Şimdi Ara

Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
43
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Sukur olmadı pek.

+1
  • Sevdiğim kız çıkma teklifi etti şaşırmış bi yüz ifadesinde bulununca şaka yaptım dedi [Varmı lan böyle bi saçmalık?]
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Sevdiğim kız çıkma teklifi etti şaşırmış bi yüz ifadesinde bulununca şaka yaptım dedi [Varmı lan böyle bi saçmalık?]

Ölsem daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

Hocam ayıptır sorması arkadaşları niye topladınız, olaya şahit olsunlar diye mi ?

Ya benim beklentim biraz laf atışması olur sonra grupça dalardık gibi oldu ama elemanlar bizden en az 2-3 yaş büyük olduğu için ki o yaşlarda (11-12) bu farkın biraz fazla olduğunu varsayarak arkadaşlarım pek ilişmedi eleman da direk tokatladı gönderdi

ne kadar güzel anlatıyorsun ya en ufak şekilde olayı kıvırma yok.İstersen dh intikam tugayı oluşturup elemanı ziyarete gidelim abi?

Ya olaylar şöyle gelişti ki 4. sınıfta sevmeye başladım kızı neyse efendime söyleyeyim kız benden bi yaş büyük 5 e gidiyo yani. O yıl konuşamadım, kızla da aynı otobüse biniyoruz ordan selam naber kadar muhabbetimiz var fakat ben hep beynimde kurduğum için sohbetleri naberden başka soru sorsa bile iyilik diycek kıvamdayım yani... Neyse sonraki yıl 5 e geçtim o ortaokul oldu üniforma değişti tabi... Ben de evdekilere zorla aldırdım ortaokul üniforması, haftada 1 gün giyer aynaya bakardım nasıl oluyorum diye, neyse velhasıl 1 yıl da üniformamız farklı o bana bakmaz diye konuşamadım.

Sonunda 6. sınıfa geldik, bugün konuşcam yarın konuşcam diye diye ilk dönemin son gününe gelmişiz, otobüse bindik okul çıkışı eve gidiyoruz, geldi konuşalım mı temmuz dedi, benim dizler saldı zaten bildiğin titriyorum. Tamam falan dedik gittik arkaya (mercedes 403ler bilenler vardır en arkada büyükçe bi boşluk var ayakta gidelim diye ) geçtik orda göz göze bakıyoruz ben artık direklere tutunmasam yerlerde sürüncem o derece heyacanlıyım bi de 2.5 yıldır hazırladığım konuşmayı yapmalıyım diye beynimden ağzıma uyarı gönderiyorum

Kızla karşı karşıyayız ve ikimizde susuyoruz, ben zaten bıraksalar çanakkaleyi sallıycam o derece titriyorum kendimi kaybettim resmen. 5dk falan salak salak birbirimize baktık, kız inceğe yere geldi otobüs durdu arka kapı açıldı biz hala bakıyoruz. Seni seviyorum dedi koştu indi otobüsten... Ben havalara uçuyorum, 100mt ilerde de ben indim kendime hakim olamıyorum eve kadar koştum. Eve girdim napıcam lan dedim(o zamanlar msnmiş telefonmuş hikaye) yetmedi çıktım 1km kadar daha koştum artık bayılıcak kıvama geldim geçtim yattım. Araya 15 tatil girdi ve ben kızla hiç konuşmadım (evlerimizin arası 300mt yoktur) Tatilden sonra da çıkmaya başladık...

Özet olarak bunları niye anlatıyorum kıvırmadan? Çünkü hepsi güzel bi hatıra. Şimdi gelmişim 19 yaşına gönül derelerinden ne nehirler aktı ne nehirler kurudu...

• quote:

İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Hocam ayıptır sorması arkadaşları niye topladınız, olaya şahit olsunlar diye mi ?

Ya benim beklentim biraz laf atışması olur sonra grupça dalardık gibi oldu ama elemanlar bizden en az 2-3 yaş büyük olduğu için ki o yaşlarda (11-12) bu farkın biraz fazla olduğunu varsayarak arkadaşlarım pek ilişmedi eleman da direk tokatladı gönderdi

ne kadar güzel anlatıyorsun ya en ufak şekilde olayı kıvırma yok.İstersen dh intikam tugayı oluşturup elemanı ziyarete gidelim abi?

