Şimdi Ara

Küçük bir kaza yaptım Adam para istiyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 Temmuz da yani 2 gün önce bir kaza yaptım. Araç sahibi aracın başındaydı. ayağından hafif yaralandı. Suç tamamen bana ait. Park halindeki aracın açık kapısına çarparak zarar verdim.

Sigortacı arkadaşı aradık. Ambulans ile hastaneye gönderin, yoksa dava açarsa büyük paralar alır dedi. hemen ambulans çağırıp yolladık 5 dakkaya çıkartmıslar. Polis evrakları tamamladı karakola geçip ifade verdik..

Karakolda şikayetci değilim dedi. Sigortamdan yararlanarak arabayı yaptıracaktı. Tüm evrakları aldı. Buraya 2 saat mesafe bir yerden geldikleri için telefon numaraları verdildi ve ayrıldık.

Şimdi, ben aracımı sigortaya yaptırmak istemiyorum para istiyorum diyerek sürekli arıyor. 2 bin tl den açtı ağzını 1200 tl ye kadar indi. Kapının masrafı 800 tl yi geçmez...

Durumumuz miasit değil açarsanız açın davayı dedik. Sizce bir şey olurmu ? Şikayetci değilim dedikten sonra dava açılabilirmi? Ve sigortaya yaptırabilecekken kendi yaptırmak istemesi niye ? Sigorta iyi şekilde yapamıyormu yoksa Paramı koparmaya çalışıyor???

Bir Günde Taht'a Çıkmadık! Bir Günde Taht'tan İnmeyiz! İmparator FATİH TERİM! Ölene kadar seninleyiz!!!

• Trafik kurallarına göre açık kapı olduğundan adam suçlu.Yane senin sigortandan para falan alamaz.Yaralanma varsa ordan da bi şey çıkacağını sanmıyorum.Önemli olan suçun kimde olduğu.
    He yaralanma ve ölümlü kazalarda hukuk suça pek bakmıyor gibi.

Orijinalden alıntı: KrM's

Trafik kurallarına göre açık kapı olduğundan adam suçlu.Yane senin sigortandan para falan alamaz.Yaralanma varsa ordan da bi şey çıkacağını sanmıyorum.Önemli olan suçun kimde olduğu.

Arabayı geri geri kaydırırken yaptım. Suç bendeydi kabulde ettim zaten. Esas sorum şikayetci değilim dilekçesini imzaladı şimdi davadan bir şey çıkarmı ? ve sizce para koparmayamı çalışıyor. Arabayı sigortaya yaptırmamanın amacı nedir ?

Bir Günde Taht'a Çıkmadık! Bir Günde Taht'tan İnmeyiz! İmparator FATİH TERİM! Ölene kadar seninleyiz!!!

• quote:

Trafik kurallarına göre açık kapı olduğundan adam suçlu.Yane senin sigortandan para falan alamaz.Yaralanma varsa ordan da bi şey çıkacağını sanmıyorum.Önemli olan suçun kimde olduğu.
    Şimdi dikkatimi çekti adamın para istemesinin sebebi sigortanızın parayı ödemeyecek olmasından.Çünkü suçlu.İşi yapacak olan kaportacı uyarmıştır.Ödeme yapmaz git adamdan para al diye

Şimdi dikkatimi çekti adamın para istemesinin sebebi sigortanızın parayı ödemeyecek olmasından.Çünkü suçlu.İşi yapacak olan kaportacı uyarmıştır.Ödeme yapmaz git adamdan para al diye

Alıntıları Göster
    hocam tekrar söylüyorum;Kapı açıksa suçlu karşıu taraf.Muhtemelen kapıta içten vurdun.
    2006 MERCEDES C 180 SPORT EDITION
  • Siz arkadan gelirken birden arkasina bakmadan kapiyi actiysa siz nasil suclu oluyorsunuzki. Adam acikca les kargaligi yapmaya calisiyor karakolda kabul eder mahkemede sasar hesabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ismail4444

Siz arkadan gelirken birden arkasina bakmadan kapiyi actiysa siz nasil suclu oluyorsunuzki. Adam acikca les kargaligi yapmaya calisiyor karakolda kabul eder mahkemede sasar hesabi.
    suçluda olsanız suçsuzda olsanız trafik sigortası bu durumlar için geçerlidir.Madem suçlusunuz sizin sigortaınız zaten adamın masrafını karşılar.

büyük ihtimal adam kendisi suçlu çıkacağından dolayı riske girmek istemiyor.Para fln verme ,sonuçta sigortan var her kazada vurduğumuz arabaya para vericeksek sigorta ne için ?

bilerekde yapılmış bişi değil , verin sigorta evraklarınızı 1 haftaya tramerden sonuç gelir ztn
  • Sucluysaniz sigorta yaptirsin,her sene onca para veriyoruz sonucta. Eger o sucluysa,zaten yapacak birsey yok. Hak var hukuk var sonucta hocam, uyaniklik yapmasin. iyi niyetli bir insan olsa yine maduriyetini azaltmak adina 100 200 lira verebilirsiniz tabi ama ortada iyi niyet gostergesi de yok karsi taraf tamamen art niyetli yaklasmis size.
    Bu arada gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 12 Ağustos 2013; 20:00:41 >

Orijinalden alıntı: the_zula

suçluda olsanız suçsuzda olsanız trafik sigortası bu durumlar için geçerlidir.Madem suçlusunuz sizin sigortaınız zaten adamın masrafını karşılar.

büyük ihtimal adam kendisi suçlu çıkacağından dolayı riske girmek istemiyor.Para fln verme ,sonuçta sigortan var her kazada vurduğumuz arabaya para vericeksek sigorta ne için ?

bilerekde yapılmış bişi değil , verin sigorta evraklarınızı 1 haftaya tramerden sonuç gelir ztn

Alıntıları Göster
    Beyler sanırsam karşı taraf birden açmamış kapıyı. Eleman açık kapıya vurmuş, yani suçlu. Bu arada 1 kuruş vermeyin, sigortadan alsın parasını uyanık.

• quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli_81

quote:

Arabayı geri geri kaydırırken yaptım. Suç bendeydi kabulde ettim zaten. Esas sorum şikayetci değilim dilekçesini imzaladı şimdi davadan bir şey çıkarmı ? ve sizce para koparmayamı çalışıyor. Arabayı sigortaya yaptırmamanın amacı nedir ?

Geri geri kaydırmaktan kastınız ne?

Orijinalden alıntı: burock1997

Beyler sanırsam karşı taraf birden açmamış kapıyı. Eleman açık kapıya vurmuş, yani suçlu. Bu arada 1 kuruş vermeyin, sigortadan alsın parasını uyanık.

aynen öyle açık park halindeki araca vurdum. Sigorta zaten karşılıyor masrafları.

Yüzdesi falan yok değilmi tamamen karşılar ?

Zaten kendi aracıma 400 küsür masraf ettim birde zırt pırt arayıp rahatsız ediyor

• Trafik raporuna göre suçlu ben çıkarsam para alamam derdine düşmüş eleman , hastane masraflarini karşılayın yeter , mahkeme açsa ne olucak , avukata alcagindan fazla para verir.

Orijinalden alıntı: serty23

Trafik raporuna göre suçlu ben çıkarsam para alamam derdine düşmüş eleman , hastane masraflarini karşılayın yeter , mahkeme açsa ne olucak , avukata alcagindan fazla para verir.
    Karşı tarafın keyfine göre cebimizden para vereceksek hiç sigorta yaptırmayalım o zaman

Sen raporu tuttuktan sonra iki taraf için de muhatap sgorta şirketleridir, gitsin derdini ekspere anlatsın.

Orijinalden alıntı: *President*

Karşı tarafın keyfine göre cebimizden para vereceksek hiç sigorta yaptırmayalım o zaman

Sen raporu tuttuktan sonra iki taraf için de muhatap sgorta şirketleridir, gitsin derdini ekspere anlatsın.

Alıntıları Göster
    Ne yüzsüz adamlarla aynı toplumda yaşıyoruz Allahım..

Açık ve net: Hiçbir şey tutturamaz, 5 kuruş para vermeyin, muhattap dahi olmayın.

Arkadaşın dediği gibi gitsin sigorta şirketinin eksperine anlatsın derdini Barzo..

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Alıntıları Göster
    Tek diyeceğin dava açıyorsan aç benide bir daha rahatsız etme, bir daha ararsan o zaman ben giderim savcılığa şikayet ederim... Emin olun asla aramaz bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Ne yüzsüz adamlarla aynı toplumda yaşıyoruz Allahım..

Açık ve net: Hiçbir şey tutturamaz, 5 kuruş para vermeyin, muhattap dahi olmayın.

Arkadaşın dediği gibi gitsin sigorta şirketinin eksperine anlatsın derdini Barzo..

Alıntıları Göster
    5 kuruş verme

Orijinalden alıntı: eren2707

5 kuruş verme

Alıntıları Göster
    ne parası bu anlamadım ben.adamın kapısını yaptırmıyon mu?

Orijinalden alıntı: esenlik

Tek diyeceğin dava açıyorsan aç benide bir daha rahatsız etme, bir daha ararsan o zaman ben giderim savcılığa şikayet ederim... Emin olun asla aramaz bir daha

Para verirsen walla billa enayisin ,direk arasın de rahatsız etme , direk sigortana bildir , ne elden miş banane ne hali varsa görsün , suclu isem zaten sigortam var yok o suclu ise ne aç gözlülük yapıor 2 bin lira ne arkadas , sonra düsüyor falan.

Bırak para mara verme , seni gücsüz görmüş üzerine sarmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.