Binbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 1774 (Bu ay: 1)

Arkadaşlar merhaba elimde 2gb ram ve 32gb ssd'li çubuk pc var. İçinde Win10 yüklü son sürüm ama kasıyor.
Sizlerden ricam illa Win10 olucak diye bir şey yok ama sevdiğim çin bu çubuk pc kasmadan sadece Youtube ve İnternetten netflix ve film izlemek için kullanılcak.
Bana en hafif en yokmuşcasına windows sürümü lazım yardım ederseniz sevinirim.
Elimdeki ürün bu :

220K YA Chevrolet Kalos 1.2s Alınır mı ?
2005 Benzinli kaput tavan bagaj orjinal lpg yok 185binde kazasız alınırmı sizce.
35k için en uygun kredi hangi banka verir.
Merhabalar evleneli 1 sene oldu. Borcumuz harcımız yok tek çalışanım ev kira olmadığı için bir şekilde yaşıyoruz. Şimdi hanım altınları ile araba almak istiyoruz kendi yağımız da kavrulalım borca girmeyelim dedik ama borca girmeden olmayacak gibi duruyor. 35k çekicem ama acaba en uygun faiz hangi banka veriyor bilgili abilerden bir yardım istiyorum.
150k ya bile 2004model yukarısı araç yok şaka gibi.
şakamı bu 150k ya elle tutulur araç yok geçen sene 20 25 30k eden araçlar bu sene 160 190 arası.
Selamın aleyküm babam rahatsız olduğu için hastaneye gittik ciğerlerinde intihap varmış. Doktor yedikule göğüs yollamış intihap gidene kadar gözetim altında kalacak dediler. Benın merak ettiğim paralı mı devlet mi babam emekli ücret alırlar mı bilgisi olan bir yazabilirmi.
tavan hariç komple boyalı 9 bin hasar kaydı var sol ön kapi degişen
arac orjinal 218 binde 125k alınır bu araç işin ticareti değil alınıp binmek için.

10dk bir Kripto konusu açanlara ne oldu :)
Sahi neredeler şimdi fgmkdmgkd
Elimde biraz para var yende evlendim 100k para var değerlendirmek istiyorum sizce bu araba halen daha alınır mı.
Bugün telefonum çalındı.
Selamın aleyküm bu arada ben Arçelik mağazasında çalıyorum. Öğlenden sonra ufak bir yoğunluk oldu içeride müşteri varken bir kadın girdi yaşlı yaşlı dediğimde 50 55 yaşlarında. Biraz beklemesini ve önümdeki müşteri işim bitince yardımcı olacağımı söyledim.
Neyse müşteriler gitti abla kurutma almak istediğini ve özelliklerini sordu. Bende anlattım a sınıfı böyle b sınıfı böyle kilosuna göre değişir falan filan. Ayakta masa basında dikilirken bende kartıma ürün kodu ve özelliklerinin fiyatını yazıp kartımı verdim ben mağazada olmadığımda gelirse o kartla bana yazılıyor satış çünkü. Abla omzundan çantayı indirip masa kartımı cüzdanına koydu. Cüzdanını kapatıp çantasına koyarken masadaki telefonumu da koymuş içine. Aradım tarafım telefonum yok alt kata indim su içemeye mi indim diye, Üst kata çıktım lavaboya mı gittim diye. Neyse kamera kayırlarından baktık ki harbiden o abla masaya çantasını alırken telefonumu da alıyor. Hemen Google telefonum nerde konumuna bakıp bulunduğu cadde göbek yere gittim. Dükkanlara bakındım o sırada telefonumu çal ile 5 dk da bir çaldırıyorum sessizde bile olsa çalıyor. Neyse cadde yürürken bir mağaza içerisinde otururken beyaz eşyalara bakarken gördüm hemen kapıyı kapatıp içeri daldım. Ver telefonumu hırsız diye bağırdım o sırada telefon çalıyordu. Dükkan sahibi genç ne oldu hayrola filan dedi dedim böle böle dükkanda mal bakarken anlatırken telefonumu koymuş kameradan kayırları var. Dedi bu kadın benim 10 yıldır müşterim bir yanlışlık vardır. belki 10 kere aramışımdır telefonumu kapamamış sessize almamış mağaza sahibi telefon sabahtan beri çalıyor
ben alarm filan sandım dedi. Ver telefonumu deyince polis çağırdım filan dedim. Çantasından telefon çıkarttı benim telefonla aynı redmi note 9 pro dedim bu değil halen çalıyor bak çantasının baya kalabalık en altta kalmış çok ufak seste dışarıya veriyordu. Öyle masada durup son ses çalan telefon gibi değil.
Sizce bu kadın şimdi.
- Gerçekten hırsızlık için mi almış olabilir.
- Yoksa gerçekten yaşlılığın verdiği duyu kaybı cart curt derken dalgınlığınamı gelmiş olabilir.
Msi Z490m Gaming Edge Wifi- -İ5 10600K- -Asus Tuf Gaming RTX™ 3070 Ti 8GB GDDR6X- -Corsair Vengeance RGB PRO SL 4000Mhz CL14-14-14-28- -Samsung 970 Evo plus 500Gb- -Corsair RM750 80+ Gold- -Corsair H150i Elite 360MM Capellix- -Corsair 5000D AIRFLOW Beyaz- -LG 27" 27GL850-B Nano IPS QHD- -SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless- -Asus ROG Strix Impact II Wireless |
Msi Z490m Gaming Edge Wifi- -İ5 10600K- -Asus Tuf Gaming RTX™ 3070 Ti 8GB GDDR6X- -Corsair Vengeance RGB PRO SL 4000Mhz CL14-14-14-28- -Samsung 970 Evo plus 500Gb- -Corsair RM750 80+ Gold- -Corsair H150i Elite 360MM Capellix- -Corsair 5000D AIRFLOW Beyaz- -LG 27" 27GL850-B Nano IPS QHD- -SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless- -Asus ROG Strix Impact II Wireless |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 433
Konularının görüntülenme sayısı: 34.059 (Bu ay: 547)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.293 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware