Kemal bey özgürlük yanlısı yasa teklifi sunarken öte tarafta akp ve mhp millet vekilleri sansürcü ve yasakçı yasa teklifini onayladılar. CHP özgürlükçü parti olurken AKP+MHP yasakçı parti oluyor ve giderek radikalleşiyorlar. |
Kılıçdaroğlu'ndan Başörtülülere Müjde (3. sayfa)

-
-
Akp herzaman yasakçı ve Molla rejimi partisiydi. Sadece ilk seçimlerde gazetelerde bize fersah fersah attıkları mansetlerdeki gibi,
Sakallarını kesip, gömleklerini giydiler. Ve gerçek yüzlerini kademe kademe güçlendikçe gösterdiler.
Sadece Askere kumpas kurmak için bile yıllar öncesinden hergün bir komutana ait yalan haber yayınladılar medyalarindan. Gelecekte askere yapacakları karşısında halkın desteğini kaybetmemek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp hala ABD ci. Hatta hala feto ile bağlarını koparmış değil.
CHP den bile feto suclamasiyla üstüne yürüdükleri insanlar var iken, akp milletvekillerinden herhangi bir temizlik yapıldığını ben duymadım.
Ülkede bir tek akp içerisinde mi fetocu yok imiş ?
Yıllarca aynı yastığa baş koy, gel artık bitsin bu hasret diye bağır, okyanus ötesine selamlar gönder, Yüzlerce milletvekilinden, siyasetçinden, bakanından bir tane fetocu çıkmasın iyi mi :)
Akp feto konusunda nasıl riyakar ise ABD konusunda da aynı. İçerdeki söylemleri sadece sahne performansı.
Çok komik değil mi ya Türban serbestisi geleceği zaman kendilerini parçaladı bunlar asla olmaz iptal ettireceğiz vs. vs. diye baktı ki Türban serbestisi geldikten sonra " işte gördünüz mü " diyebilecek hiç bir bahaneleri kalmadı halk bundan yana bir ihtimal kazanırsak ve bu konuya dokunursak anında koltuğu altımızdan çekerler hemen dönmüş hatta dönmekle kalmamış birde kendim için kullanayım demiş.
Yoksa KK nın Türban hakkında ne düşündüğünü hepimiz biliyoruz " bir çul bir metrekarelik bez parçası "
-
Normlar hiyerarşisinde kanunlar yönetmeliklerden üstün düzeydedir. AKP iktidarı ise başörtüsü serbestisini hiçbir zaman kanunlaştırmadı.
Bu kanun teklifi kanunlaşırsa sadece başörtüsünü yasaklamak isteyenleri değil, aynı zamanda başörtüsünü zorunlu tutmak isteyenleri de engelleyecek. AKP'liler işte bundan rahatsızlık duyuyor.
-
tamam o zaman yine de korkacak bir şey yok. akp ve mhp kabul etsin..
-
O noktada sen yaptın ben yaptım devreye giriyor kendilerine göre planları vardır. Nasıl CHP AKP nin ortaya attığı her şeyi istisnasız reddediyorsa AKP de onlarınki edecek mecliste bu gelenek olmuş artık :)
(13) CHP'li Engin Altay'ın itiraf niteliği taşıyan sözleri - YouTube
Bak CHP'li Mv Engin ALTAY ne demiş :)
-
Mantıklı bir hamle bence. İkide bir başörtülü bacım muhabbeti yapıyorlar. Sussunlar artık yeter...
-
2013 te Recep Tayyip Erdoğan tarafından uzun uğraşlar sonucu yasalaştı zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumdaki aktroller bu kadar kudurmuşsa bilinki Kemal doğru yolda aynen devam ellerin de birşey kalmayana insanları aptal yerine koyamayacaklarını anlayana kadar devam artık cami de içki ictiler başortulu bacımı dövüp üzerine isediler yalanlarına kimse kanmayacak
Verdikleri Kanun teklifi öyle çakallık içeriyor ki başörtüsü ile alakası yok.
" Yarın öbürgün diyecek ki sen hakimsen Cübbe üniformasını giyebilirsin
Doktorsan doktor önlüğü vb. giyeceksin bunun dışında Başörtü takamazsın. Esastan Şekilde daha önce gördük bu oyunları , Muhafazakar insanlar yutmaz bu dolmaları. KAMUSAL ALAN da uniformalar belli diyecekler.
Maddeye açık açık yazılsın KAMUSAL ALAN kimse zorlanamaz diye
Madde de önce memurları ( doktor, hakim
) yazıyor ama vb. ve benzeri yazıyor. Ne demek bu Yani Asker Polis vs.
Klasik CHP işte . Helalleşmek istiyorlarsa önce Açık Oy Gizli Sayım dan başlasınlar.
maddde yazanlar şunlar ;
"Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile üst kuruluşlarına bağlı olarak bir mesleği icra eden kadınlar, yürüttükleri mesleğin icrası kapsamında giyilmesi gerekli cübbe, önlük, üniforma vb. dışında kıyafet giymek ya da giymemek gibi temel hak ve özgürlükleri ihlal edecek biçimde herhangi bir zorlamaya tabi tutulamaz. "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 5 Ekim 2022; 9:48:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oha üstteki gibi okuduğunu zerre anlamayanlar forumda yazabiliyor. Gerçekten hayret verici. Adamı birde iddia ediyor.
kk'nin vereceği en büyük müjde kendisinin aday olmayacagı olur.geri kalan faso fiso işlerle ugraşmasın artık
-
Tilki kümeste yakalanmış, " Helalleşmeye geldim " demiş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapacak birşey yok işte adam ne yapsın cahil kitlelere oynuyor.21. Yüzyıl sene. 2022 daha başına kumaş parçası geçirmek istiyor insanların bazıları buna inanıyorlar adamda ben bunu güvence altına alacam.Bir zahmet inanmayanların haklarınıda güvence altına alsınlar önemli olan o benim içkime inanmama hakkıma yobazlık yapamasın birileri bana politikalarla bunu diretmesin.Herkes istediği şekilde yaşasın bu net bir şekilde güvence altına alınmalı biri çıkıpta insanların yaşam tarzına dil uzattımı gerekli ceza verilmeli ve bu ceza çok çok ağır olmalı
Yapacak birşey yok işte adam ne yapsın cahil kitlelere oynuyor.21. Yüzyıl sene. 2022 daha başına kumaş parçası geçirmek istiyor insanların bazıları buna inanıyorlar adamda ben bunu güvence altına alacam.Bir zahmet inanmayanların haklarınıda güvence altına alsınlar önemli olan o benim içkime inanamama hakkıma yobazlık yapamasın birilerı
Ben eskiden basortusu yasagina karsiydim simdi basortusune tamamen karsiyim
Basindaki ortuyle toplum icinde fingirdesmeler, yatak odasindan canli yayin acmalar, erkeklere cep numaralarini vermeleri vs... bu turbanlilar zivanadan cikmis durumdalar
Şu an Rte canlı yayında konuşuyor ve Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin geçmişte Türban hakkında neler dediğini ne imzalar attığını gösteriyorlar millete. Keşke hiç bulaşmasaydı yanlış yaptı.
-
Bugünkü konuşma önceden ayarlanmış. Hakiki devlet adamları CHP'ye ulaştırmış içeriği. Ön almak için tesettür yasası açıklaması yapıldı.
Kara propagandaları çökertildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X