Yüzbaşı
10 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 138 (Bu ay: 0)
Gönderileri

39 ülke, Çin yönetimine ortak bir mektup göndererek Doğu Türkistan’daki toplama kamplarında zorla tutulan Uygurların derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.

Mektupta Türkiye’nin imzası yer almadı.

Almanya misyonunun yazdığı mektupta, ABD, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kanada, Hırvatistan, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Haiti, Honduras, İzlanda, İrlanda, İtalya, Japonya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Marshall Adaları Cumhuriyeti, Monaco, Nauru, Hollanda, Yeni Zelanda, Kuzey Makedonya, Norveç, Palau, Polonya, Slovakya, Slovenya, İspanya , İsveç, İsviçre, İngiltere temsilcilerinin imzaları bulunuyor.

Rezaleti Yenişafak bile haber yapmış.

https://www.yenisafak.com/dunya/abd-ingiltere-ve-almanyanin-aralarinda-oldugu-39-ulke-ile-cin-arasinda-uygur-gerilimi-3569963

Aile bakanı Zehra Zümrüt Selçuk HDP önünde bekleyen aileleri ziyaret etti.
Elinde mendili, boynu bükük poz veren kişi Aile Bakanı.
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir bakanının HDP il binasının önüne oturmasını kınıyorum.
Kimsenin bu devleti boynu bükük, acz içinde göstermeye hakkı yoktur.

İki gün önce Ankapark (Wonderland Euroasia) açılışını Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. İki gün önce açılışı yapılan Ankapark’ta bulunan rollercoaster aracı bugün 60 metre yükseklikte arızalandı. Rollercoasterda yaşanan arıza, korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu. Kullanıcılar dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Araca binen vatandaşlar, 60 metre yükseklikteki raylardan yürüyerek tahliye edildi.

Seçim arefesinde propaganda yapalım derken facianın eşiğinden dönüldü.

Hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak vergi konseyi'nde ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Albayrak, "tabana yayılmış daha adaletli bir vergi sistemini en kısa zamanda hayata geçirmeyi arzuluyoruz" diye konuştu.

Hadi yine iyisiniz Asgari Ücretli Kardeşlerim, bakanımız sizi unutmamış.
Tabana iyice yayacaklar.
Tabandan kastedilenin Cengiz İnşaat olmadığı ortada.
Konut kullanıcılarının elektrik faturalarında yüzde 10 indirime gidilirken; dağıtım bedelleri artırılarak şirketlerin karını koruyacak düzenleme yapıldı.
Yılbaşında Elektrik ve doğalgaza yüzde 10 indirim sloganıyla yürütülen reklam kampanyasında vatandaşın elektrik faturasında değişen bir şey olmadı.
http://www.emo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=126285
Canlı bombalardan birinin ablasının iki yıl önce hem Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) hem de Cumhurbaşkanlığı'na ihbar ve şikâyette bulunduğu ortaya çıktı.

Abla Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BIMER) gönderdiği 789498 numaralı başvuru ve şikayette şöyle dedi:

"Adıyaman'da birçok genç kayıp. Kim olduklarını belli olmayan İslami bir grup tarafından dini eğitim verilerek, cihat çağrısı yapılarak, evlerinden alınıp Suriye'ye götürülüyor. Benim iki kardeşim bu şekilde 15 gündür yok. Emniyet güçlerine kayıp ihbarı yaptığımız sırada öğrendik ki bizim gibi 100'e yakın aile mağdur ve bu soruna kimse çözüm bulamıyor. Bu grup gençlerden para alıyor ve Suriye'de muhalif gruplara para karşılığı satılıyor. Hangi dinde, hangi anlayışta var bu, anlamış değilim. Bu grup imamlara kafir diyen, cuma namazlarını terk eden... Sebep ise dar ül harp. Devlette resmi kurumlarda çalışmayan, üniversite ve okul kapılarında azılı düşman gibi bekleyen gençleri ailelerinden koparan bu insanlara kim dur diyecek? Bir Adıyamanlı olarak başbakanımızın Adıyaman'a olan sevgisinden güç alarak önce Allah'a sığınarak yardım bekliyorum. Kardeşlerimizi geri almak için 1000 dolar teklif eden bu insanlar etrafımızda dolaşıyor. Bu şikayet yazısını yazarken bile korkularım ve endişelerim var ama çaresiz bir şekilde dua ederek bekliyoruz. Bu nasıl bir din anlayışı? Kimin için savaşıyor bu çocuklar? Neden yoksul ailelerin çocukları? Niye benim ikiz kardeşlerim? Bir savaşın içindeydik nerde devletin askerleri?"
Bu işin sorumlusu PKK ise yayın yasağı neden?

Neyi gizlemeye çalışıyorlar????
Yapılan açıklamada 'Hareketimiz, halkımıza ve gerilla güçlerine saldırılmadığı müddetçe gerilla güçlerimizin eylemsizlik konumuna çekme kararına varmıştır' deniyor.

Açıklamaya göre, Savaşın şiddetlendiği, AKP'nin seçim ortamında seçim güvenliğini tehdit ettiğimiz yalanına sarıldığı ve başlattığı savaşın nedenlerini halktan gizlemeye çalıştığı bir ortamda ateşkes kararı almışlar.

Seçimler yaklaştı, bizden bu kadar yani diyorlar.

Seçimlere 4 gün kala Erdoğan ın kuran okurken çekilmiş görüntüleri haber7 isimli sitede yayınlandı.

Yayınlanan videonun zamanlaması dikkat çekici.

AKP oylarının düşmesi ile meydanlarda kuran gösterildiği güzel ülkemizde bunu da gördük.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.980
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 38.447 (Bu ay: 401)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.096 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.