Şimdi Ara

Satılık Aslan Yavrusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
57.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    belki saçma gelebilir ama aslan yavrusu almak istiyorum bu konuda bir bilgisi olan var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Canlı Aslan Yavrusu Satışıyla İlgili Bilgiler

Aslan yavrusu sahibi olmayı düşünüyorsanız, bu heyecan verici yolculuk hakkında bilmeniz gereken birkaç şey vardır.

Yasal Hususlar:

Canlı aslan yavrusu satışı birçok ülkede yasaldır, ancak yerel yasalara ve düzenlemelere aşina olmanız çok önemlidir. Bazı bölgelerde aslan yavrusu bulundurmak için özel izinler veya lisanslar gerekebilir.

Fiyatlandırma:

Canlı aslan yavrusu fiyatları, cinsine, yaşına ve konumuna bağlı olarak önemli ölçüde değişebilir. Satılık yavru aslanlar için ortalama fiyat aralığı genellikle 10.000 ila 50.000 ABD Doları arasındadır.

Bakım Gereklilikleri:

Aslan yavrusu sahiplenmek büyük bir sorumluluktur. Bu güçlü hayvanların yeterli alana, uygun beslenmeye, düzenli veteriner bakımına ve sosyalleşmeye ihtiyaçları vardır. Bir aslan yavrusu için uygun şekilde bakabildiğinizden emin olmadan önce araştırmanızı yaptığınızdan emin olun.

Sahiplenme İmkanları:

Canlı aslan yavrusu sahiplenmenin birkaç yolu vardır. Saygın yetiştiricilerden, hayvanat bahçelerinden veya yaban hayatı kurtarma kuruluşlarından satın alabilirsiniz. Sahibinden satılık aslan yavrusu ilanlarına da göz atabilirsiniz.

Önemli Hususlar:

• Bir aslan yavrusu satın almadan önce, onun ömür boyu bakım maliyetlerini ve sorumluluklarını göz önünde bulundurun.
    • Aslan yavrusunun meşru bir kaynaktan geldiğinden ve uygun şekilde yetiştirildiğinden emin olun.
    • Aslan yavrusunun sağlığı ve güvenliği için gerekli tüm önlemleri alın.
    • Bir aslan yavrusu edinme konusunda hala emin değilseniz, bir hayvanat bahçesini veya yaban hayatı sığınağını ziyaret etmeyi düşünün.

Aslan yavrusu sahibi olmaya karar vermek önemli bir karardır. Tüm sorumlulukları ve gereklilikleri anladığınızdan ve aslan yavrusuna sevgi dolu ve uygun bir yuva sağlayabileceğinizden emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyuncak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

Oyuncak mı?
    :) böyle bi başlıga böyle bi cevap normal .. sende haklsın =)
  • leopar yavrusu var olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0rM

:) böyle bi başlıga böyle bi cevap normal .. sende haklsın =)

Alıntıları Göster
    Sana anne modunda cevap vereyim.

Çocuk: Anne ben aslan yavrusu istiyorum.

Anne: Oğlum varya bizim evde 2 tane aslan yavrusu

Çocuk:????

Anne: Biri sen biri de kardeşin. (Buradaki kardeş sayısını kafama göre kullandım)
  • Kastamonuda biri küçükken almış kurtu beslemiş... sonra büyüyünce kurr bunu ısırmış... o da bırakmış beslemeyi..

Yani sen ne kadar eğitsene aslanlığı tutabilir. O zaman ne yapıcaksın?
  • 2 milyon $ getirirsen anlaşabiliriz
    Ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tercumanlik

Kastamonuda biri küçükken almış kurtu beslemiş... sonra büyüyünce kurr bunu ısırmış... o da bırakmış beslemeyi..

Yani sen ne kadar eğitsene aslanlığı tutabilir. O zaman ne yapıcaksın?
    ben en iyisi yarın bi hayvanat bahçesini ziyaret edeyim =))) küçüklügümden beri hevesim tabi ki yabani hayvanlar ama ben inanmıyorum yedigi kaba sıcacgnı..
  • quote:

ben en iyisi yarın bi hayvanat bahçesini ziyaret edeyim =))) küçüklügümden beri hevesim tabi ki yabani hayvanlar ama ben inanmıyorum yedigi kaba sıcacgnı..

Alıntıları Göster
    2 milyon dolar illegal yolla cok pahalı.. 2 milyon dolara 10 sene afrikada aslanların içinde yaşarım ben :)
  • aslan yavrusu yok ama istersen aslan sütü verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

aslan yavrusu yok ama istersen aslan sütü verebiliriz.
    Bu iş için ne kadar paran var?
  • quote:

2 milyon dolar illegal yolla cok pahalı.. 2 milyon dolara 10 sene afrikada aslanların içinde yaşarım ben :)

Para yoksa Aslan yok
  • Ciddiysen deep-webe gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

Ciddiysen deep-webe gir

internet sayfası mı o ? google dan bir sonuç alamadım.

şöyle bir site buldum
    www.tigerhaven.org
    Tiger Haven
    http://www.tigerhaven.org
    ücretsiz belli kriterlere sahip olan kişiler sahiplenebiliyormuş ama bizim ulkemizde pitbull beslemek bile yasakken koca aslanı nasıl getircez =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w0rM -- 8 Mart 2012; 3:57:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

Ciddiysen deep-webe gir

internet sayfası mı o ? google dan bir sonuç alamadım.

şöyle bir site buldum
    www.tigerhaven.org
    Tiger Haven
    http://www.tigerhaven.org
    ücretsiz belli kriterlere sahip olan kişiler sahiplenebiliyormuş ama bizim ulkemizde pitbull beslemek bile yasakken koca aslanı nasıl getircez =)

Alıntıları Göster
    Hocam bu hayvanlar evcilleştirilemeyen vahşi hayvanlar. Sen küçüklükten beri dahi beslesen bir gün büyüyüp kafanı koparmayacağı belli değil. Ha istisnalar vardır ama sen o istisnaya denk gelir misin bilmem. Bir kaç sene sonra haberlerde okuruz 'Evde aslan dehşeti' diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hocam bu hayvanlar evcilleştirilemeyen vahşi hayvanlar. Sen küçüklükten beri dahi beslesen bir gün büyüyüp kafanı koparmayacağı belli değil. Ha istisnalar vardır ama sen o istisnaya denk gelir misin bilmem. Bir kaç sene sonra haberlerde okuruz 'Evde aslan dehşeti' diye.

Alıntıları Göster
    Sadece kendi açından neden düşünüyorsun aslan doğadan gelip seninle yaşamak isteyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

Sadece kendi açından neden düşünüyorsun aslan doğadan gelip seninle yaşamak isteyecek mi?

Dostum aslanı alıp tuvalete kitlemeyecegiz imkan var ki böle bir başlık actım..

quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

valla bende o istisnaya denk gelirmiyim diye düşünüyorum risk hep var dedigin gibi.. küçüklügümden beri bi heves ama mantıklı düşününce b*ka sarıyor dedigin gibi en iyisi ben bi chow chow felan alayım :)))

http://www.youtube.com/watch?v=AiJuPEeOHnk&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=sI_Nn8g0Vv8&feature=share

Ciddiye alıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.. hayırlı sabahlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w0rM -- 8 Mart 2012; 4:06:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Alıntıları Göster
    Money talks
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

Money talks

Alıntıları Göster
    Hükümsüzümdür. aslan seni cidden hükümsüz yapmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 8 Mart 2012; 4:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

Hükümsüzümdür. aslan seni cidden hükümsüz yapmasın?

dostum arkana yaslan ve san andreas oynamaya devam et.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.