Şimdi Ara

Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
43
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk konuşmamda bildiğiniz konuşamıyordum bile titrek titrek

• O bişey söylüyodu ben 5 dk sonra cevap veriyodum.
  • İlk dışarıda baş başa buluşmamızda "Geç otur şuraya" dedim ve oda "oldu paşam" dedi. Utandım, kızardım filan
  • yok ben ödeyecem hayır olmaz ben ödeyecem sen misafirimsin benim
  • Kizi goruce kipkirmizi oluyordum.
  • Direk yemeye calismam ve beceremediğimden dolayi hatunun benle dalga gecmesi
  • Memleket nere?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düdağından öpmem
  • Bundan önceki sevgilimle ilk bulusmada el sıkışmıştık ya mal gibi elini sıkmıştım kızın 2.bulusma da sinemada götürmüştüm o ayrı mesele
  • ülkücü selamı verdim kafa tokuşturdum

şaka bir yana heyecandan konuşamıyodum işte bazen saçmalıyodum.birde mağaza girişinde kızı görünce o aletin içinden geçmeyip yanından geçtimkadın beyfendi üstünüzü aramam lazım dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 15 Şubat 2012; 21:09:40 >
  • Konusamamak :D utanma.
  • İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

Benim de 6. sinifta bir sevgilim vardi. Ona hediye olarak 3 liraya asiri dandik bir kolye almistim karsidaki kirtasiyeden. Her hatirladigimda tactical facepalm yapiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelin-uial -- 15 Şubat 2012; 21:16:09 >

• hep sırıtıyordum
  • Hani banlamıştın kendini?
  • Anlatacak bir anım bile yok
  • 8 yaşındayım toyboxlardan(böylemiydi hatırlamıyorum) çıkan yüzük vardı bir tane bunu kızın birine verdim.Sonra yandaki çalılıktan yaprak kopartıp çalılığın içine attı yüzüğü bende direk çalılığa atladım başkasına veririm diye.Kız salak diyip gitti. o olaydan 8 sene sonra o kızla çıktım.
  • o zamana kadar hiç öpüşmemişim ,sevmediğim bi kızla çıkıyorum sırf öpebilmek için daha rahat olurum diye ,neyse ben bu öpüşme olayına artık haz değil de bi eğitim safhası gözüyle bakıyordum dedim lan ben bunu öpemezsem sevdiğim kızı nasıl öperim rezil olurum filan bi gün kızı evine bırakırken bak düşün tenhada becerememişim tam ayrılıyoduk birden öptüm dudağından tabi arkamızdan gelen bi aile varmış kız kızardı şişti mal oldu ama sonuç .ben kazandım gardaş eğitim de checkpointi geçtim ve saveledim çıktım
  • Bulunsun daha sonra anlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Centilmenlik yapıyım diye kapıyı açıp kıza yol verecektim güya...
    Kapıyı açmak için yanıma çektim açılmadı, tekrar çektim yine açılmadı, kuvvet uygulayarak çektim bu sefer gene açılmadı !
    Kıpkırmızı oldum Sonra kapının dışarı doğru açıldığını hatırladım ve dışarı doğru kapıyı ittim açtım.
    İster istemez ilk önce ben dışarı çıkmış oldumTam bir fiyaskoydu yazınca bile kızardım

Haykırdım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.