Lise zamanı şantiyeden kalma alışkanlıklardan dolayı çok rezil olmuştum kıza. Kız adımla çağırdığında refleks olarak "Hop!" "Ho!" demişliğim çok.Bç ir kere kıza "İsmail ağabey' diye seslenmiştim.
İlk bulusmada eve yolliycam yanaklarindan optum falan tuttu iki yanagimi tokatlar gibi ne mallik etmisim keske dudagindan opseymisim dedim kendime su an yaklasik 5 aydir cikiyoruz
kız kucağıma oturmuştu sen kalk ben sana oturcam dedim kızın kucağına oturdum bundan 11 yıl önce ilk okulda.
elini tutabilir miyim ? dedim hayır dedi, seni öpmek istiyorum dedim.. hayır dedi, 1 hafta sonra ateş böceği olduk çünki bir daha sormadım direk uyguladım
quote:
Orijinalden alıntı: Leeu
Okulda ilk kayıt gününden beri gözüme çok hoş gözüken bi kız var. Kızla bir türlü denk getirip muhabbete giremedim. Neyse bigün dersteyiz, kız arkamda oturuyormuş ben görmemişim. Arkadan bir el uzandı omzuma, arkama döner dönmez "Tükenmez kalemin var mı acaba?" dedi. Beni o an bi ateş, bi heyecan bastı ki anlatamam. Aldım çantayı harıl harıl karıştırıyorum, çantada kalem var ama bulamıyorum deli olucam. En sonunda elim ayağıma dolaştı naptığımı bilmeden birden kıza çantayı uzattım. Kız şaşırmış bi ifadeyle "Yok tamam o zaman sağol kalsın." demişti. O an o kadar niye heyecanlandıysam anlamadım. Rezil olduk kıza, o günden beridir konuşmuyoruz hiç zaten. Ama çok tatlı kız lan.
up
Hooop mürsel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme