Şimdi Ara

Kuaför-Berber fırsatları-Ankara (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
11
Favori
14.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerros

Ne olacak altı üstü saç kesti?

Nedir ki bir sakal traşladı?

Sizin elinize düşenin iki yakası bir araya gelmez. Gidin cebeciye sıhhiyeye 5 liraya traş olun.

Millet taş kemirsin. Onların dükkan kirası, çalışan gideri vs yok zaten.

Berbere 5-10 lira eksik verin, zengin olursunuz kesin. Ne garip insanlarsınız siz...
    Altı üstü saç kesti derken, berberler şiş kebap yapmıyor zaten, saç sakal kesiyor ana işleri bu..

Ayrıca, Kızılay'da 10 liraya kesenin kirası yok mu,çalışan gideri yok mu,onlar taş mı kemiriyor..aynı saçı biri 30 a keserken biri 10 tl ye nasıl kesiyor..ki kesim dediğimiz de makine takviyeli standart bir kesim..Ya da mahalle aralarında berberler, kızılaydan,sihhiyeden daha mı çok kira veriyolar nedir?
    Biz de parayı havadan kazanmıyoruz sonuçta tabiki hesabını yapacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Ocak 2020; 18:49:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Antor kullanıcısına yanıt
    Moserin Türkiye distribütörü var zaten,ben direk ordan almıştım moser 1400 ü kesinlikle orjinaldi holograma kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

Senden kimseye bir şey bulaşmasında askerden bulaşmaz hocam.
    askerlik kutsaldır, her asker , asker değildir. bitlis 'te askerlik yaparken, gecenin 3'ünde ranzanın dibine balgam atan adam gördük.

• Sizin aradaığınız makul fiyatlar değil. Başlığınızın amacı da bu değil. Amacınız ölücülükten başka bir şey değil.

Bunu açıkça yazmış olmam rahatsız etti sanırım. Parayı nasıl kazandığınızı bilmiyorum ama sizinle herhangi bir ticari ilişki içine girenin vay haline.
  • Okuduğunu anlayana başlık gayet net ve açık.. Ayrıca bu alınganlığınızın nedeni de, belli ki berbersiniz ve doğrular işinize gelmemiş..Çünkü hiçbir sorumu da cevaplamadınız.
    Size açık ve net tekrar soruyorum,sizin mahalle arasında 30 liraya kestiğiniz aynı saçı,Sıhhiye Kızılay gibi bir yerde 10 liraya nasıl kesiyorlar,nasıl kazanıyolar,makas aynı,makine aynı,su aynı,kira desen daha yüksek ..gider desen onlarda işçi çalıştırıyor..ee?
    ee sini ben söyleyeyim size.. çünkü çok fazla kazanıyorsunuz..Artık buna bir son vermeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Ocak 2020; 22:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciceros

Moser 1400 le fırsatın dibine vuruyorum kendin pişir kendin ye
    2010da aldım moseri o zaman 50tl ye almıştım iki çocuğumu traş ediyordum üç aydır bende moserle oluyorum. Burada bile traş 35tl oldu ben her ay berbere giderim saçlarım yağlı olduğu için şimdi iki numara kesince iki ay gidiyor traş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bende Bingöl Karlıova'da her türlüsüne denk geldim hocam. Ama genellememek lazım. Yoksa her asker zaten asker değil bende katılıyorum.

• AC@DC kullanıcısına yanıt
    Evet hocam , son zamanlarda berber fiyatları çok arttı bende babamı , kardeşimi traş ediyorum kuaförlüğüde öğrendik moser sayesinde 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciceros

Evet hocam , son zamanlarda berber fiyatları çok arttı bende babamı , kardeşimi traş ediyorum kuaförlüğüde öğrendik moser sayesinde 😊
    o zaman paraya kıyıp orjinalı aldım.1000tl kar ettirdi.
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    İşte fırsat budur👏👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizi tebrik ediyorum. Toplumda uyanık bir kesimi forumda ifşa etmiş oldunuz. Canı sıkılan berberler ve akrabaları illaki rahatsız olacaktır. İşyeri kirası 3bin TL olan bir berber tanıyorum adamın kirası 3.300 TL oldu , elektrik su aylık tüketimi 1500se en baba 1850 oldu. Ama traş ücretleri 1 yılda %75 arttı.

