Bildirim
Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Liseniz bitince düzelirsiniz beyler :) -
ee nasıl gıdıyo? demıstım o da ıyı oyle demıstı sonra saatlerce mal mal bakıştık -
Dershanede çok hoş bir kız benimle konuşuyordu işte ismimi falan soruyordu bende ağırdan alıyorum tabi diyorum öyle hemen yelkenleri suya indirmem falan dedi çıkışta bir yere falan gidelim mi lan içimden düşünüyorum böbrek.avi falan olmasın bu diye neyse olur falan diyordumkiiii. Annemin kalk okula geç kalacaksın sesini duydum
-
lise 1 de sevgilimle msnden konuşuyorduk tabi o zamanlar modaydı. Ne dinliyorum açık kalmış. media playerda bişey izliyordum ismi de baya çetrefilliydi.
Sonra bi daha konuşmadık. Adam akıllı ayrılamadım bile utancımdan. -
takipteyim on numara konu. -
Kızla sbda buluşup bebek'e geçicektik kahve içiyordu sandalyeye otururken masaya çarptım kahvesi dökülürken tuttum elim kahve oldu yapış yapış sonra elini tutarken onunki de öyle oldu.
Kendimi de acayip kasmıştım Allah'dan kız kasmamıştı da ben de 30 dk sonra açılmıştım -
4. sınıftaydım hoşlandığım kız bana kimden hoşlandığımı sordu yalnızken (o da benden hoşlanıyodu). heycandan en yakın arkadaşının adını söyledim. tamam dedi gitti sonra adım çıktı sınıfta diğer kızdan hoşlanıyorum diye -
quote:
Orijinalden alıntı: NeroEM9
Sevdiğim kız çıkma teklifi etti şaşırmış bi yüz ifadesinde bulununca şaka yaptım dedi[Varmı lan böyle bi saçmalık?]
............................................________
....................................,.-'"...................''~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./....................................................,:'^'..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:'.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:'........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:'........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./'..../"............../
...,,,___.\'~,......"~.,....................'.....}............../
............(....'=-,,.......'........................(......;_,,-"
............/.'~,......'-...............................\....../\
.............\'~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............'=~-,
.....'=~-,_\_......'\,.................................\
...................'=~-,,.\,...............................\
................................':,,...........................'\..............__
.....................................'=-,...................,%'>--==''
........................................_\..........._,-%.......'\
...................................,<'.._|_,-&''................
-
üni 1 deyken arkadaş gazına gelip hiç tanımadğım bi kıza tanışabilirmiyiz dedim maalesef dedi o an çok kötü olmuştum ama 2 gun önce yatağımdaydı -
8. sınıf 2. dönemi , özgüven artmış bi şekilde kız işine girdim , kız msnde yokken mailden yazıyordum utandığımdan denilebilir.O zamana kadar kız arkadaşım olmamıştı ve canlı sohbet etmekten korkuyodum yanlış birşey yazarım filan Yüzyüze 2 kere naber - iyiyim sen - bende iyiyim. Diyebildim..Aradan 2yıl geçti lise 2. sınıfım.O kızdan sonra başkasına aşık olamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoryforus -- 16 Şubat 2012; 17:12:25 > -
Diğer sınıftaki bir kız arkadaşıyla sürekli beni takip ediyor,konuşmaya çalışıyor sonra işte gittim yanına senin derdin ne gardaş dedim o da demezmi seni seviyorum, o zamanlarda da benim ağzıma "emin ol bende seni" diye laf dolanmıştı biri ters bişey söylediğinden hemen ağzımdan çıkıveriyordu, o günde çok söyledim o lafı işte ben biran şoka girdim nedense emin ol bende seni dedim demez olsaydım, zaten kızdan uzak durmaya çalışıyordum, hadi ****lik olmasın diye 1 hafta falan çıkmak zorunda kalmıştım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: b437
Şuraya yaşadığım rezillikleri anlatmaya başlasam neler çıkar neler
anlat dinleyelim hocam -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!
lise 1 de sevgilimle msnden konuşuyorduk tabi o zamanlar modaydı. Ne dinliyorum açık kalmış. media playerda bişey izliyordum ismi de baya çetrefilliydi.
Sonra bi daha konuşmadık. Adam akıllı ayrılamadım bile utancımdan.
çok fena olmuş ya -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurk_1907
quote:
anlat dinleyelim hocam
Tamam hocam şimdi başlıyorum, aklıma geldikçe eklerim.
Benden büyük bir kızdan hoşlanıyordum 10.sınıfta. Kız önümden geçerken kitlenip kalıyordum o geçene kadarKonuşma durumu daha berbat zaten, kız bir şey söylüyor beynim direkt mavi ekran veriyordu
Söylediğim kelimeleri tekrarladığım oluyordu, cümleyi bitirdikten sonra en baştan söylemem falan
Neyse o halde kızı buluşmaya ikna ettim
Kızla buluştuğumuzda önümdeki peçeteliği, kahveyi, telefonu, onun telefonunu düşürdüm
Tabii kız her seferinde ayrı bir şok geçiriyordu
En son bombayı patlattım, iki nargileyi birlikte devirdim, o an sanki bütün hayat durdu bize baktı bütün istanbul
Neyse dışarı çıktık, başka bir yere gidecektik ama kız annem aradı gitmem lazım dedi (telefonu çalmadı, insan kulağına yalandan götürür hiç değilse
) bir anda kayboldu.
