Bildirim
Kavak Yelleri Efe Öldü, Dağhan Diziye Tamamen veda etti

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Allah rahmet eylesin -
ne aptal bir dizi bu.ölüyor reyting için hortlatıp geri getiriyorlar.geri öldürüyorlar.izlemeyi çoktan bırakmıştım bile -
Efe ilk öldüğünde ben bırakmıştım diziyi.İyice cılkı çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpergayretli
Efe ilk öldüğünde ben bırakmıştım diziyi.İyice cılkı çıktı.
bir kez daha hortlarmı acaba efe -
Gavat Yellerinin hala izleyen varmı ki ? -
hortlatırlar... -
beyin ameliyatı olacak fakat saçlar 0'a vurulmuyır hmm.bir de beyin ameliyata olacak adamın başına galoş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 17 Mart 2011; 11:52:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
beyin ameliyatı olacak fakat saçlar 0'a vurulmuyır hmm.bir de beyin ameliyata olacak adamın başına galoş
Biz Nadir Bir milletiz dizi ve ameliyatı böyle yaparız. -
Efe ölürken de aynı müziği çalarlarsa diziyi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayet edeceğim..İnsanlık dışı bir işkence bu...Yıllardır aynı müziği her sahneye dayıyorlar bıktım
Hele bi geeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 17 Mart 2011; 11:56:06 > -
Anneanem bu diziyi izliyor sinirden ağlayasım geliyor -
çocuk dizisi.abazaların da ayrı bi hayranlığı var bu diziye o da ayrı.
aslı karakterindeki kız film başladığından beri sadece 3 kanka edinmiş , ve sırasıyla 3üyle de sevgili olmuş.nasıl bir ahlaksa bu ? diğer sarışın kız da bi onla bi bunla çıkıyor bildiğim kadarıyla.kim kime dumduma , ne kadar sıkı kanka olduklarını anlayabiliyoruz buradan. -
2007 yazında bırakmıştım ben bu diziyi o zaman ciddi çok güzeldi ya -
Bence hepsi üzüntülerinden dolayı toplu intihar etsin ve bitsin artık dizi. -
2 oldu bu adaşım diye söylemiyorum -
5-10 kere daha ölür dirilir o merak etmeyin. -
Shaggy nin ruhu Efeye girmiş 3 bölüm sonra yine dirilir.Sonra hatunları tekrar dönerler bidaha ölür bu bir kısır döngü 486 bölüm daha böyle ilerleyecek ve süpriz bi finalle bitecek -
morgda dirilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 17 Mart 2011; 12:41:10 > -
Rüyadır rüya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gabri3L
Gavat Yellerinin hala izleyen varmı ki ?
Ben kabak dicektim seninki tam olmuş.
Benzer içerikler
- görücü usulü evlilik
- dondurulmuş pizza tavada pişer mi
- gece kapı çalıyor kimse yok
- zestat kullananların yorumları
- allah razı olsuna ne denir
- deprem güvenlik bilgileri
- moonwalkers ayakkabı
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X