Ya olaylar şöyle gelişti ki 4. sınıfta sevmeye başladım kızı neyse efendime söyleyeyim kız benden bi yaş büyük 5 e gidiyo yani. O yıl konuşamadım, kızla da aynı otobüse biniyoruz ordan selam naber kadar muhabbetimiz var fakat ben hep beynimde kurduğum için sohbetleri naberden başka soru sorsa bile iyilik diycek kıvamdayım yani... Neyse sonraki yıl 5 e geçtim o ortaokul oldu üniforma değişti tabi... Ben de evdekilere zorla aldırdım ortaokul üniforması, haftada 1 gün giyer aynaya bakardım nasıl oluyorum diye, neyse velhasıl 1 yıl da üniformamız farklı o bana bakmaz diye konuşamadım.

Sonunda 6. sınıfa geldik, bugün konuşcam yarın konuşcam diye diye ilk dönemin son gününe gelmişiz, otobüse bindik okul çıkışı eve gidiyoruz, geldi konuşalım mı temmuz dedi, benim dizler saldı zaten bildiğin titriyorum. Tamam falan dedik gittik arkaya (mercedes 403ler bilenler vardır en arkada büyükçe bi boşluk var ayakta gidelim diye ) geçtik orda göz göze bakıyoruz ben artık direklere tutunmasam yerlerde sürüncem o derece heyacanlıyım bi de 2.5 yıldır hazırladığım konuşmayı yapmalıyım diye beynimden ağzıma uyarı gönderiyorum

Kızla karşı karşıyayız ve ikimizde susuyoruz, ben zaten bıraksalar çanakkaleyi sallıycam o derece titriyorum kendimi kaybettim resmen. 5dk falan salak salak birbirimize baktık, kız inceğe yere geldi otobüs durdu arka kapı açıldı biz hala bakıyoruz. Seni seviyorum dedi koştu indi otobüsten... Ben havalara uçuyorum, 100mt ilerde de ben indim kendime hakim olamıyorum eve kadar koştum. Eve girdim napıcam lan dedim(o zamanlar msnmiş telefonmuş hikaye) yetmedi çıktım 1km kadar daha koştum artık bayılıcak kıvama geldim geçtim yattım. Araya 15 tatil girdi ve ben kızla hiç konuşmadım (evlerimizin arası 300mt yoktur) Tatilden sonra da çıkmaya başladık...

Özet olarak bunları niye anlatıyorum kıvırmadan? Çünkü hepsi güzel bi hatıra. Şimdi gelmişim 19 yaşına gönül derelerinden ne nehirler aktı ne nehirler kurudu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 16 Şubat 2012; 0:09:05 >

• ilk okulda kızın tekini beğeniiyorum tabi salağım hiç bişidemiyorum 5. sınıfta kız geldi naber felan konustuk 6 . sınıfta hoca yerleri ayarlıcak elimi tuttu gel dedi beraber oturalım el ele hocanın yanına gittik oturcaz diye tamam dedi oturdu bende yılışık oldum biraz buna karşı öpüyorum felan kızda ne biliyim çokmu saftı beni seviyomu yoksa kaşarmı bilemiyorum ama hiç bişi demezdi ellerdim felan bi gün beden eğitiminde sınıfa çağırdı beni mal gibi basketbol oynadım salak kafam çok bozuldu ama bodrum katında yedim biraz 2. dönem sonra ben başka kıza aşık oldum mal gibi bıraktım bunu şimdi bakıyorum aşık oldugumu sandıgım kız benden daha yakışıklı sayılır bıraktıgım kızda at gibi
  • Konsere gitmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Yaklaşık 3 yada 4 sene öncesiydi liselilik zamanlarım. Hemde ağır liselilik zamanlarım. O zamanlar da starbucks tabi şimdiki kadar popüler değil. Nedir ne değildir pek bilmem. Velhasıl bir gün nabalım nabalım derken gittik starbucks'a oturduk. Yanındada bi kız arkadaşı var bunun. Neyse oturduk öyle muhabbet sohbet ben etrafıma bakıyorum garson nerde acaba yaa felan diyorum içimden. 15-20 dk öyle oturduk. Sonra demesin mi eee kahveleri almıyacak mısın diye. Bende afalladım ama afalladığımı pek belli etmedim. Tabii ya muhabbet sardı ondan dolayı kaldı. Neyse ne içeceksiniz bakayım dedim. Bi acayip bir isim söyledi ama anlayamadım. Sadece moka' sözcüğünü anlamdırabilmiştim hafızamda. Sonrasında bişey daha vardı ama anlayamamıştım.

Tabi anlayamadım bi daha söylesene demekte olmazdı. Hımmm tamam ben hemmen alıp geliyorum dedim. Gittim sırada bekliyorum halen düşünüyorum lan acaba ne dedi ne dedi. Sıra bana geldi. Stres hat safhada. Dedim ki ''mokaaaaaaaaaaa... kasiyer hemen o arada atladı frappaçino . Heeh dedim işte ondan ver bakalım bana ondan 3 tane. Cidden çok stres dolu anlar atlatmıştım. Resmen dizlerim titremişti o anda rezil olma kaygısıyla. Ertesi gün tüm kahve çeşitlerini bir bir ezberledim internetten bi daha nolur nolmaz diye

• BU YAZDIKLARIMDA CİDDİYİM 1. SINIFTA BİR KIZ SEVDİM HALA YÜZÜ AKLIMDA AMA SOYADINI UNUTTUGMDAN DOLAYI BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM NEYSE AKLIMA GELDI OLE YAZDIM SONRA LİSE 3 TE Bİ KIZLA TANISTIM COCUGUZ TABI O ZAMANLAR YOK YA HARBIDEN HAYATI YASAYAMADIK ADAM AKILLI BI KIZLA CIKAMAIDK ARTIK ONUMUZDEKI SNELERE DAHA IYI BAKICAM
  • İlk ilişkim bir hafta sürmüştü ondan sonrakini anlatayım :) Biz daha önceden tanışmıştık ama sonra mesajlasırken her sey oldu :) Buluşma kararı aldık. Buluştugumuz yere gıderken yolda calısma vardı. Bunun bır tane arkdası gelmıstı benımde arakdasım gelmıstı. Mecbur kucuk tahta ıle korunan cımenlık yerden gececektık. Arkdaslarım gectı bende gectım bı baktım o kalmıs gıttım yanına elını tuttum oyle bırlıkte gıttık ve bır daha bırakmadım :) Onun ıle yasadıklarım belkı cok kotu belkı de cok ıyı uzerınden 3 sene gectı suanda lıseye gıdıyorum. Her ne kadar o suanda sigara içse bile bir gerçeği değiştirmiyor. Özledim galiba.
  • 1 kere tıkandım oda şöyle oldu, kızı arkadaşların yanından çekicektim bi anda yutkundum tam konuşacakken öksürük tuttu ölüyodum toparlıyasıya kadar allahtan sonra espiri filan çevirdim işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

osurdum

Üstad geldi lafını söyledi ve gitti.
    Abi 5 dk'dır gülüyorum sen çok yaşa emi.
  • :) Ahh o gözlere bakamamak yok mu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliperinesk

Anlatacak Anım Yok

same here
  • Sol elle tokalaşmıştık şimdi düşünüyorum da kız bir bana bir sol elime bakmıştı utanmıştım ama bozuntuya vermeyip sol elle tokalaştı doğru kız ve belki de ilk defa ciddi şeyler düşündüğüm kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

İlk dışarıda baş başa buluşmamızda "Geç otur şuraya" dedim ve oda "oldu paşam" dedi. Utandım, kızardım filan

Hürol sen misin

Oldu paşam diye cevap veren bir sınıf arkadaşım var ve sevgilisinin adı Hürol da
  • Uzun süredir dersaneden bi kızla görüşüyodum.Bazı geceler tam böyle olay netleşcek ikimizden biri bişey söylicek gibi oluyodu bi şekilde konu değişiyodu.Bir gün mesaj geldi işte kaç gündür görüşüyoruz böyle böyle artık dayanamıcam seni seviyorum diye.Bende cevap attım kaç gündür bende açılmaya çalışıyodum başaramadım,bende seni seviyorum diye.Sonra kızdan cevap geldi ''Bunu şaka olduğunu biliyosun değil mi, umarım sende şaka yapmışsındır''

Düşündüm lan bu ne diyo diye.O günün 1 Nisan olmasını anlamam la uçan adam sabiri yapmam bir oldu .

Sonra mal gibi o kızla çıkmıkştım .Ne yaparısn bazı kızlar duygularını anca böyle ifade edebiliyo

• aslında çok rahatımdır kızlara karşı ama ilk hoşlanıp çıktığım kız şansıma memleketlim çıkmıştı.. kız mesaj çekmişti "naber aşkım napıyon "diye bende "iyidir hemşo mal gibi boş boş takılıyom" yazmıştım.. sonra utandım ayıp lan kız sana değer veriyo öküz demiştim ama operatör benden hızlıymış...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.