ne komik yıllardı cidden milletin sakalına türbanına karışan doluydu şu an sadece 60+ yaş kemalist dede ve teyzeler kaldı sadece. 90 larda nekadar açarsan saçılarsan sevişirsen okadar çok zengin ve modern çağdaş olursun görüşü hakimdi Atatürkü ters döndüre döndüre alem oldular. |
Kılıçdaroğlu'ndan Başörtülülere Müjde (2. sayfa)

-
-
Şimdide seninkiler ne kadar kapanırsan o kadar iyisin görüşünü dayatıyor yıllardır. Günümüz Türkiyesini ideolojin uğruna görmüyorsun hiç.
-
KK'nın derdi başörtüsü olsa daha önce adım atardı . Meclis gündeminde " dezenformasyonla mücadele yasası " ve " EYT " gibi önemli konular var. Aklı sıra meclisi oyalayıp bu yasaların görüşülmesini geciktirmek için koz atıyor ortaya..
-
Meclisin derdi bu dediklerin olsa daha önce adım atarlardı.
-
ON10 TVyoutube
❝BİR METREKARELİK BEZ PARÇASI❞ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yıllar önce katıldığı bir televizyon yayınında başörtüsü için 'bir metrekarelik bez parçası' benzetmesinde bulundu. #kılıçdaroğlu #chp #başörtühttps://www.youtube.com/watch?v=KZKkcXclSRg&feature=youtu.be -
Bahçeli yine şaşırtmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçim yaklasiyor, akp yine kuranı, camiyi, pazar tezgahlarında oy için ucuza pazarlayacak. Bence şimdiden başörtüsü vs. konularda akp nin din tacirliginin önünü kesecek hareketler yapması normal. Dersine busefer çalışmış.
Pusholdertwitter
“CHP, kamuda başörtüsü serbestliğini içeren yasa teklifini, TBMM Başkanlığı'na sundu.”https://twitter.com/pusholder/status/1577293858966306817?s=20&t=KLCFhbjZAqoxRgb9TmbGZQMilletimizin tesettürü artık siyasete aparat edilemeyecek. Yasalar ile korunacak.
CHP, tam olması gereken gibi özgürlüklere sahip çıkmalı.
Erbakan kaç kere kaybetti? Yaşasaydı yine kaybetmeyecek miydi? Kılıçdaroğlu % 25 oy alıyor, Erbakan % 1 oy bile alamıyordu. Erbakan değil tabi ki % 52 oy veren utanmalı. Ya Bahçeli? Bu güne kadar ne kazanmış?
-
AKP'yi ABD kurdu diyordun. Kime yaradı o müdahaleler? Tesadüf mü anlat hele.
-
Milletimiz devletine vergide vermeli mi? Hele sen ona bir cevap verde
Geçmiş videolarında Başörtüsü bile diyemeyip, 1.5 metrelik çul ifadesini kullanan, kamuda başörtüsüne alenen karşı olan, ilgili düzenlemenin iptali için anayasa mahkemesine bizzat başvuran birinin samimiyetine anca kadir inanır.
İnsanlar belli ahlak çerçevesi kurallarında istediği gibi giyinir dünyanın en medeni en gelişmiş ülklerindede kural bu oda bir yobazlık,din düşmanlığı türüydü kuzey kore, iran vari bir uygulamaydı akp, makepe ,abd doğru olan şey doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ekim 2022; 21:3:20 > -
Ben ne diyorum, sen ne anlatıyorsun?
-
akp başta abd ciydi diye doğru yaptıkları işleride red mi ediyim? nasıl bir düşünce yapısı bu?
-
Sorum gayet açık. Ortam tam AKP'nin iktidar olmasına elverişli bir ortamdı. Bu ortam tesadüfen mi oluştu yoksa birileri mi oluşturdu?
Gelip benim özelime girip internetime sansür uygulan zihniyet bana mağduriyetten bahsetmesin. Daha fazla saçmalamaman için de yazayım. Her kes istediğini giyebilmeli + kimse de kimseye karışamamalı.
-
Gecekondu mantığı bu zihniyette ''hizmetekondu''ya dönüşmüş. Kamal da olmasa kime güleceğiz.
-
Adam “Bu teklif Turnusol gibi kimin ne olduğunu açığa çıkaracak” demişti,
Harbi doğruymuş. Ne kadar trol varsa ifşa oldu…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X