Şimdi Ara

Kuaför-Berber fırsatları-Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
11
Favori
12.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, forumda böyle bir konu göremedim ancak mahalle aralarındaki berberler bile saç traşını 25-30 tl yapmışlar.Bu yüzden uygun gördüğümüz fırsatları burda paylaşırsak faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu bağlamda,Kızılay Sakarya caddesinde bazı berberler 10 tl yapmış saç traşını..sizde gördüğünüz fırsatları burda paylaşırsanız yararlı olur konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Ocak 2020; 11:22:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıhhıye metro durağı ile ankara atatürk lisesi arasındaki yolda, yol üstü berber dolu. 7 lira civarı fiyata kesiyor hepsi. Eskiden 5 liraydı.

• Kuaförün berberin fırsatı mı olur.
    5 TL az verecem diye ibiş gibi gezdirirler adamı bir ay.
  • Valla bilmediğim tanimadigim berbere kolay kolay gitmem, birkac kere denedim apaci gibi yaptilar rezil olduk, zaten 1 1.5 ayda bir tras oluyorum, 10 lira için değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bal gibide olur fırsatı,ayrıca bu işin alt orta seviye de kalitesini parayla ölçmeniz de saçma,25 e de traş oldum bi boka benzemedi yani, ustalık hijyen olmadıktan sonra hepsi boş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Ocak 2020; 11:42:58 >
  • Becerebilen iyi bir makina alıp evde traş olsun alın size sıcak fırsat.

• Nasıl 10-20 lira daha dün 80 lira verdim yeni berber arayisindayken. Adam şampuan bile kullanmadı saç yıkarken. Baya baya silkeleniyoruz bahçeşehir de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sihhiyedeki 7 tlye kesen 3 4 tane yer var, yanyana iki tane olan var onlardan atatürk lisesine yakin olan taraftaki eskiden beri olan kuafor daha iyi. Onun yanindaki rezalet oraya gitmeyin direk sormadan maske falan yapiyorlar istemiyorum diyince bir sey geveleyip gene sürüyor ona dikkat edin. Ben bu ucuz kuaforlere sadece enseyi düzeltek icin gidiyorum oyle mantıklı oluyor.

Kizilayda direk bilen var mı böyle 7 10 tlye kesen ?

• pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    Senin mekanın başına veya sonuna hair design koymuşlardır hocam bunu koyunca godoman işi oluyor. (Kafa güzelleştiriyorlar bunlar )
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Sakarya caddesinde en son sokakta var mekanların olduğu yer 10 tl cama asmışlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

Nasıl 10-20 lira daha dün 80 lira verdim yeni berber arayisindayken. Adam şampuan bile kullanmadı saç yıkarken. Baya baya silkeleniyoruz bahçeşehir de
    O hocam hayırlı işler ,80 liraya şampuansız hemi de

Bi de berberin fırsatı mı olur diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Ocak 2020; 11:57:15 >
  • Moser 1400 le fırsatın dibine vuruyorum kendin pişir kendin ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciceros -- 10 Ocak 2020; 12:0:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konunun İstanbul versiyonunu açmak lazım. 2017 yılına kadar 5 liraya traş oluyordum, berber bir yerde staj yapıp para kazandığımı öğrenince fiyatı 10 yaptı. Ne dersem diyim hep kendinin bana yakıştırdığı traşı yaptığı için başka yer arayışına girdim. Bulduğum berber 15'e kesmeye başladı. Sonra evime uzak diye başka berber buldum bu sefer de 20 lira vermeye başladım. O berber de son iki traştır zam yapıp fiyatı 25 liraya çıkardı. 2-3 ayda bir kestirsem neyse de, kısa saç sevdiğim için her ay kestirmek zorunda kalıyorum ve açıkçası 25 lira koyuyor. Yok mu şöyle esenler civarı ucuza saç kesen berber?

• Kendi fırsatınızı kendiniz yaratın. Başka berberlerle macera aramayın. Kendi berberinize göstereceğiniz yerlerden 5 TL lik kes diyin hep 5 TL ye traş olmuş olursunuz
  • Bu kendini tras eden fırsatçılar 3-5 numara felan mı kesiyor yoksa yandan al altları boşalt üstleri kısalt tarzı yapabiliyor mu?

• fiyatları görünce kelimi daha çok sevmeye başladım kelllll imana gel
  • ucuz diye kızılayda sıhhıyede kestirin de askerlerden hastalık bulaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 10 Ocak 2020; 12:54:38 >
  • ciceros kullanıcısına yanıt
    işte gerçek dh sıcak fırsatla müdavimi moser i yazmaya geldim, aynı hızla beğenip çıkıyorum
  • Kellik fırsat olmuş artık...

• Saç sakal 35 e tıraş oluyorum ama ibiş gibi oluyorum. Fiyatların yanına saçı nasıl kestiklerini de ilave edin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.