Şimdi Ara

SU TESİSATÇILARI NE KADAR FIRSATÇI ÖYLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BURUNLARINDAN KIL ALDIRMIYOLAR VE FİYATTA BİR AŞAĞI SÖYLEMİYOLAR AMMA DEĞERLİ MESLEKMİŞ UYUZ OLDUM YA EN AŞAĞI Bİ VANA TAKMAYA 60 YTL İSTİYOR ZATEN BAĞCILARDA BİR YER VAR 200 YTL İSTİYOR SADECE VANA TAKMAYA BU NE YA :@

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • bizim de çamaşır makinasına boru döşiyeceklerdi 2 metre boru döşemeye 150 ytl almışlardı
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • Vana takamayacak kadar elinden iş gelmiyor mu?

Keten ve teflon(isteğe göre) sar.Sık gitsin.Fazla sarma çatlatırsıın.
  • Vanayı sen mı alacaksın onlar mı getırecek? Bence de al bır vana ketenı beceremeyebılırsın fazla sarınca vana catlar zaten sarı malzemeden yapılmıstır, teflon bant kullan dıslere surer vanayı takarsın.

Türkçe virgülü oraya koymak noktayı buraya koymak değildir. Türkçe ağlamaktır, Türkçe gülmektir.
    Nihat GENÇ
  • hmm ama boruyu eriten makine yok olsa ben zaten yaparımda o makine yok t şeklindeki boruyu kesip yerine yeni kaynatıp takıcak vanıyı bende takarım zaten de o makina olmadığı için olmuyo .

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

hmm ama boruyu eriten makine yok olsa ben zaten yaparımda o makine yok t şeklindeki boruyu kesip yerine yeni kaynatıp takıcak vanıyı bende takarım zaten de o makina olmadığı için olmuyo .

Makina fazla pahalı bir şey değil galiba.Bizim evde bile var.Taş çatlasa 50-60 ytl'dir.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

hmm ama boruyu eriten makine yok olsa ben zaten yaparımda o makine yok t şeklindeki boruyu kesip yerine yeni kaynatıp takıcak vanıyı bende takarım zaten de o makina olmadığı için olmuyo .

Hmm ben vanayı degıstırecegını dusunmustum, aksi takdirde boru demırde olsa dıs cektırmek ıcın pafta gerekecek, plastık boru ıcınde plastık kaynak makınası lazım. Dostum sen mecburen tesısatcı cagıracaksın, vanayı sen mı alacaksın? Eger onlar getırecekse fıyat cok abartı degıl, yınede bı kac yerden daha fıyat almanı onerırım.

Türkçe virgülü oraya koymak noktayı buraya koymak değildir. Türkçe ağlamaktır, Türkçe gülmektir.
    Nihat GENÇ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece vana diyorsun.Şimdide Plastik kaynağından bahsediyorsun.
    Anladığım kadarıyla Plastik borunun üzerine İç dişli dirsek takıp sonra vanayı takacaksın.

SU TESİSATÇILARI NE KADAR FIRSATÇI ÖYLE

Plastik bölümüne boruyu geçirip,vanayıda dişli kızma mı takacaksın?

Eğer öyle ise,Tesisatçı senden 60 ytl istiyorsa git makineyi al kendin yap.Makine bildiğim kadarıyla 50-60 ytl.Hiç olmazsa kaynak makinem var dersin sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneKaşif -- 20 Kasım 2008; 17:54:49 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.