Şimdi Ara

Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
43
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bugün kıza öküz dedim tanışalı 3 gün oldu :D
  • Lavabo dönüşünde, son anda uyarmaya çalışmasına rağmen, sırf biraz daha yakın oturma çabalarımın sonucu olarak ona aldığım çiçeklerin bulunduğu sandalyeye oturmuş olmam Şimdi kendisi 1.5 yıllık eşim ve her çiçek aldığımda üzerine oturmak isteyip istemediğimi sorar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

İlk dışarıda baş başa buluşmamızda "Geç otur şuraya" dedim ve oda "oldu paşam" dedi. Utandım, kızardım filan

Hürol sen misin

Oldu paşam diye cevap veren bir sınıf arkadaşım var ve sevgilisinin adı Hürol da

Yok hocam deǧilim

• Kızla ilk dolaşmamda bugün okuldan bizi velilerimizmi alacak demiştim
  • Bundan 5 sene once liseson sinifta tatli bi kiza biraz konusabilirmiyiz dedim oda tabi dedi gectik kuytu bir koseye Basladik konusmaya 2 dk sonra sessiz ve derinden oyle bir osurdum ki 3 aylik ceset gibi koktu kiza biraz yuruyelim dedim kokuyu arkada biraktim sonuc kizin sevgilisi vardi 1 hafta once davransam benimmis falan filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cafe otuyorduk birden kız dedi ki lavaboya gitmem lazım iyi dedim sen git ben otuyorum demiştim Meğer eşlik etmemiz gerekiyormuş kız bir dk baktı gelen yok pasa pasa kendi gitti ama ilişkimiz alevlenmeden sönmüştü
  • ilk olmasına gerek yok bende kronik dangalaklık var

geçenlerde hatunla tüm gün taKILDIK AKŞAM OLDU ACIKTIM AKLIM SIRA GEL BİŞEYLER YİYELİM DİCEM YA HATUNA DİREK "AÇMISIN LAN" demiştim çok komik bir anıydı
  • ses tonu problemi ile küçük tatanganın heycanlanması
  • Kızı çıkma teklifi etmek için çağırıp heyecandan kurbanda ne kestiniz demiştim.
  • Kızla ilk buluştuğumda arabama bindi neyse sağ tarafa oturdu. Baktım kapıya yaslanacak neredeyse sünepe gibi duruyordu karşımda.
    Ne yapıyorsun kızım sen dedim. Nasıl falan böyle şaşırdı kaldı. Düzgün otursana dedim. Sünepe gibi ne duruyorsun orada dedim.
    Üstüne bir de tavla oynamayı bilmediğini öğrenince 2 gün de ayrıldım. Amatörlük falan yok yani o da insan bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Cafe otuyorduk birden kız dedi ki lavaboya gitmem lazım iyi dedim sen git ben otuyorum demiştim Meğer eşlik etmemiz gerekiyormuş kız bir dk baktı gelen yok pasa pasa kendi gitti ama ilişkimiz alevlenmeden sönmüştü

Böyle birşey cidden var mı ya.Üstatlar bir yorum yapsa

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Cafe otuyorduk birden kız dedi ki lavaboya gitmem lazım iyi dedim sen git ben otuyorum demiştim Meğer eşlik etmemiz gerekiyormuş kız bir dk baktı gelen yok pasa pasa kendi gitti ama ilişkimiz alevlenmeden sönmüştü

Eğer gittiğiniz yer elit bir yer değilse, erkek oranı çoksa, eşlik etmek doğru olur.
    Fakat bu kesinlikle ayrılma nedeni olamaz :)

• Abuk subuk sırıtıyordum birde kelimeler tam çıkmıyordu ağzımdan
  • 7.sınıfta bi kız vardı bana seni seviyorum demişti bende onu seviyordum ama utandım bişi demedim 1 hafta sonra duygularımı itiraf ettim ve 1 ay çıktık en son kaynanam nasıl deyince bıraktım
  • Kızın biri aa saçların ne kadar uzamıs demişti bende senınde dilin çok uzamıs demiştim.Okız benden ben ondan hoşlanıyoduk yemeğe gidecektik ama onun yanındakı kızı sevmediğimden dolayı ole demiştim.

Dün akşamda kızın birine açılıyorum işte kız bana bişey dedi çarşıda bende kaçma kızım az yaklaş dedim kız bana; Kızım Kızım ... hadi iyi akşamlar dedi gitti :)
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

Hocam ayıptır sorması arkadaşları niye topladınız, olaya şahit olsunlar diye mi ?

Ya benim beklentim biraz laf atışması olur sonra grupça dalardık gibi oldu ama elemanlar bizden en az 2-3 yaş büyük olduğu için ki o yaşlarda (11-12) bu farkın biraz fazla olduğunu varsayarak arkadaşlarım pek ilişmedi eleman da direk tokatladı gönderdi

ne kadar güzel anlatıyorsun ya en ufak şekilde olayı kıvırma yok.İstersen dh intikam tugayı oluşturup elemanı ziyarete gidelim abi?

