< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 8 Mayıs 2019; 14:58:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 8 Mayıs 2019; 14:58:30 > |
Adam hakli gencler madem boyle bir hakki var verilmesi gerekir
Ha verilmiyorsa o kahvaltinin parasi verilsin o zaman Karsim ben seni hakli buluyorum bu olayda lakin degisen birsey yoksa al bi tane simit sabahlari idare et |
Hocam şimdi patronunun maliyeti kısmak için kahvaltıyı kesmesini neden oruç tutana saygı olarak algılıyorsun ki ? Belli adam bu parayı cebinde tutmak için bunu yapıyor.
Sende burada insanları kutuplaştırmak için böyle bir başlık altında konuyu dile getiriyorsun ama yaptığın yanlış doğrusu ise ; Sözleşmenizde yer alan bir hakkınızı işveren yerine getirmediği takdirde noter aracılığıyla ihtarname gönderip hakkınızın ödenmesini veya ifa edilmesini talep edebilirsiniz. Eğer ihtarname aracılığıyla bir sonuç alamazsanız işverene dava açıp hakkınızı bu yolla aramaya devam edersiniz. Burada oruç tutan veya tutmayanlarla ilgileneceğinize hakkınızı aramanız gereken kişiyle yani patronunuzla ilgilenmeniz hayrınıza olacaktır. İyi forumlar |
bu kafa işte çok kötü bir kafa
![]() |
Ya şirketi bırak devlet kurumunda çalışıyorum yemekhanesi de kapalı çay ocağı da kapalı. Beyefendiler akşam evlerine gidip ölene kadar yiyorlar ben eve gidip makarna yapmakla uğraşıp yemek hazırılıyorum kendime. Açık bir yer bile yok Erzurumda. Avm olmasa açlıktan ölecez. Sen 12 imam orucunda bana saygı duyuyor musun? Karşımda bişey yememezlik yapıyor musun? Böyle saçma bişey olabilir mi ya? Sizin yüzünüzden sabahtan akşama kadar açım.
|
Orucumu tutuyorum çok şükür. Ama, syn rockandemir84 siz yerden göğe kadar haklısınız. İşyeri sahiplerinin işine geldiği için oluyor bu uygulamalar.
|
ya sen olayı yanlış anlamışsın. olay ibadet saygı filan değilki, olay kendi gibi olmayanı sindirmek
|
Bu arkadasimizin sozleri cok dogru.
Oncelikle yemek hakki senin en dogal hakkin. İster oruc tut ister tutma. Patron disinda bir yetkili varsa once ona durumu bildir. Gece gelen kahvaltiliklardan da ayirabilirler size. Patron umursamiyorsa bunun vebali ve hesabi patorununda. Oruc tutmamak ise (eger muslumansan ve iman etmissen) senin vebalinde bununda hesabini sen vereceksin. Actigin konudada patrona hesap sormak degilde oruc uzerinden İslam'a laf atmak gibi bir niyetin var. SİMDİ EN ONEMLİ NOKTA SURASİ PATRON ORUC TUTUYOR MUSLUMAN AMA HAK YİYOR DİYE NE İSLAM' A LEKE ATABİLİRSİNİZ NEDE ORUC TUTMUYOR DİYE BU ARKADASA LEKE ATABİLİRSİNİZ. BUNLARİN İKİSİDE SAHİSLARİ BAGLAR İSLAM'A SUC ATAMAZSİNİZ. Ustadinda dedigi gibi "HERKESİN DİŞİ İSLAM'A GEÇIYOR" Bu arada Allah konu sahibine hidayet versin insallah. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |