Şimdi Ara

4.5G Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Gün önce 4.5G internete girmemeye başladı. Üstelik çekim gücü full bağlantı 4.5G gösteriyor fakat internete girmiyor. Hatta cekim gücü o kadar iyi ki şebeke bulamayıp 3G'ye bile düşmüyor sürekli 4.5G' de ama internete girmiyor. Mobil Ağ Ayarlarından manuel olarak 3G bağlantıyı seçtiğimde internete giriyor fakat dediğim gibi full çekmesine rağmen 4.5G ile internete bağlanamıyorum. Müşteri hizmetleriyle yaptığım gereksiz konuşmaları yazmıyorum buraya defalarca mobil bağlantı noktası güncellemesi yaptılar çözülmedi sorun. Sim kartı başka cihaza takıyorum yine aynı. Hatta evdeki başka bir vodafone hatta da durum aynı. Bölge de çalışmada yok diyor müşteri hizmetleri. 

Çok iyi sinyal seviyesi var 4.5G simgesi ekrana geliyor fakat internete girmiyor bunun sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap aslında soruda gizli.

Full çeksede internete erişim konusunda potansiyel sorun çıkartabilecek iki sağlayacıdan biridir Vodafone.

Full çekiyor gözükmesi seni aldatmasın, aynı sorunu bizlerde yaşıyoruz. Ha şu var, yine 3-5 kullanabiliyoruz.

3G sabitleyip kullanman senin faydana veya operatör değişikliği.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 gün öncesine kadar sorun yoktu işin garibi iyi kötü bağlanıyorduk. Taahhüt olmasa bir saniye durmayacağım bende. Artık sözleşme bitene kadar 3G ile idare edeceğim yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.