Şimdi Ara

Kuaför-Berber fırsatları-Ankara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
11
Favori
14.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gel beri yar gel beri, güzel ve ucuz kes mahallemizin berberi 😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıladam kullanıcısına yanıt
    Aalında en güzeli tabiki kendin kesmek,Moser 1400 vardı hiç kullanamadım,
    Powertec 258 var şimdi fena değil ancak dediğim gibi enseyi düzgün yapamıyorum.
    458,558 modellerin farkı neydi..
    Bu arada ben traş makinesini her berberde traş olamadığım için almıştım malum hiç hijyenik değil ortamlar, havlular vs..sonra baktım kendi kendine olmuyor berbere geri dönüş yaptım ancak fiyatları da iyice abarttılar mahalle arasındakiler..hani o parayı veriyosun içine de sinmiyo vs.vs..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu görünce çok şaşırdım hala daha 7 tlye kesen berber var mı cidden ya? Bizde 25-30 dan kapı açıyorlar
  • Geçen yıl 5 liraya kesen vardı Ulus şehir çarşısında, eşek traşı yapıp gönderiyordu. Hep üstü 4, yanı 3 e kestiriyordum. Yurda gidene kadar mutlaka bir GBT me bakıyordu polisler sağolsun.

• üsküdar'da , marmaraydan çıkınca, gürbüz berber var, 25 tl
    ümraniye, çarşı metro çıkışı, aşikar lokantası karşısında sokaktan girince sağda, orası da 25 tl
    şimdiye kadar ucuz bildiklerim bunlar

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar 10 lira pahalı diyor sen 25 ten başlıyon
    Şaka bir yana Ankarada saç tıraşı 25tl olmuş zoruma gitti bugün.

• beyler ben berberime yılbaşında 500 lira verdim 2020 boyunca haftada 1 gün gelcem dedim adam ok dedi. çok şeyapmayın toplu paraya baya ucuza kestirebilirsiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: memis0051

Hocam adamlar 10 lira pahalı diyor sen 25 ten başlıyon
    Şaka bir yana Ankarada saç tıraşı 25tl olmuş zoruma gitti bugün.
    oha, harbiden 10 liraya kesen varmış
    avcılarda, reşatpaşa caddesi üzerinde, garanti bankasıni geçince sokak girişinde bir yer vardı, 5 tl'ye keserdi bir-kac yıl önce, ama geleni 5-6 dkde bitirip gönderiyordu. fiyatta son durum nedir bilmiyorum

• Bence çok faydalı konu ve İstanbul içinde açmalıyız her yerde 50-60₺ sadece kesim diyor. 30₺ sakal traşı diyen var sanki sanat eseri çiziyo p*z*venk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 tl ye powertec in kablosuz makineleri var. Onlardan bir tane alın kendiniz kesin. 3 5 tıraş a kendi parasini çıkarır. Zaman içinde ustalaşırsınız.

• sakal traşını berberde olmayın.Gidin kendinize bir makine alın kirli sakal bırakıyorsanız.

Sinekkaydı oluyorsanız berberde ki ustura yerine evinizde ki tıraş bıçagıyla traş olun daha hijyenik.

Ayrıca berberlerin kullandıgı şampuanlarda genelde ucuzun ucuzu oluyor özellikle uygun fiyatlı saç kesimi yapan yerlerde.

Maskelerde genelde 10/15 TL satılan maskeler.Hatta eski usul toz kil vb bir ürün ile kolonyayı karıştırıp uygulayan yerler bile var.Evde kendiniz de yapabilirsiniz.

Agda bazı yerlerde dandik oluyor canınızı yakmaktan başka birşey yapmıyor çekiyorlar yine kıl kalıyor.

Sadece saçınızı kestirin zaten eve gidince banyo yapıyorsunuz en azından şampuanınız hep aynı kalır.Şampuan degişimlerinde kepek vs olabiliyor özellikle ucuz şampuanları hesaba katmıyorum bile.