• Ankaradaki sokak berberlerinde kalite ve hijyen malesef yok olandada yetenek yok. Berbere gidiyorsun havlular kokuyor makaslar taraklar yikanmiyor dezenfekte edilmiyor ama fiyatlari artirip duruyorlar. Bence ucuz berber yerine 25 tl saci duzgun kesecek hijyen ve temiz berber bulmak lazim.

• onzy O kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu da detaylı inceledim,10 liraya kesenle 25-30 tl ye kesen arasında hijyen olarak en ufak fark yok.. havlular desen aynı sistem,bir havlu en az kaç kişiye kullanılıyor belli değil,kullan at önlük dahi yok birçoğunda hala..

• Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok rahatsızım açıkcası,hususi berber gezdiğimi bile bilirim hijyen açısından..İşin tuhafı da hijyenin bu kadar önemli olduğu bir sektörü, denetleyen kimse yok,zabıta vs..şaka gibi gerçekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Ocak 2020; 23:10:20 >
  • Kazanıyorsunuz derken? :)

Berber değilim, alakam da yok.

Bahsettiğin yerlerde düşük fiyat, çok müşteri hesabıyla daha çok kazanıyor. Halk arasında sürümden denir buna.

Normalde berberlerin bir asgari ücret tarifesi var ve bu senin arzu ettiğin 5 lira değil. Açar bakarsın.

Benim karşı olduğum şey, bir hizmetin bir bedeli olur. Bu bedeli başkaları düşürüyor diye verdiğin örnekleri iyi olarak kabul etmem.

Ne yazık ki sizin mantaliteniz nedeniyle geriye gidiyoruz. Yapılan her işin daha ucuzunu var etmeye çalışmak, ucuza alışmak ve arzulamak. Hizmet sektöründe özellikle bu böyle.

Doktora gidersiniz, çok kazanıyor. Avukata gidersiniz, bir dilekçe yazdı altı üstü. Berbere gidersiniz, ben evde aynısını keserdim. Tamirciye gidersiniz, ne olacak iki vida sıktı.

İşte bu mantığınız hatalı olan ve eleştirdiğim şey.

Siz mevzuata aykırı davranan berberleri listelemiş olacaksınız, ben de bu listeyi Berberler Odasına göndereceğim. Faydalı bir çalışma olur

• Evet dediklerine katiliyorum. Hijyen için çok paraya gerek yok ama kimse yapmiyor çunkü denetleme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Orijinal diye satılanların hepsi kırmızı mavi ve mediamarktınki farketmiyor, 3-5 kesimden sonra zırıldamaya ve yolmaya başlıyor. Orjinali Alman moseri. Alman moseri diye satılanlarda sahte maalesef.

Bu arada berberlerin önlüklerinden boyuna aşırı siğil geçiyor. Son zamanlar boyna kullan atlık şeyler geçirmeye başladılar. Kadın kuaförlerini bilmem ama erkek berberinden tut en lüks kuaförüne kadar hijyen 0.

Kendime güzel bir solingen makas ve moser bulursam kendi takımımı götürecem berbere. Moserden başka kaliteli orijinal saç makinası varsa bunada açığım. Duyduğunuzu değilde kullandığınızı tavsiye edin yada gömün yeter benim için.

Alıntıları Göster
    Evde bir tane var memnunuz sıkıntısı yok.

Bu makinenin bir zamanlar sahtesi çoktu.Berberler felan hep bundan kullanırdı ama artık berberlerde çin malı makinelere yöneldi.Dolayısıyla sahtesi azalmıştır.Önceleri tahtakale eminönü tarafında işbortacılar da bile hep vardı bu makine artık yok yerini çinliler aldı çünkü talep yok.Tabi işbortacılarda ki sahteydi muhtemelen

Orjinal olarak mediamarkt,fonex kozmetik gibi yerlerden çok rahat bulabilirsiniz.

Mediamarkt'teki zaten orjinaldir.Belki eski kalitesinde degildir moser 1400 orasını bilemem ama orjinal moser 1400 çok rahat bulursunuz

İstanbulda olsaydınız zazahan'da berber toptancılarını gezin bakın derdim.Ankarada'da vardır alternatiflerini bulursunuz illa ki.
    Makas vb gerekler için berber toptancılarına bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Kazanıyorsunuz derken? :)

Berber değilim, alakam da yok.

Bahsettiğin yerlerde düşük fiyat, çok müşteri hesabıyla daha çok kazanıyor. Halk arasında sürümden denir buna.

Normalde berberlerin bir asgari ücret tarifesi var ve bu senin arzu ettiğin 5 lira değil. Açar bakarsın.

Benim karşı olduğum şey, bir hizmetin bir bedeli olur. Bu bedeli başkaları düşürüyor diye verdiğin örnekleri iyi olarak kabul etmem.

Ne yazık ki sizin mantaliteniz nedeniyle geriye gidiyoruz. Yapılan her işin daha ucuzunu var etmeye çalışmak, ucuza alışmak ve arzulamak. Hizmet sektöründe özellikle bu böyle.

Doktora gidersiniz, çok kazanıyor. Avukata gidersiniz, bir dilekçe yazdı altı üstü. Berbere gidersiniz, ben evde aynısını keserdim. Tamirciye gidersiniz, ne olacak iki vida sıktı.

İşte bu mantığınız hatalı olan ve eleştirdiğim şey.

Siz mevzuata aykırı davranan berberleri listelemiş olacaksınız, ben de bu listeyi Berberler Odasına göndereceğim. Faydalı bir çalışma olur
    Vay arkadaş adam çıkmış ucuza kesen berberleri şikayet edeceğim diyor. Halk ekmek de ucuza ekmek satıyor git onu da şikayet et. Hatta bu forumda herşeyin ucuzu paylaşılır burayı da kapattır.

Not: Çakırlarda berberim var, 30 liraya saç traşı olurum. Berberimden memnun olduğum için bedava da olsa başka yere gitmem. Ama ucuza yer arayan insanları da bırakın istedikleri yere gitsinler kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciog -- 11 Ocak 2020; 23:48:22 >

• Berber değilseniz bile çok yakınlarınızın berber olduğu kesinleşti böylelikle..
    Ayrıca konudaki hiç bir mesajımda, berber ücreti 5 lira olsun demedim nereden uyduruyosunuz bunları acaba?

Serbest piyasa ekonomisinde rekabet diye bir kavram vardır ve bu müşteri lehine oldukça kimsenin bundan şikayeti olamaz..Lakin birinin 10 liraya verdiği hizmetin aynısını, diğeri 30 tl ye veriyosa bu bana göre yanlıştır,keza mantıklı her birey de böyle düşünür
    Ayrıca bugün çoğunluğu çıraklıktan yetişerek ustalaşılan ve sertifikayla tamamlanan bir meslekle,doktor ya da avukatı karşılaştırmanızsa son derece komik olmuş..
    Berberlerin bağlı olduğu odanın listesine girersek, zaten o fiyatların tabeladan ibaret olduğunu sizin dışınızda herkes bilir,ayrıca odanın belirlemiş olduğu şartları sunamayan hiçbir berber bugün o ücretleri de isteyemez, bunları da biliyorsunuzdur umarım..
    Ayrıca şunu da sormak isterim,bugün Ankaranın göbeğinde daha ucuza traşa nasıl müsade ediyor peki odanız, hiç düşündünüz mü bunları..Karşınıza beni almaktansa odayı almanız bence de daha hayırlı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Ocak 2020; 0:5:32 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.