Şimdi Ara

Kusura Bakmayın da Esnaf Doymuş, Boşa Kimse Ağlamasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsi bitecek yavaş yavaş. Müşteriye müşteri gibi davranmayan kim varsa batacak. Kurumsallık önplanda artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf mi kaldı geçen marketten alışveriş yapmıyorum diye kargomu almamışlar şok olduk birde kargocu tanıdık abi diyo hiç alışveriş yapmıyormussun diye kargoyu almadılar.. adam da şaşırdı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esnafların çoğu burnu bükük alırsan al almazsan çık dışarı der gibi yardımcı olma yok hiç veya dediğiniz gibi şunun yerine şunu alabilirsin daha ucuz alternatifi var falan demezler en pahalısını satmaya çalışırlar. Bişi sorarsın suratına bakar böm böm kendi işini bile bir çok esnaf bilmiyor. Hele teknoloji ve hırdavat konusunda.

  • Bende esnafa abi çektim pişmanım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli esnaftan yaka silktim, artık sadece Amazon ve bazen de Hepsiburada'dan alışveriş yapıyorum; kendim gidip de dışarıdn bir şey almıyorum zaten; Migros'tan sipariş veriyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237

    esnafın batması kaçınılmaz. hak ediyorlar da. 2 tane de doğru dürüst kargo firması kuruldu mu bu iş bitti. hepsiburadanın ve amazonun kargoları iyi diye hep oradan ürün alır olduk. umarım taksiciler de batar bunlar gibi sürünür. uber ne güzeldi. taksi hizmetini niye devlet yönetiyorsa zaten. saçmalık. sen denetlemene bak sadece. neyse konu taksi değildi ama sinirlendim  moov var orada da iyi ki

    Vekillerin taksi plakası olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O esnafın %90 nı alış veriş sitelerine çalışıyor zaten. Sana 15tl çektiği malı arkada 4 TL ye paketliyor. Zaten vitrin satış biter yakında herkes depo esnafına döner benim bir çok arkadaşım ikinci bir depo açtı 2 adam aldı arkada harala gürele kargo yapıyorlar. Hatta yurtdışı murtdışı bir çok yere gönderiyorlar. TL değer kaybettikçe işleri açılıyor.

  • Her dükkana girip çıktığımda bu internet iyiki var diyorum.
    Hiç sekmez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fofer

    Hepsiburada da 3.75 TL. olan kıytırık bir stor perde aparatına hepsi birden sözleşmiş gibi 15 TL. fiyat çeken namussuz esnaflar mı ararsın, Allah'ın selamını almayan mı dersin, hadi almadın en azından günaydın falan bir şeyler söyle, insanın suratına niye geldi bu ***bne acaba der gibi bakanı mı ararsın, küçük bir tadilat için 1 hafta beklemem gerektiğini, acil olduğunu söylediğimde fiyatı %50 fazla söyleyeni mi ararsın!


    Tanıdığım kasaptan kıyma ve et dışındaki tüm ihtiyaçlarımı internetten karşılarım yıllardır bu böyledir. Bunu da internetten almazsın dediğiniz şeyleri dahi netten alıyorum.

    Umarım küçük esnaf diye birşey kalmaz bu ülkede, alayının batmasını dört gözle bekliyorum.

    Selamımı almayana tekrar selam verdim sesini yükselterek bağırdı nerdeyse

    ALLAHın selamını almaktan aciz bazıları





  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

  • yorumları okuyunca sanırsın internette herşeyi bedava veriyorlar sanırsın. 10 tl lik ürüne 15 tl yazıp indirimli 12 tl yazınca indirimli sanıyor herkes. nette satılan ürünün %10-20 arasında firma komisyonu var artı kargo bedeli var bu da rakamı en az %15- 20 yükseltiyor. işyerimde 10 tl ye satığım ürün e- satışta 11 tl işine gelen evden çıkmak istemeyen parası çok olan parayı bastırıp alıyor. e satışta toptancılar hesap açıp satıyorsa ya da üreticiler hesap açıp satıyorsa ancak o zaman ürünleri daha ucuza bulabilirsiniz. 2. si ulustaki esnaf ağırlıklı toptan çalışır anadoluda ki esnaflara mal gönderiri senin 1 tane ürün alıp almaman pekte umrunda değildir.o yüzden müşteriyi pek iplemezler.

  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt

    asıl 4 ten sonra iş olur. 8-5 çalışan memur arabasını nasıl getirsin? veya normal sıradan bi çalışmada bile en erken 15.30 - 16.00'da çıkılıyor. daha bunun gitmesi, trafiği, beklemesi var.

  • ikitelli sanayiye git gözünle gör hocam

  • Yok bende almıyorum diyenler, konu sahibinin yazdığına yemin edecek kadar kefil olmalar. Yok amazon'dan, hepsiburalardan almalar.


    1 esnafı tüm Türkiye'ye mal ettiler. değil 1, 100 esnafı bile edemezsin. siz de vardır bir gudubetlik  

  • Bizim esnafımız dayamayı çok seviyor. geçen ay Doğubankta sensörlü oto telefon tutacağı baktım baseus markasının ürünün bi tanesinde 470 TL yazıyor diğerinde 300 küsür yazıyordu. Ben daha önce cihazın ne kadar olduğunu araştırdığım için fiyatını biliyorum adama hangi fiyat doğru olduğunu sorduğumda 470 dedi. Bende diğer cihazdada farklı fiyat yazıyor dediğimde yok onda kablosuz şarj özelliği yok dedi. Ulan kutu aynı kutu model kodu aynı hersey aynı internetten fiyattan 10-15 fazla olsa alacaktım. İnsanları enayi yerine koymaya çalışıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle, zaten kırk yılda bir işim düşüyor diye öyle gözüme çarpmıyor ama her defasında da aynı dediğin gibi tipler, neredeyse hiç şaşmıyor. Bir de tipine göre muamale yapıyorlar kendi ilkokul mezunu hallerine bakmıyorlar da. Üstüne alınıp esnaf güzellemesi yapanlar da damlamış hemen, tamam siz öyle değilsiniz belki, o zaman neden üstünüze alınıyorsunuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • online al, esnafa para kazandırma

  • Brotha B kullanıcısına yanıt

    Ben gordum seni Ulus ta su Ataturk heykelinin orada.o sen mis8n ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdg52 kullanıcısına yanıt
    Ahaa geldi leşçi esnaf

    Topunuzun en kısa sürede batmanız dileğiyle!!!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sen gel istanbul'a da karaköy altgeçitten herhangibir dükkandan elektronik bi sey al bakalim alabilirsen.girersin alt geçite çiktiğinda üstün başin kan içinde kalir.dükkandaki saticilari öldürdüğün için hemen oradan çikar çikmaz kendini polislere teslim edersin ve dersin ki "allah aşkina kaç yil verirseniz verin de yatacam.yeterki bu saticilarla bi daha muhattap olmiyim"
    Ben bi tane saç kesme makinasi alacaktim beni çileden çikardilar😠😡her girdiğin dükkanda illa bi sey sana satip yollucaklar seni.fiyat sorayım dersin trip atiyo adam sana almicaksan sorma diyo deli olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.