Qr Kod- Link aşağıda, kuralları okuyup katılabilirsiniz. Kısaca yandex kullandırtmayı amaçlayan bir kampanya, kampanya sonrası tekrar ne kullanıyorsanız dönebilirsiniz. olumsuz şart: telefonu yandexe öncesinde kayıtlı olanlar katılamıyor ( benim gibi son katılım : 31.03.2025 edit: https://yandex.com.tr/portal/defsearchpromo/code ![]() ![]() Yandex — hızlı İnternet araması https://yandex.com.tr/portal/defsearchpromo/landing/pttavm200?partner=rdORhn21TA8wa37994&offer_type=3m9DY4V1TA8RE38003 |
Yandex'i dene, PttAVM'de geçerli 200 ₺ kazan

-
-
Alt limiti var mı acaba 200 ₺ nin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsalSayı11 -- 25 Şubat 2025; 14:42:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam teşekkür ederim 3 gün kullanmak zorunluluğu varmış şu anda ilkini kullandık umarım 200 lira için yüksek bir alt limit istemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.4. Promosyon Döneminden önce Yandex'te cep telefonu numarası kayıtlı olan Katılımcının, bu Promosyona katılma hakkı bulunmamaktadır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılım sağladım ama sonradan kampanyanın takip durumunu göremiyoruz galiba. Kampanyaya katılım yaptıktan sonra hesap açtım umarım bir şeyleri bozmamışımdır
Pek güvenilir gelmedi sonuçta verecek mi bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 25 Şubat 2025; 15:19:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. 1 gün tamamlandı, kaldı 2 gün diyor. Bakalım 3 gün tamamlanınca kod gelecek mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Linki tıklayınca kampanya sona erdi sayfası çıkıyor. Nasıl katılım sağladınız?
qr okutunca oluyor
-
Nerde yaziyor hocam bulamadim
eedit: tamam hallettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 25 Şubat 2025; 22:2:33 >
Bugün 2. gün için deneme yaptım. Arama yaptığımda sayaç tekrar çıkmadı sizde durum nedir
bu qr ı nasıl okutacağız
Konuda yer alan Qr kodun ekran görüntüsünü alın. Qr ve barkod okuyucu uygulamasında galeriden qr kodu seçin. Bir link gelecek o linki kopyalayın ve Chrome tarayıcısından o linke giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra ayarlar varsayılan arama motoru bölümünden yandexi seçin. 2. Aşama olan "Yandex" aramasını tırnak işaretleriyle birlikte yapın daha sonra sayaç çıkıyor. 2 haftada 3 kez yaparsanız pttavmde geçerli 200 TL Kupon veriyor.
Hocam siz katılım sağladıktan sonra hesap açtınız mı?
Bir de sayacı sadece ilk gün mü gösteriyor?
Edit: Baktım ilerleme gözükmüyor tekrar kayıt oldum bakalım verecek mi :)
Bu link üzerinden takip edilebiliyor galiba:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 26 Şubat 2025; 6:40:52 >
2. Gün içinde ben de denedim sayaç işlemedi. 24 saat mi geçmesi gerekiyor yoksa kandırıldık mi
Sayaca hangi menüden giriyorsunuz ? Yukarıdaki sayaç linkine tıklayınca hata veriyor.
son adımda " yandex " yazın sadece sonra sms onayı yaptıracak. yandex harıcınde baska uzantı yazmayın
-
aynen.. son adım diyerek yine tel no istiyor.
-
Bende 2 gün kaldı diyor dün girmiştim muhtemelen 24 saat geçmesi lazım
bitmiş herhalde
-
devam ediyor 2 telefondan yaptım. qr'i okutun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Şubat 2025; 10:2:46 >
Soru, cevaptan daha saçma.
|
Bence hemen iade edin .böyle tok esnaftan çöp dahi alınmaz. Bir kaç mesaj geride iade biri olmuştu sanırım.kod hemen geri geliyor yazmıştı. Maalesef o sitedeki esnafların çoğu böyle. satıcı ve ürün hakkında kötü yorum yazınca site yayınlamıyor yorumları. çok replika ürün var sitede.kimsenin umrunda değil. Şikayetvar sitesine bu görüntülerle beraber şikayet kaydı açınki herkes görsün bence bu esnafı. Satıcı konum bilgileri altına Google yorumlar aracılıgıylada rezil edebilirsiniz bu esnaf bozuntusunu |
Bugün 4. gün ve gelen giden yok. Ruslar bizi kandırdı...
Edit: 14.20 itibariyle kod geldi. Rusların günahını almışım. :) |
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
|
Skt ile ilgili bilgi: ![]() |
Benzer içerikler
- yandex pttavm 200 tl
- flying tiger indirim kodu
- temu iade
- bargello 561 orjinali
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- letgo güvenli ödeme
- zara indirim ne zaman 2025
- hepsiburada kaça satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X