Şimdi Ara

Kirada oturanlara Allah yardımcısı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim gibi kirada oturanlar Ocak ayında şimdi ev sahipleri ile nasıl anlaşacak bilemiyorum.

• millet bi şekilde geçiniyor

ben kendimi düşünüyorum.

• Sözleşme var kapı gibi sonradan artırmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Ülkeyi batırdılar

Sözleşme kapı gibiyse kapı gibi de %100 enflasyon var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Ocak 2022; 20:45:0 >
  • Kardeşimin Manisa'da evi var, 1200 tl kira alıyor. Bursa'da da 1350 lira kiraya oturuyordu. Kendi evine zam yaptı 1350 tl oldu, Bursa'daki ev sahibi 3200 Lira istiyor. Bu resmen insanların zor durumlarını kötüye kullanmak. Muhtaç insanları sömürmektir yani.

• %19.6 yasal zamla ev sahipleri biraz zor geçinir. Hayat kiracıya güzel.

• Haziranda Düğünüm var 5 senedir evimde mehmet abi var kiracı istanbul aynı sokakta millet 2k kira istertsen ben ilk girdiğinde 500e verdim evi halen 700e oturuyor. Geçen mobilya için eve gittim adam mahçup mahçup suratıma bakıyor Benim evimden cıksa gidip 1300₺ fazla verip baska bir yere gidicek o adam içinde çok zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allah bin belanızı versin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    En fazla %20

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aidatlara yüzde 35 zam yapıldı her yerde, kiraya 20. Kime neye isyan edelim?

• Beter olun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalist bir düzende yaşıyoruz. Arz talep piyasası şartları hakim. Bir bölgede kiralar artıyorsa, ev sahibi de artırmak isteyecektir. Kiralar üçte bire düşseydi, kiracı üçte bir fiyata yan daireye geçmek ya da kirayı düşürmek istemeyecek miydi?

Kapitalist ekonomik düzenin şartları böyle. Lakin Küba'da bu durumlar nasıl bilmiyorum. Bilenler anlatsın.

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt

Bir iki evi olanlar ile yüz tane dairesi olanın bir farkı olmalı. İki tane evi olup sadece onunla geçinen insan için enflasyon + %10 artış olmalı. Belirli bir sayı üzerinde dairesi olan için en fazla enflasyonun yarısı kadar olmalı. Ama bu sistem de kapitalizme karşı olur fazla komünist oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.