Şimdi Ara

Kilolu olmak nasıl birşey ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler boyum 1.81 kilom 54 anlayacağınız bir deri bir kemiğim. Günde ortalama 3 öğün yemek yiyorum neredeyse 1 yıldır hala bu kilodayım.

arkadaşlarım konuşurken duyuyorum bugün sabah kahvaltı yaptım başka da birşey yemedim diyorlar. be hayvan bi günde o kadar yemek yiyorsan bu kadar kiloyu nerenle alıyon ? diye şaşkınlık içerisinde soruyorum ister istemez.
    Mesela yaşıtlarımın yanında çok küçük gösteriyorum kilomdan dolayı arkadaşlarım hayvan gibi nerdeyse. kollarım bacaklarım incecik. zayıf bi kızın bile benden daha fazla kalın kolu var. Mesela yürürken yada zıplarken vücudumda lombur lombur sallanan hiç bi yerim yok. millet yürürken baldırları bi sağa bi sola gidiyor. üstündeki deri olmasa roket gibi yerinden fırlayacakmış gibi sallanıyor nerdeyse. bide bana bakalım; bi kemik bide az bişey deri. yağ diye bişey yok. milletin ya midesi bozuktur yada bağırsağı bozuktur ondan çok kilo alıyordur yada hastadır diye çok kilo alıyordur. ABİ GELİN BAGIRSAĞIMI, MİDEMİ YUMRUKLAYIN, ŞİŞLEYİN BOZULSUN DA KİLO ALAYIM BE. BENİM DE LOMBUR LOMBUR SALLANAN Bİ KIÇIM OLSUN, BENDE MAĞAZADA GÖMLEK DENEDİĞİMDE KİLOLU OLDUĞUM İÇİN GÖMLEĞİ PATLATMAK İSTİYORUM BUNLAR BENİMDE HAKKIM HANİ NEREDE ADALETİN DÜNYAAAAA ??????

EDİT: size yemin ediyorum geçen gün arkadaşım yanıma geldi dediki kanka sen niye bu kadar zayıfsın lan kilolu olmak nasıl bişey biliyo musun hiç dedi öylece kaldım. evet başlığı da burdan esinlendim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haketti -- 8 Haziran 2012; 18:50:06 >

• boyum 1,83 ve kilom 96 şu anda kilolu olmanın iyi birşey olduğunu söyleyemem ama senin kadarda zayıf olmayı istemem açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,65 / 90 kilo. sen mutluysan sorun yok. ( zaten sosyal hayatım da yok neyin kafasını yaşıyosam )
  • Bende zayıfım 63.5 kilo 184 - 5 boy var bilmiyorum valla ben memnunum
  • 1.83 boy 115 kiloyum benim yerimde oldugunu düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

1,65 / 90 kilo. sen mutluysan sorun yok. ( zaten sosyal hayatım da yok neyin kafasını yaşıyosam )

Hocam senin ki de abartı da hastalık falan mı yoksa hareketsizlikten mi? İkincisinin çözümü basit çünkü.
  • 1.88 125 kilo biz ne yapalim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyum 1.76 kilom 103 iken hiç özgüvenim yoktu, şimdi 83 kiloyum özgüvenim ve kız arkadaşım var
  • 1,79 65 kilo 1 senedir o kadar fazla yemek ve abur cubura karsi 1 gram kilo almadim.hadi hayirlisi bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer

boyum 1,83 ve kilom 96 şu anda kilolu olmanın iyi birşey olduğunu söyleyemem ama senin kadarda zayıf olmayı istemem açıkçası

bence gayet iyisin fit görünmen gerekir. bunları yazarken bile kollarıma bakıyorum puuu sizin gibi incelik olmaz olsun.
  • 170, 52 kilo. Kuş gibiyim

Herhalde kilolu olmanın en kötü tarafı uzun süre koşamamak ve seri hareket edememek olur.
  • kardes cok duygulu anlatmıssın.
    kilolu olmak da güzel degil,bi göbekle yasıyosun. onu hissedebiliyorum.

• Doğuştan gelen vücut-metabolizma tipleri var. Yaşantı ve yeme içme alışkanlıkları %50 ise geri kalan %50 bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 8 Haziran 2012; 19:02:03 >
  • ne kadar kilolu olmak 80 85 mi yoksa 120 130 mu ?
    Eğer 80 85 ise boyuna oranla çok iyi 120 130 olursan arkadaşların koşarken sen koşamazsın memelerin kadınlarınkine eşıt olur
    Anlıycağın şişman olmak cok kotu
    (bu arada şişman olabilmek için hasta olmak lazımmış sen böbrekleri gazeteye sar yolla ) =D

• 1.80 boyum 70 kilyoum sarı saçlı mavi gözlü bir dhliyim beyler.
  • 3 öğün yemekler genetiğinde uygunsa zaten zayıf olman doğal ben şişmanım çok olmasada 176 boya 76 kilo aşırı sağlıksız besleniyorum 3 öğün yesem kilo veririm kilo öyle alınmaz ki aburcuburla alınır hergün aburcubur ye ağzın boş durmasın bak nası kilo alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: samilton

1,65 / 90 kilo. sen mutluysan sorun yok. ( zaten sosyal hayatım da yok neyin kafasını yaşıyosam )

Hocam senin ki de abartı da hastalık falan mı yoksa hareketsizlikten mi? İkincisinin çözümü basit çünkü.

hareketsizlik. 2 ay spor yapayım rahat normal kilo veriyorum. ama bırakınca yine geri alıyorum işte. fazla yemekte yemiyorum, bir taraftan da metabolizma sorunu.

neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım, ben alıştım.

• Doktora git
  • Az Kilo = Özgüven

. Tecrübe ettim bu durumu

(az derken öyle 50-60 da değil 65-70 civarı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonneferler

ne kadar kilolu olmak 80 85 mi yoksa 120 130 mu ?
    Eğer 80 85 ise boyuna oranla çok iyi 120 130 olursan arkadaşların koşarken sen koşamazsın memelerin kadınlarınkine eşıt olur
    Anlıycağın şişman olmak cok kotu
    (bu arada şişman olabilmek için hasta olmak lazımmış sen böbrekleri gazeteye sar yolla ) =D

80-85 kilo olsam hiçbir sorunum kalmaz şu hayatta yemin ediyorum. kilom fit olsun bak özgüven tavan yapar tipte var zaten zayıflıktan açığa çıkmıyor. bu halimle konuşkanım ve kız arkadaşım var. ama kiloooooooooo kilooooooo kilooooooo 3-5 kilo gelsin artık yiyoz yiyoz nereye gidiyo bizde bilmiyoz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.