Şimdi Ara

Küçük bir kaza yaptım sizce kim suçlu? SS li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E27222C63

Sen park halinde iken yola çıkmışsan sen suçlusun , ama ikinizde yan yana ilerlerken önüne kırmış ise o suçlu

park halindeydim yola çıkış yok 1mt ilerledim direksiyon düz bir şekildeyken

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Arabayı gördüğüm kadarıyla park yapılamayacak bir yere park etmişsiniz. Hatta yola biri park etmesin diye koni bile koymuşlar. Park yerinden kalkarken trafiği de kontrol etmemişsiniz. Hatta o kadar etmemişsiniz ki koskoca arabayı çarpana kadar görmemişsiniz. Ön çamurluk filan olsa neyse de koca araba geçmiş. Allahtan yaya değilmiş.

Bu kadar rastgele araç kullanıp birde “ben suçlu muyum” diye soruyorsunuz.

Yazık olmuş karşı tarafa.

Meslek nedir? Genelde toplu taşıma şöförleri bu tarz kazaları yapıyor.

park etmedim durup yolcu indirdim ayrıca çarpmadım da 1 mt anca ilerleyebildim çarpışma gerçekleşti

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Ya kardeş reno park durumunda dururken vw sağa dönebilmek için renoyu sollayıp sağa kırmış tam bu anda da reno aracı çalıştırıp ilerlemiş sonuç olarak vw’nin arkasından vurmuş renoda. Olay burada anlatılana göre böyle olmuş.

burda benim aklıma iki soru geliyor reno park halindeyim diye dörtlüleri yakıyor muydu ve motoru çalıştırdıktan sonra sol ayna ve önüne bakmadan neden harekete geçti?

Hocam anlık gerçekleşti debriyajdan ayağımı kaldırdım aynaya bakmaya fırsat olmadan oldu olay

• Hürkuş2 kullanıcısına yanıt

Hocam hatadır. Aynaya bakmadan ayağınızı indirmemeniz lazım ki o an debriyaja mı bakıyordunuz neden yola bakmadan ayağınızı indirdiniz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlıydı ya bi anda gerçekleşti karşıma bakıyordum önüm boştu yani eksper bunu bilmez ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam parayı vereceğim demişsiniz adamda uzatmamış, zaten arabasından da belli 3 5 kopartma kafasında olan bir adam olacağını sanmıyorum yaklaşımından da ötürü..

Sigorta işin içine girerse değer kaybi vs gibi şeylerde devreye girip bürokrasiye isler sürülebilir.

Havale yaparken açıklamayı yazarsınız "xx tarihinde xx plakalı araca carpmistim, karsi tarafin kabulu uzerine onarim ucretidir" seklinde olay kapanmis olur.. imzali anlastiginiza dair bir kagit daha iyi olurdu ama sehirdisindaymis yapacak bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.