|
Birkaç alacağım şey vardı. Normalde alışveriş için dışarı çıkmam, en ufak şeyi bile internetten sipariş eder hale geldim. Ama bu kez bir çıkayım, esnafımız da kazansın dedim. Bindim otobüse Ulus'a gittim. Aldığım ufak tefek 3-5 liralık elektronik malzeme . Ama bir tavırlar, bir dudak bükmeler, kendimi o kadar mahcup hissettim ki. Sanki adamdan minnetle alıyorum. Bir ürünün alternatifini sormaya korkar oldum, hadi git işine birader der gibi bakıyorlar , canım sıkıldı. Alacaklarımı aldım, ordan geri döndüm. Tekrar otobüse doğru yürürken yol üzerinde elektrikli süpürge malzemeleri satan bir yer gördüm. Aklıma geldi, evdeki makinaya toz torbası alayım dedim. Normalde internetten alıyoruz. Neyse, o arada evi de telefonla aradım, makinanın marka modelini söyleyeceğim, toz torbası isteyeceğim. Bir yandan elimde telefon evdekilere makinanın marka modelini soruyorum, diğer yandan da dükkana girdim. Ama ne olduysa toz torbasının ismi aklıma gelmedi. Düşün düşün aklıma gelmedi.
Adam aval aval bakıyor bana.
Yok ondan bizde! demesin mi adam. Halbuki rafta sıra sıra duruyor ama aklıma gelmedi ismi işte. Hayır süpürgeye başka ne konabilir ki??! Kaç tane alternatifi var? İyi tamam dedim çıktım. Moralim bozuldu. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler