Şimdi Ara

▒▒▒ KRONİK AVEA SORUNU (2.aramada ulaşabilme) ▒▒▒

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea da yıllardır çözülemeyen bir sorun var. Aveadan Aveaya olan aramalarımın %40-50'sinde ilk aramada aradığınız kişiye ulaşılmıyor diyor ve Tekrar arayınca ulaşılıyor.. Bunu AVEA sorun olarak görmüyor sanırım, yoksa böylesi bir sorun çoktan çözülürdü.. Bu durumu bilmeyen kullanıcılarda karşıdakine ulaşılmıyor diyip aramayı kesiyorlar. Öyle anlar oluyor ki ilk arama hayati önem taşıyor ve ulaşılamıyor mesajı ile arayan kişi ya da aranan kişi mağdur oluyor.. Örneğin İŞ başvurusu yaptınız ve size cepten dönecekler, arıyorlar ulaşamayınca başkasını işe alıyorlar, sadece basit bir örnek.. Birde abone iseniz ikinci aramanın ardından boş yere 'aradığınız kişiye şuan ulaşılabiliyor diye sms geliyor.. Bariz KRONİK sorun var ama farkında olan yok malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 25 Mayıs 2012; 9:22:25 >

• bu bende çok nadir birkac defa oldu 6 yıldır aveadayım
  • Bende yok şükür
  • bende 6 yıldır kullanıyorum, ankaradayım etrafımdaki arkadaşlarda da aynı durum var.
  • Ankara'dayım, Ankara'da ya da gittiğim başka şehirlerde son 2 yıldır hiç yaşamadım
  • Bende 2 aydır olmadı öyle birsey. Hatta arayanı bil özelliği acik. ULAŞILAMIYOR olsa mesaj gelirdi herhalde. Kimse de sana ulaşamadık demedi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim tanıdık da yaklaşık 3 sene önce civarı avea ya geçmişti sizin soruna benzer bi sorunu vardı.Numaraların başına 0 koymadan arıyodu öyle olunca (ki nasıl oldu bilmiyom gözümün önünde oldu bu olay) aramıyordu yanlış tuşladınız diyordu.
    Sonra tanıdığım 100-200 kişilik rehberi teker teker değiştirmişti.Sanırım bi nebze de olsa halletmişler. En azından ikinci aramada çıkıyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

Avea da yıllardır çözülemeyen bir sorun var. Aveadan Aveaya olan aramalarımın %40-50'sinde ilk aramada aradığınız kişiye ulaşılmıyor diyor ve Tekrar arayınca ulaşılıyor.. Bunu AVEA sorun olarak görmüyor sanırım, yoksa böylesi bir sorun çoktan çözülürdü.. Bu durumu bilmeyen kullanıcılarda karşıdakine ulaşılmıyor diyip aramayı kesiyorlar. Öyle anlar oluyor ki ilk arama hayati önem taşıyor ve ulaşılamıyor mesajı ile arayan kişi ya da aranan kişi mağdur oluyor.. Örneğin İŞ başvurusu yaptınız ve size cepten dönecekler, arıyorlar ulaşamayınca başkasını işe alıyorlar, sadece basit bir örnek.. Birde abone iseniz ikinci aramanın ardından boş yere 'aradığınız kişiye şuan ulaşılabiliyor diye sms geliyor.. Bariz KRONİK sorun var ama farkında olan yok malesef..

Merhaba;

Cep telefonu numaranızı direkt mesaj yoluyla iletirseniz, size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

Teşekkürler.

• Bende bir kaç yıldır kullanıyorum aveayı hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım

• Bende oluyor arada hatta "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" bile diyor bazen.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum.Tanıdıklarım arıyorlar ama aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyormuş.Ama bildirim mesajı falan gelmiyor. 2. veya 3. aramalarında ulaşabiliyorlar bana.Çok kötü bir durum sırf bu yüzden aveadan ayrılmayı düşünüyorum
  • avea nin rezillikleri anlat anlat bitmez...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu sorun var. Avea yetkilileri böyle bir sorun olduğunu kabul etmiyor.
  • bide arama yaparken de daha arama gerçekleşmeden kendi kendine arama sonlanıyor arama işlemi gerçekleşmeden, Vodafone geçince farkettim bu sorunun Avea dan kaynaklandığını ben hep telefon kaynaklı kapandığını zannediyordum. Diğer operatorden de avea aranınca telefon açık olsa bile aradığınız kişiye ulaşılamıyor anansu çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

avea nin rezillikleri anlat anlat bitmez...

aynen
    +1
  • Sayın Avea Destek bu sorun genel bir sorun daha bu gün 3 kere üst üste aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi.
  • Peki arkadaşlar kaç kişi bu sorunu yaşadığı halde müşteri hizmetlerine şikayet mail'i attı?

Her konuda Avea'ya mail atabileceğiniz (Şikayet, Teşekkür, Bilgi Alma vb. her konuda) link aşağıda isyan yoksa hizmette yok arkadaşlar. Duyarlı olup yaşadığımız sorunları bildirmeliyiz diye düşünüyorum. Yeni Avea'ya geçtim henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. Turkcell'de iken aradığım avea numaralar ile de böyle bir sorun yaşamadım.

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&lang=tr&flag=5&lang=tr&pagemenu=onerileriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozas

Avea da yıllardır çözülemeyen bir sorun var. Aveadan Aveaya olan aramalarımın %40-50'sinde ilk aramada aradığınız kişiye ulaşılmıyor diyor ve Tekrar arayınca ulaşılıyor.. Bunu AVEA sorun olarak görmüyor sanırım, yoksa böylesi bir sorun çoktan çözülürdü.. Bu durumu bilmeyen kullanıcılarda karşıdakine ulaşılmıyor diyip aramayı kesiyorlar. Öyle anlar oluyor ki ilk arama hayati önem taşıyor ve ulaşılamıyor mesajı ile arayan kişi ya da aranan kişi mağdur oluyor.. Örneğin İŞ başvurusu yaptınız ve size cepten dönecekler, arıyorlar ulaşamayınca başkasını işe alıyorlar, sadece basit bir örnek.. Birde abone iseniz ikinci aramanın ardından boş yere 'aradığınız kişiye şuan ulaşılabiliyor diye sms geliyor.. Bariz KRONİK sorun var ama farkında olan yok malesef..

Merhaba; Cep telefonu numaranızı mesaj yoluyla iletirseniz, size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

• Ayda bir kez bende de benzer sıkıntı vardı ama artık ailecek kullandığımız hatlar gün içerisinde 09:00 - 18:00 arasında açık olduğu halde sık sık ulaşılamıyor yapmakta.
    x nolu hattımı 5 kez arıyorum hat ulaşılamıyor diyor sonra bana aradıgınız kişiye şimdi ulaşabilirsiniz mesajı geldikten sonra arayabiliyorum yada telefonlaro aç kapat yaptıktan sonra konuyu müşteri hizmetlerine ilettim 48 saat için de dönüş yapacaklarmış.
    Bölgesel bir sıkıntıdan süpheleniyorlar fakat bu konuyu okuduktan sonra kronik bir sorun gibi gelmeye başladı bana.
  • Avea kullaniyorum bahsedilen sorun bende de var hatta arkadaslarim bu durumla ilgili benle ve operatorumle dalga bile geciyorlar !!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.