Ya olaylar şöyle gelişti ki 4. sınıfta sevmeye başladım kızı neyse efendime söyleyeyim kız benden bi yaş büyük 5 e gidiyo yani. O yıl konuşamadım, kızla da aynı otobüse biniyoruz ordan selam naber kadar muhabbetimiz var fakat ben hep beynimde kurduğum için sohbetleri naberden başka soru sorsa bile iyilik diycek kıvamdayım yani... Neyse sonraki yıl 5 e geçtim o ortaokul oldu üniforma değişti tabi... Ben de evdekilere zorla aldırdım ortaokul üniforması, haftada 1 gün giyer aynaya bakardım nasıl oluyorum diye, neyse velhasıl 1 yıl da üniformamız farklı o bana bakmaz diye konuşamadım.

Sonunda 6. sınıfa geldik, bugün konuşcam yarın konuşcam diye diye ilk dönemin son gününe gelmişiz, otobüse bindik okul çıkışı eve gidiyoruz, geldi konuşalım mı temmuz dedi, benim dizler saldı zaten bildiğin titriyorum. Tamam falan dedik gittik arkaya (mercedes 403ler bilenler vardır en arkada büyükçe bi boşluk var ayakta gidelim diye ) geçtik orda göz göze bakıyoruz ben artık direklere tutunmasam yerlerde sürüncem o derece heyacanlıyım bi de 2.5 yıldır hazırladığım konuşmayı yapmalıyım diye beynimden ağzıma uyarı gönderiyorum

Kızla karşı karşıyayız ve ikimizde susuyoruz, ben zaten bıraksalar çanakkaleyi sallıycam o derece titriyorum kendimi kaybettim resmen. 5dk falan salak salak birbirimize baktık, kız inceğe yere geldi otobüs durdu arka kapı açıldı biz hala bakıyoruz. Seni seviyorum dedi koştu indi otobüsten... Ben havalara uçuyorum, 100mt ilerde de ben indim kendime hakim olamıyorum eve kadar koştum. Eve girdim napıcam lan dedim(o zamanlar msnmiş telefonmuş hikaye) yetmedi çıktım 1km kadar daha koştum artık bayılıcak kıvama geldim geçtim yattım. Araya 15 tatil girdi ve ben kızla hiç konuşmadım (evlerimizin arası 300mt yoktur) Tatilden sonra da çıkmaya başladık...

Özet olarak bunları niye anlatıyorum kıvırmadan? Çünkü hepsi güzel bi hatıra. Şimdi gelmişim 19 yaşına gönül derelerinden ne nehirler aktı ne nehirler kurudu...

My Name is Forrest Gump. People called me Forrest Gump... !!!

• quote:

quote:

yok oyle birsey ayaklari mi yok tipis tipis gider. ama gitmek evladir kapinin onunde beklemek iyi olur. ama ayrilmaya sebep degildir. merdiven cikarken inerken falan da dikkat etmek lazim,cafede falan oturdugun yere de dikkat etmek lazim oturma yonune dikkat etmek lazim bunlar daha onemli bence. yok sandalyesini cek, tuvalete gotur. iyi oldu olacak bitaraflarini da biz yikayalim da centilmen olalin dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

quote:

quote:

yok oyle birsey ayaklari mi yok tipis tipis gider. ama gitmek evladir kapinin onunde beklemek iyi olur. ama ayrilmaya sebep degildir. merdiven cikarken inerken falan da dikkat etmek lazim,cafede falan oturdugun yere de dikkat etmek lazim oturma yonune dikkat etmek lazim bunlar daha onemli bence. yok sandalyesini cek, tuvalete gotur. iyi oldu olacak bitaraflarini da biz yikayalim da centilmen olalin dimi

Oturma yönü derken ben hep nereye denk gelirse oraya.Var mı hocam bunun adabı,yönü

• quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

quote:

quote:

Oturma yönü derken ben hep nereye denk gelirse oraya.Var mı hocam bunun adabı,yönü

var tabiki, oyle ayakustu yerlere oturulmaz yani gelen gecen sizin yaninizdan gececekse oraya oturmamak lazim. kose biyer cam kenari falan uygundur. her yanindan gecen kisiden kiz rahatsiz olur (kimisi aliskindir rahatsiz olmaz ama rahataiz olacak kiz makbuldur)
    oturma yonu derken kizi girise bakan, tuvalete bakan, ortaliga bakan tarafa oturtmamak lazim. herkes kizi rahatsiz eder bakislariyla ama sen sirtin donuk oldugun icin farkedemezsin. bu yuzden kiz gereksiz seyleri gormeyecek sekilde oturtulur ki rahat etsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.