Şimdi Ara

Kuaför-Berber fırsatları-Ankara (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
11
Favori
14.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende eskiden berbere çok para verenlere anlam vermezdim ancak eskiden berber olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine biraz pahalı bir yere gittim,normalde malatya'da ortalama mahalle arası berberler 20-25 lira ben 40 lira veriyorum ve gerçekten sonuna kadar hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airkan94

Bende eskiden berbere çok para verenlere anlam vermezdim ancak eskiden berber olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine biraz pahalı bir yere gittim,normalde malatya'da ortalama mahalle arası berberler 20-25 lira ben 40 lira veriyorum ve gerçekten sonuna kadar hak ediyor.
    Neden hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avmlerde kesim fön 70-100 arası gereksiz para. Gidin mahalle berberine 20 ya da 25 liraya yıkama kesim bitti gitti işte. Neyi tartışıyoruz burada?
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    orda ne demek istediğimi herkes anlamış, bi sen anlamamışsın, herkesin zekası kendine bişey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

askerlik kutsaldır, her asker , asker değildir. bitlis 'te askerlik yaparken, gecenin 3'ünde ranzanın dibine balgam atan adam gördük.

Alıntıları Göster
    gece tuvalete gitmeye üşendiğinden pet şişeye işeyip, şişeyi yanına koyan asker gördü bu gözler
  • maltepe metrosu ile demirtepe metrosu arasında

şu konumda business grand berber var saç kesim + yıkama 13 lira

temiz bir yer, elemanlar hem hızlı hem güzel kesiyor tavsiye ederim

• turkiyede ya kuafor yada berber olacaksın zaten. vergileri çok düşük. gider pek yok. saç traşı 30 tl saç sakal 40 . bir bayan kuaforu sadece dip boyaya 150 tl istiyor yaptıkları boyada boya olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Kazanıyorsunuz derken? :)

Berber değilim, alakam da yok.

Bahsettiğin yerlerde düşük fiyat, çok müşteri hesabıyla daha çok kazanıyor. Halk arasında sürümden denir buna.

Normalde berberlerin bir asgari ücret tarifesi var ve bu senin arzu ettiğin 5 lira değil. Açar bakarsın.

Benim karşı olduğum şey, bir hizmetin bir bedeli olur. Bu bedeli başkaları düşürüyor diye verdiğin örnekleri iyi olarak kabul etmem.

Ne yazık ki sizin mantaliteniz nedeniyle geriye gidiyoruz. Yapılan her işin daha ucuzunu var etmeye çalışmak, ucuza alışmak ve arzulamak. Hizmet sektöründe özellikle bu böyle.

Doktora gidersiniz, çok kazanıyor. Avukata gidersiniz, bir dilekçe yazdı altı üstü. Berbere gidersiniz, ben evde aynısını keserdim. Tamirciye gidersiniz, ne olacak iki vida sıktı.

İşte bu mantığınız hatalı olan ve eleştirdiğim şey.

Siz mevzuata aykırı davranan berberleri listelemiş olacaksınız, ben de bu listeyi Berberler Odasına göndereceğim. Faydalı bir çalışma olur
    Tarifenin açıklamalarında 7. Maddesini okursanız "azami hadler" diyor. Yani tarifedeki rakamın üstünde almak yasak ama altı serbest. (Tarife eski tarihli ancak açıklamalar hep aynı, sadece fiyatlar değişir.

Kuaför-Berber fırsatları-Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 12 Ocak 2020; 21:5:42 >

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen haksız rekabet yaratacak fiyatlandırma yapmak yasak. Bir çok berbere ceza vermişler, googledan bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok berbere ceza vermişler,ama daha başkentin göbeğinde ucuza çalışan berberleri görmüyorlar nedense,ya sabır yarabbi

• Hocam bu enselerde natürel nasıl kesiyoruz bilginiz var mi? Bende aylardir kendim kesiyorum ama saçlarım çok kırıldı. Sizde de oluyor mu böyle kırıklar?

• Etimesgut emniyet yaninda eski askerimiz berber dukkanu açtı.20 tl kesim yikama.cokta güzel kesiyor

• Senelerdir beylikduzu eganis e giderim,daha yeni zam geldi 13 tl idi ama su anda yikama kesim 15tl

• 10 liraya adam makineyi tutar kafani sen sürtersin anca oyle tras eder

• 30 tl nedir aga yaa keserken yanında adana kebap mı yediriyolar 20 veriyorum içime oturuyo merak ediyorum cidden gelir gider ne acaba haa gerçekten kurtarmayan bir durumsa halali hoş olsun ama saç yani ben gidiyorum sadece kısalt dıyorum 15 dkka işi bitiriyo bu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

Neden hocam

Alıntıları Göster
    mutlu sonla biten tıraş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 13 Ocak 2020; 9:1:7 >
  • Son gittiğim yikama dahil 20 tl alan berber tek kullanımlık havlu kullaniyor. Gerçekten taktir ettim. Normal havlular kaç kişiye kullandıkları belli değil.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Adres versen bir de iyi olurdu

• bübülderesi 109 numarada akkaş erkek kuaförü var
    30lu yaşlarda gençten bi çocuk sahibi adı ömer
    saç kesim + yıkama 16 tl sakal 10tl
    hizmet muhabbet güzel yıllardır giderim
    bi üst sokak ve caddede 50-60 tl alan yerler varken çok iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 20 Ocak 2020; 13:54:33 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.