Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu'ndan Başörtülülere Müjde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanun teklifi veriyorlarmış. Başörtüsü artık yasa ile korunacakmış. Vatandaş olmasak Cem Yılmaz'dan daha komik bu adam.

Kılıçdaroğlu'ndan Başörtülülere MüjdeKemal Kılıçdaroğlutwitter
    “Bazı şeyler yürek ister, o yürek benim yol arkadaşlarımda var!”
    https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1576995553208143890?s=20&t=oQHIacFbtVCDoGi_bf51dA

• ON10 TVyoutube
    ❝BİR METREKARELİK BEZ PARÇASI❞ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yıllar önce katıldığı bir televizyon yayınında başörtüsü için 'bir metrekarelik bez parçası' benzetmesinde bulundu. #kılıçdaroğlu #chp #başörtü
    https://www.youtube.com/watch?v=KZKkcXclSRg&feature=youtu.be

• Sanırım sansür yasasını unutturacak.

Kılıçdaroğlu'ndan Başörtülülere MüjdeHalkların Kardeşliği Erliktwitter
    “Yarın meclise sansür yasası geliyor, "yalan" haber paylaşan 3 sene hapse girebilecek, ne anlatıyorsunuz lan siz müptezeller?”
    https://twitter.com/sjw_erlik/status/1577006821214388224?s=20&t=oQHIacFbtVCDoGi_bf51dA
  • Tam seçim öncesi gelmesi çok manidar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçdaroğlu'nu seçim döneminde bir yere kapatmazlarsa, bu seçimi kazanmak imkansız.

• bu adamın siyaseti politikası projeleri vs çok ucuz ve saçma...

demekki kendisi çok konuştuguna göre aday olacak ..

bu ülkenin en büyük sorunu adam seçemeyen halktır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 3 Ekim 2022; 22:34:19 >
  • Akp ye koz bırakmaması lazım.
    Çünkü koyun, akp giderse CHP nin camileri kapatıp, başörtüsünü yasaklayacağına inanıyor.
    Gerçi ben yasağı savunuyorum.
    Fuhuş ortamına İslam kadınının girmemesi lazım.
    İkincisi de moda olmaktan çıkar, zarureti diniyye görenler tercih eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeter artık kanunlaşsın da şu başörtüsü olayını falan kimse siyasete alet edemesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibilerin aldığı nefes ziyan

• İktidara gelirlerse Başörtüsünü yasaklayacaklar diye diye bir hal oldular.Bence yaptığı şey mantıklı...

• Yorumlara bakınca şaşırmıyorum. Humeyni'yi de İran'ın başına bu sol gericiler getirmişti.

• Kılıçdaroğlu her bir soruna çözüm getiriyor mantıklı hamle, akpnin seçim propagandalarına şimdiden darbe vuracaktır.

• whisper242 kullanıcısına yanıt

Aynen.Bir de şu terörist parti imajını biraz düzeltse Akp'nin elinde karalayabileceği koz kalmayacak!

• 6lı masanın yıpranmasın diye adını açıklamadıkları c. başkanı adayı kılıçdar, Erdoğan'a karşı 12 kez seçim kaybetti:d
    13.kez kurtarıcı olarak aday gösterilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 3 Ekim 2022; 23:36:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt

Son belediye seçimlerinde de böyle diyordunuz. Sonuç ne oldu?Kılıçdaroğlu'ndan Başörtülülere Müjde 

• Kılıçdaroğlu'ndan Başörtülülere Müjde

• 2K23 kullanıcısına yanıt

2018 yılına kadar Erdoğan'ın karşısına Atatürk'ü bile çıkarsan yine de kazanamazdi (Kılıçdaroğlu'nu savunduğumdan değil...geldi geleli oy oranını arttıramadı vs. bir sürü yanlışı var ama gerçek durum da bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 4 Ekim 2022; 1:6:36 >
  • Çok zorluyorsun dede çok zorluyorsun. İstediğin kadar zorla bu samimiyetsiz davranışlarından dolayı ne söylersen söyle sana oy yok. Mülteciler konusunda da böyle dönek davranmıştın.

• Merak apla da başörtüsü yasağının karşısında bi ben durdum demiş, gençler bilmez demiş...

neise ki o kadar genç değilim de "başörtüsü takanın ümüğünü sıkarım ben içişleri bakanıyım bu yasağın uygulayıcısı benim ulan" dediği röportajını izlemiştim.

gılışdar seçilirse sokakta yasaklamayacakmış ama memura başörtüsü yasak olacakmış hatta kadın erkek fark etmez tüm memurlara mini etek zorunlu olacakmış, sonuçta bunlar lgbt ci, bir karışı da geçmeyecek, moderen olmak mecburi kardeşim diyecekmiş Kılıçdaroğlu'ndan Başörtülülere Müjde 

• deniz006 kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden muhalefet bu halde ya ucuz ünsan bide bu kk savunanlar var mansur özdağ ince gibi biri şart

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.