Şimdi Ara

Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
43
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5. sınıfta kızı sinemaya götürüp kolayla mısır ısmarlamıştım ve filmin ilerleyen dakikalarında elini tutmuştum. Liseye kadar çok sosyaldim, gitgide asosyal olduk. Düz lisede 4 senedir manita yapamadık :)
  • Mesajım şuralarda bir yer etsin, çok komik şeyler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

Anlatacak bir anım bile yok

+1
  • Burdaki robotlardan farksızdık galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

ülkücü selamı verdim kafa tokuşturdum

şaka bir yana heyecandan konuşamıyodum işte bazen saçmalıyodum.birde mağaza girişinde kızı görünce o aletin içinden geçmeyip yanından geçtimkadın beyfendi üstünüzü aramam lazım dedi

Kafa tokuşturma olayını bir kızla dalga geçmek için yapmıştım Bir dahada yüzüme bakmadı. Ama istediğimde buydu zaten

• ben direk hadi soyun demiştim tabi kız oldu paşamm demişti bende utandım bozardım kızardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

İlk dışarıda baş başa buluşmamızda "Geç otur şuraya" dedim ve oda "oldu paşam" dedi. Utandım, kızardım filan

Aynısını yasadım bende 5 sene önce. Hosuma gitmişti paşam demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

İlk dışarıda baş başa buluşmamızda "Geç otur şuraya" dedim ve oda "oldu paşam" dedi. Utandım, kızardım filan

Aynısını yasadım bende 5 sene önce. Hosuma gitmişti paşam demesi

+Demekki ne anladık ?
    -Bunlar klasik.
  • Hic olmadigi icin bir sey yazamiyorum
  • Tanışamadım.
  • Şuraya yaşadığım rezillikleri anlatmaya başlasam neler çıkar neler
  • Bugün bi kızla tanıştım muhabbet felan, sonra yarın şu filme gidelim dedi.Bende fırlama bir ses tonuyla bu bir çıkma teklifimi dedim kız görüşürüz dedi gitti bakalım ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 15 Şubat 2012; 22:58:05 >
  • 7. sınıfta ilk kez biriyle çıkmıştım,bizim sınıfta degildi,ama aşagıda sıra oldugumuzda yan yanaydı sınıflarımız,orada muhabbet açacam diye yırtınıyordum,hangi takımlısın diye sordum,galatasaray dediginde "çak" yapmıştım,
    Bi digerinde pastaneye gitmiştik,2 muhallebi dedim çalışanlara,kız "ben yemicem" dedi,bende "tamam" dedim hiç üstelemeden.O beni izlerken ben muhallebiyi götürüyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 15 Şubat 2012; 23:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

Hocam ayıptır sorması arkadaşları niye topladınız, olaya şahit olsunlar diye mi ?

Sandaleyeden düşüyodum az kalsın

• ben pek ödev yapmıyorum sevdiğim kız bana ''ooo ödevi yapmışsın bu sefer'' dediğinde mal gibi kafamı sallamıştım
  • Anlatacak Anım Yok
  • Ilk sınemaya gıttıgımızde ben asosyallıgımde mal mal tavırlar sergılıyorum gozumun onundekı cocugu gormuyorum bagura bagıra burak nerde falan dıye kafa hep yere bakıyo yalnız bı kaldırdım karsımda falan sonra neyse fılme gırdık alacak. Ben hıc ızlemedım sureklı ıcten dıyorum bırazdan tutarım az sonra dıye doye gectı butun fılm rezıl olmustumla orda elını bıle tutmamıstım kardes kardes oturmustuk ıyı dalga gecmıslerdı benle.T. Bulusmada bıraz daha rahattım en azından sınemadayız gene kız goumun ıcıne bakıyo falan sureklı 2. Devre oldu bı yapıstım buna oyle bayabı yıyısme oldu sarıldık yattık falan neyse suan bunları dusunurken yuzumde tatlı bır ıfade olustu fakat ayrıldıgımız grcegı moralımı 0ladı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 yada 4 sene öncesiydi liselilik zamanlarım. Hemde ağır liselilik zamanlarım. O zamanlar da starbucks tabi şimdiki kadar popüler değil. Nedir ne değildir pek bilmem. Velhasıl bir gün nabalım nabalım derken gittik starbucks'a oturduk. Yanındada bi kız arkadaşı var bunun. Neyse oturduk öyle muhabbet sohbet ben etrafıma bakıyorum garson nerde acaba yaa felan diyorum içimden. 15-20 dk öyle oturduk. Sonra demesin mi eee kahveleri almıyacak mısın diye. Bende afalladım ama afalladığımı pek belli etmedim. Tabii ya muhabbet sardı ondan dolayı kaldı. Neyse ne içeceksiniz bakayım dedim. Bi acayip bir isim söyledi ama anlayamadım. Sadece moka' sözcüğünü anlamdırabilmiştim hafızamda. Sonrasında bişey daha vardı ama anlayamamıştım.

Tabi anlayamadım bi daha söylesene demekte olmazdı. Hımmm tamam ben hemmen alıp geliyorum dedim. Gittim sırada bekliyorum halen düşünüyorum lan acaba ne dedi ne dedi. Sıra bana geldi. Stres hat safhada. Dedim ki ''mokaaaaaaaaaaa... kasiyer hemen o arada atladı frappaçino . Heeh dedim işte ondan ver bakalım bana ondan 3 tane. Cidden çok stres dolu anlar atlatmıştım. Resmen dizlerim titremişti o anda rezil olma kaygısıyla. Ertesi gün tüm kahve çeşitlerini bir bir ezberledim internetten bi daha nolur nolmaz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 15 Şubat 2012; 23:32:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

Hocam ayıptır sorması arkadaşları niye topladınız, olaya şahit olsunlar diye mi ?

Ya benim beklentim biraz laf atışması olur sonra grupça dalardık gibi oldu ama elemanlar bizden en az 2-3 yaş büyük olduğu için ki o yaşlarda (11-12) bu farkın biraz fazla olduğunu varsayarak arkadaşlarım pek ilişmedi eleman da direk tokatladı gönderdi

ne kadar güzel anlatıyorsun ya en ufak şekilde olayı kıvırma yok.İstersen dh intikam tugayı oluşturup elemanı ziyarete gidelim abi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.