Başka bir kız arkadaşımla yemek yemeğe gitmiştik güzel bir yere. Bunda her şey güzel geçmişti, eğlendik falan hesap geldi kız da cüzdanını çıkartıyor falan bende de bizim ailedekilerden gelen bir huy var, hesabı kolay kolay bırakmamLütfen falan dedim kızla anlaştık yok sen bana lolipop alırsın ben sana patlamış mısır alırım falan diye. Elimi cebime attığımda bir şeyi fark ettim o da cüzdanımın olmadığıydı
Sadece cebimdeki paralar vardı o da hesabın %25i kadarını falan ancak karşılıyordu. Ne yapayım diye düşünmeye başladım, kız da bana bakıyor
Kıza dudağında bir şey var dedim, aynaya bakmak için koşarak uzaklaştı masadan. Zaman kazandım diye sevinirken çalışanlarla göz göze gelmemeye çalışıyordum. Telefonumu bırakmayı düşündüm, aynı gün içinde gelir hallederim falan diyordum da ulan öyle bir yer ki kime anlatacağım durumu? Kız geldi işte, ona anlattım durumu, hesabın geri kalanı için ondan borç aldım.
O biraz önce ödetmeyen kişinin gidip yerine utana sıkıla borç isteyen tipin gelişi çok rezildi. hayır o değil, borç ne ya
Aklıma geldikçe yazarım, 9.sınıfta ve 10.sınıfın başında çok şey yaşadım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ugurk_1907
quote:
anlat dinleyelim hocam
Tamam hocam şimdi başlıyorum, aklıma geldikçe eklerim.
Benden büyük bir kızdan hoşlanıyordum 10.sınıfta. Kız önümden geçerken kitlenip kalıyordum o geçene kadarKonuşma durumu daha berbat zaten, kız bir şey söylüyor beynim direkt mavi ekran veriyordu
Söylediğim kelimeleri tekrarladığım oluyordu, cümleyi bitirdikten sonra en baştan söylemem falan
Neyse o halde kızı buluşmaya ikna ettim
Kızla buluştuğumuzda önümdeki peçeteliği, kahveyi, telefonu, onun telefonunu düşürdüm
Tabii kız her seferinde ayrı bir şok geçiriyordu
En son bombayı patlattım, iki nargileyi birlikte devirdim, o an sanki bütün hayat durdu bize baktı bütün istanbul
Neyse dışarı çıktık, başka bir yere gidecektik ama kız annem aradı gitmem lazım dedi (telefonu çalmadı, insan kulağına yalandan götürür hiç değilse
) bir anda kayboldu.
Başka bir kız arkadaşımla yemek yemeğe gitmiştik güzel bir yere. Bunda her şey güzel geçmişti, eğlendik falan hesap geldi kız da cüzdanını çıkartıyor falan bende de bizim ailedekilerden gelen bir huy var, hesabı kolay kolay bırakmamLütfen falan dedim kızla anlaştık yok sen bana lolipop alırsın ben sana patlamış mısır alırım falan diye. Elimi cebime attığımda bir şeyi fark ettim o da cüzdanımın olmadığıydı
Sadece cebimdeki paralar vardı o da hesabın %25i kadarını falan ancak karşılıyordu. Ne yapayım diye düşünmeye başladım, kız da bana bakıyor
Kıza dudağında bir şey var dedim, aynaya bakmak için koşarak uzaklaştı masadan. Zaman kazandım diye sevinirken çalışanlarla göz göze gelmemeye çalışıyordum. Telefonumu bırakmayı düşündüm, aynı gün içinde gelir hallederim falan diyordum da ulan öyle bir yer ki kime anlatacağım durumu? Kız geldi işte, ona anlattım durumu, hesabın geri kalanı için ondan borç aldım.
O biraz önce ödetmeyen kişinin gidip yerine utana sıkıla borç isteyen tipin gelişi çok rezildi. hayır o değil, borç ne ya
Aklıma geldikçe yazarım, 9.sınıfta ve 10.sınıfın başında çok şey yaşadım.
çok fena ya hocam ne diyelim devamını bekliyorum ben
-
ılk gordugumde tanısmak için yanına gittim dedım melekmısın yoksa ben dunyayamı ındım halbuki melekmisin yoksa ben cennettemıyım olucaktı
kız afalladı biraz sonra guldu yınede tanıstık 2 ay cıktık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
osurdum
Ulan senden de o kadar tavsiye aldık,senin tavsiyeler osurtmasın bizi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X