|
Merhaba arkadaşlar, 1.5 hafta önce ufak bir kaza yaptım daha önce karşılıklı bir kaza yapmamıştım deneyimli değilim deneyimli olan arkadaşlara danışmak istiyorum. Yolun kenarında metro inşaatının yanında durdum motoru kapattım arkadaşımı indirdim, sonrasında motoru çalıştırdım debriyajdan ayağımı kaldırdım belki 1 mt ilerleyemedim bile, bana göre hızla dönmekte olan bir arabayla çarpıştık kaza tutanağını ve fotoğrafları paylaşıyorum. O esnada karşı taraf helalleşelim gidelim dedi sonrasında tutanak tutalım dedi, tamam dedim tramer olmasın kaskom sigortam bozulmasın diye dedim ki abi eğer kusurlu çıkarsam ben kendim yaptırırım sen işleme sokma oda benim istediğim yerde yaptırırsın ikitelli sanayide bildiğim bir yer var sürekli oraya gidiyorum vs dedi. Ben yıllardır şoförüm tecrübelerime göre hata senin eksper seni kusurlu bulacak istiyorsan yaptır tutanak tutmayalım vs dedi. Bende ben öyle düşünmüyorum eksper baksın belki yarı yarıya verir belki seni kusurlu bulur eğer ben kusurlu çıkarsam yaptırırım zaten dedim. İftara yakındı karşılıklı poliçe ruhsat ehliyet fotoğraflarımızı atıp ayrıldık. Ailemde oluşan bazı sağlık problemleri yüzünden olayın üstüne düşmedim eksper sonucunu bekledim 1.5 hafta sonra dün karşı taraf aradı beni '' kardeşim ben şehir dışındaydım x yerdeki servise gittim hep oraya giderim oraya gösterdim, kapıyı çekecekler halledecekler 1500-2000 lira civarı tutar masrafı, karşı taraf suçlu zaten istiyorsan işleme sokalım vs dediler bana bende yok ben anlaşırım karşı tarafla dedim'' dedi. Yani karşı taraf dedi ki 1500 lira ver fazlasını ben öderim o şekilde halledelim dedi. Şimdi sizce ne yapayım kusurlu ben mi görünüyorum ödeyeyim mi yoksa işleme sok kusur durumuna göre konuşalım mı diyeyim adama. B aracı benim. ![]() Araç A Ben dönüşümü tamamlamak üzereyken duran bir araç hareket edip bana çarptı. Araç B (BENİM) Duruyor haldeyken hareket haline geçtiğim anda A aracı dönerken bana çarptı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabırla okuyup düşüncelerini belirtenlere çok teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hürkuş2 -- 30 Nisan 2021; 14:50:59 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt