Binbaşı
22 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 143 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaslar merhaba,

Elimde hp g3 250 laptop var, 4gb ram, i3 4005islemci ve 512 hdd. biraz hızlandırmak istiyorum ama çok para harcayamam simdilik,

Sizce ssd ye geçmek mi daha fazla performans sağlar yoksa ram artırmak mi?

Yaptığım sadece gunluk internet ve ofis, o kadar

Bir de okullar kapanırsa uzaktan eğitim için kullanilacak

Evet merhaba,

Yakin zamanda yasadigim bir durum hakkında tecrubelerimi paylaşayım,

Net tarihi hatırlamasam da en iyi ihtimal ile haziran sonunda (yani 2 ay once) bim marketten tam buğday ekmeği almışız, bir miktarını tükettikten sonra mutfak rafinda arkaya sıkışıp kalmış, biz de bayram tatil vs derken orada unutmuşuz,

Gecen hafta ekmeği buldum, ekmekte küflenme, bozulma vs den eser yoktu, hatta yumuşacık ve sanki daha dun almışız gibiydi, birkac resimi ekliyorum,

Adamlar artik içine ne katmış ise ekmek zamana meydan okuyor, normal ekmek 2 günde bayatlar, 5 gune kuflenirken bu super ekmek zamana meydan okuyor. Saklamaya devam edeceğim, bakalim durum ne olacak

Merhaba,

Babam için bir telefon almak istiyorum, internet vs kullanmayacak, sadece konusma, mesaj ve foto çeksin yeterli, kullanımda sorun çıkmaması için basit mod, ya da kolay mod, dediğimiz ikonları koca koca ve arayuzu sade olabilen modeller olursa daha iyi olur.

Reeder P13 Blue Max Lite 16 G, bucihazı buldum, fiyat 1200 TL, sizce iş görür mü

Merhaba,

Tonsepeti.com sitesine ilk alışverişe 75/25 lira indirim yapıyor.

Bu sayede 4 adet 160x2 zeytinyağlı ton balığı 60 liraya yani ikilisi 15 liraya geliyor. Piyasaya göre uygun fiyat

Ayrica acili, soslu vs çeşitleri de var, ben 4 adet zeytinyağlı aldim.

Zevlker ve renkler tartışılmaz ancak Urun gayet lezzetli, iri parçalı, siyat et kıymık vs yoktu. 3 kişiye tattirdim, beğeniler.

Firma ithal balıklar ile Adana'da üretim yapıyor, yeni sayılabilir, alternatif denemek isteyenlere oneririm.

Not 1: dükkanınm hayirli olmasin, çünkü benim ya da yakinimin değil, firmanin kendi sitesi, ama keşke benim olsa :)

Not 2: almak ya da almamak size kalmış, ben fiyati kendimce uygun buldum paylaştım, beğenmeyen almak zorunda degil

arkadaslar merhaba,

Benim mi band 4 ile alakali garip bir sorunum var. Kendim mi band 2 kullaniyorum, eşime de 4 aldim. Bazen esimin bilekliği kendi kendine alarm kuruyor, mesela bu sabah benim bilekligim ile ayni anda o da alarm moduna geçti, ama biz alarm kurmadık. Telefondan bakıyorum kurulu alarm yok. Bildiğiniz benim bileklik diğerini aktive ediyor. Birkac defa da benim bileklikten bağımsız oldu bu hadise. Bu nasıl olabilir anlamadim

Boyle bir durum ile karşılaşan oldu mu acaba

Arkadaşlar merhaba,

pd/dd, fvaök, fk, özkaynak vs gibi temek paramtrelerin geçmiş verilerini de içeren hatta mümkünse grafik olarak sektör karşılaştırmalı gösteren bir kaynak var mıdır?

Örneğin X hissesi için son iki yıla ait fvaök değerlerini görmek istiyorum, siz en pratik nereden bakıyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba,

Malum okullar tatil, online eğitime geçildi, kızımın okulunda da online eğitim başladı. Öğretmenini dinlerken dikkati dağılmasın diye kulaklık almak istiyorum ancak hiç bilmediğim için tavsiyeye ihtiyacım var,

Migrostan ithink diye bir kulak üstü kulaklık aldım ancak bir kulaklıktan ses gelmeyince iade ettim. Orada denedik 5 kulaklıktan 4 ü aynı şekilde arızalı.

Sizlerden ricam fiyat/performans odaklı kaliteli kulak üstü bir kulaklı önerebilir misiniz, bas-tiz kalitesi vs çok mühim değil, çocuk kullanacak sonuçta, bluetooth olması tercihim ancak fiyat da önemli tabi. Bütçe maks 120 diyebilirim

Şimdiden teşekkürler
Biraz önce mesaj gelmiş online siparisde cevizli ve fıstıklı baklavada %50 indirim varmış, fistikli baklava 50 tl ye geliyor, bence güzel fiyat
https://www.livapastacilik.com
Arkadaşlar merhaba,

Malumunuz yeni nesil dizel araçlarda partikül filtre var ve zaman zaman aracin devirli kullanılıp filtrenin kendini yenilemesi gerekiyor.
Bizim söyle bir sorunumuz var, şirkete bir doblo 1.3 alındı ve sadece şirket ici kullanılıyor, o yüzden daha 300 km olmadan motor arıza ışığı yaktı. Prosedürler gereği şirket dışına çıkarmamız çok zor oluyor.
Acaba bu filtre geri kazanım işini araç hareketsiz dururken gaz vererek 15 20 dk çalışırsak sorunu çözer mi, illa hareket halinde olmaya gerek var mi
Tesekkurler
Arkadaşlar merhaba,

29 Ekim tatili için bir gezi planı yapmak istiyorum. Aklımda 3 alternatif rota var,
1. Diyarbakır-Mardin
2. Adana-Hatay
3. İzmir-Ayvalık (Farkındayım diğer ikisi ile çok alakasız)

Öncelikle Diyarbakır merak ettiğim bir yer ancak biraz araştırınca çok fazla gezilip görülecek yer yokmuş gibi geldi (ya da ben bulamadım). Acaba gitmeye değer mi, gitmiş arkadaşlar tavsiye verebilirse çok mutlu olurum.

Siz olsanız hangi rotayı neden tercih ederdiniz acaba? Teşekkürler

Geziye çekirdek aile çıkacağız, daha çok kültür turu yapmayı düşünüyorz diyebilirim, uçak ile gidip araba kiralama şeklinde olacak.

Teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.714
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 95.834 (Bu ay: 1.083)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.129 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.