150-200 kalmış olur, hem daha performanslı bir araç olmuş olur hem daha ucuza. Sağlam usta arıyorum bu işten çıkabilecek. Aracın içindeki çoğu parça değişecek zaten. evo alsam projeyi tamamlamaya param el vermez keşke el verse :) Proje sonunda 600-800 HP arası bir araç çıkarmayı hedefliyorum. Olur da anlaşırsak ustalarla YouTube a atarız seri seri :)

Ben yerinizde olsam bu işe girişmezdim pek arabanın şasi hariç neredeyse her yeri değişecek bu parçaları hurdada bir evo bulamadığınız sürece yurtdışından bulacaksınız zaten. Her aldığınız parçayı 8 ile çarpacaksınız. Olur mu olur uğraştıktan sonra her şey olur ama günün sonunda ülkede zaten var olan bir arabayı başka araçtan niye var ettin durumu oluyor. Bence ufak tefek bir şeyler daha ekleyip evo9 alın derim. Yada evo9 la uğraşmak yerine direk alacağınız lancer a tatlı bir body kit ile swap yapıp sleeper gezin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

yapacagın masrafa değmez,köpekbalıgı kasa almak daha iyi olur

ilker's Garageyoutube
    Mitsubishi Lancer aracımızı biraz daha agresif ve sert bir görünüme kavuşturacağız. Birçok parçası Lancer Evolution 10 parçaları kullanıldı, arka çamurlukları aslından biraz daha farklı bir görüntü aşılmışın dışında bir araç olması adına dodik kullandık. Arka çamurluklar custom dodiklerle 6 cm şişirildi. Araç Sahibi: Giray YÜKSEL Modifikasyonlar: - Mitsubishi Evolution X Custom Ön Tampon, - Mitsubishi Evolution X Oem Ön Çamurluklar, - Mitsubishi Evolution X Spoiler, - Mitsubishi Duck, - Mitsubishi Evolution X Shark Spoiler, - Varis Custom Marşpiyel, - Volk Rays TE37SL, - Custom Air Intake Kit, - Custom Egzoz Sistemi, - Mitsubishi Evolution Kadran, - Alcantra Tavan, - Piyano Black iç Trimler, - Mat Siyah Tavan Bakalitleri, vs. Bizi takip etmeyi unutmayın! İyi Seyirler...
    https://www.youtube.com/watch?v=N6Bvmvs2tjM

video sizin mi bilmiyorum ama bir ayrıntı göreyim diye girdim . anca arabanın tavanı ve kapısını çekmişler

• yaparsın niye yapamayasın ki?

paran varsa doğanı bentley bile yaparsın

• Görünüm olarak tam bir Evo IX olmuyor maalesef. Yapılmışları çok var ama asla tam olmuyor. Çünkü farlar çok farklı. Evo X mesela direkt bodykit var.

2jz lancer ilk olabilir. Hatta modifiye etmezsen sleeper bile olur

Mesela,
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-tr-de-tek-bakimli-bebek-933643016/detay

Arkadan görünüme bakabilirsin örneğin. Fiber bunlar ama bütçe olduğundan plastik olarak döktürülebilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 16 Temmuz 2021; 23:10:58 >

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt

Paran varsa neden uğraşacaksın ki,gider direkt Bentley alırsın... 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.