5 litresi 20 Tl civarında şampuanlar var

Evde kendi saçını kesenlere helal olsun ben kendi kendime ensemi bile alamam.

• Ben bedava yaptırıyorum. İşyerinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    ee o kadar akıl verdin, kendin hiçbirini yapamıyormuşsun.

• Aklıma bir anda

"You Don't Mess with Zohan"

geldi...

Bu arada orijinal (ama gerçekten orijinal) moser bulan varsa haber etsin bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 11 Ocak 2020; 17:32:38 >
  • Ankara da mahallede ben 30 tl ye kestiriyorum. Sakal da 15 tl olabilir ama genelde kendim kesiyorum. Saçımı da evde yıkamayı tercih ediyorum berber şampuanı tırt oluyor harbiden clear vs diyor ama içindeki 5 litrelik ucuz şampuandan.

• Ne olacak altı üstü saç kesti?

Nedir ki bir sakal traşladı?

Sizin elinize düşenin iki yakası bir araya gelmez. Gidin cebeciye sıhhiyeye 5 liraya traş olun.

Millet taş kemirsin. Onların dükkan kirası, çalışan gideri vs yok zaten.

Berbere 5-10 lira eksik verin, zengin olursunuz kesin. Ne garip insanlarsınız siz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ee o kadar akıl verdin, kendin hiçbirini yapamıyormuşsun.
    okudugunu anlamıyorsun galiba?

Berbere sadece saç tıraşı için gidiyorum.Becerebilsem evde traş olurum.Berber o makineler kaç kişiyi traş ediyor ne kadar hijyenik?Jileti degiştirseler bile usturayı,fırçayı saymıyorum bile. Bunun için evde traş olanları tebrik etmek lazım dedim.

Sakal traşı,maske,saç yıkama vs yaptırmıyorum.

Berberlerde ki dandik şampuanla saçımı yıkatacagıma yıkatmam evde yıkarım zaten berberde traş olduktan sonra eve geçiyorum.Orda maskeye para verecegime aldım kendim uyguluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 11 Ocak 2020; 18:8:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Aklıma bir anda

"You Don't Mess with Zohan"

geldi...

Bu arada orijinal (ama gerçekten orijinal) moser bulan varsa haber etsin bana.
    Eger bahsettigin moser bu klasik olansa;

Bir ara hepsiburada kendisi de satıyordu ama kalmamış.Kırmızı moserlerle aynı sanırım.Diger sitelerde daha uyguna bulabilirsin belki.

MediaMarkt sahte satcak degil ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Eger bahsettigin moser bu klasik olansa;

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_moser-1400-serisi-sa%C3%A7-kesme-makinesi-full-set-1178251.html

Bir ara hepsiburada kendisi de satıyordu ama kalmamış.Kırmızı moserlerle aynı sanırım.Diger sitelerde daha uyguna bulabilirsin belki.

MediaMarkt sahte satcak degil ya?

Alıntıları Göster
    Orijinal diye satılanların hepsi kırmızı mavi ve mediamarktınki farketmiyor, 3-5 kesimden sonra zırıldamaya ve yolmaya başlıyor. Orjinali Alman moseri. Alman moseri diye satılanlarda sahte maalesef.

Bu arada berberlerin önlüklerinden boyuna aşırı siğil geçiyor. Son zamanlar boyna kullan atlık şeyler geçirmeye başladılar. Kadın kuaförlerini bilmem ama erkek berberinden tut en lüks kuaförüne kadar hijyen 0.

Kendime güzel bir solingen makas ve moser bulursam kendi takımımı götürecem berbere. Moserden başka kaliteli orijinal saç makinası varsa bunada açığım. Duyduğunuzu değilde kullandığınızı tavsiye edin yada gömün yeter benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 11 Ocak 2020; 18:37:11 >

• august landmesser kullanıcısına yanıt
    Senden kimseye bir şey bulaşmasında askerden bulaşmaz hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.