Binbaşı
03 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 140 (Bu ay: 0)
Gönderileri
bitmedi mi hala bu tipler, eşinize kız arkadaşınıza sürekli böyle yürümeye çalışan tipler canınızı sıkmıyor mu?
Selamlar, yaklaşık 5 yıldır kullandığım apple hesabımda bugün bir anda şifre girmemi talep etti telefon, şifreyi girdim ardından hesap bloke edildiğini söyledi ve 2FA için telefon numarası ile onaylama sayfasına yönlendirdi. Fakat telefon numaramı girdiğimde yanlış numara girdiğimi söylüyor.

(..) ... ..64

Telefon numarasında bu görünüyor, son iki hane doğru fakat 9 haneli bir numara bu, normalde 11 haneli olması gerek 0 ile başladığını varsayarsak.

Teknik desteği aradım, numara 11 haneli görünüyor, biz problemi keşfettik fakat size söyleyemeyiz çünkü bu kişinin gerçekten siz olduğunu kanıtlayamıyoruz dediler. Sorunu benim 2FA'ya geçerken yaptığım birşeyi hatırlayarak düzeltmem gerektiğini söylediler.

Şuan da telefon numarasını çok kez yanlış girdiğimden dolayı sonra denememi söylüyor.

Çıldırmak üzereyim, başına daha önceden böyle birşey gelmiş olan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba, birkaç gündür whatsapp bildirimleri gelmiyor, daha dogrusu mesajlar iletilmiyor, uygulamayı açınca mesajlar gelmeye başlıyor. Iphone 6 ios son sürüm. Bir arkadaşım da yaşıyormuş aynı sorunu (ip6s). İnternette güncel bir bilgi bulamadım, çözümü bilen var mı?

Edit : Forumda önceden benzer konular açılmış, özür dilerim.
Merhaba, bir süredir staj için İtalya'da yaşıyorum yakında Türkiye'ye döneceğim ama İtalyanca'yı çok sevdim ve geliştirmek ve birgün kalıcı bir iş için geri dönmek istiyorum İtalya'ya. Bunun için önerebileceğiniz İngilizce-İtalyanca kaynak var mı? Bilgisayardan çalışmaktan pek hoşlanmıyorum bir kitabım olursa daha iyi geliştirebilirim. Teşekkürler.
İyi günler, iş için İtalya'dayım kendime bir numara ve internet pakedi aldım, paket numarama tanımlandı, mesajlar geldi, uygulamadan girip görebiliyorum internetim olduğunu fakat hücresel açınca telefondan internete bağlanmıyor. Herşey tamam 3G olarak görünüyor fakat internet yok, LTE yapıyorum yine yok. Ağ ayarlarını sıfırladım vs. ama çözüm bulamadım. Daha önceden de yurtdığı hatlarım oldu ve hiç böyle bir sorun yaşamadım aynı telefonla. Biraz araştırdım ve bu tarz sorunlar yaşayanlar olmuş ama çözüm bulamadım malesef. Bilgisi olan var mı?
konunun yeri burası mı bilmiyorum ama başka yer bulamadım, yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

konuya gelince, bir önceki dönem erasmus öğrenim harekliliğimi tamamlayıp türkiyeye birkaç gün önce döndüm ve tekrar yabancı dil sınavına başvurdum fakat bu sefer erasmus stajı yapmak istiyorum. staj yeri aramaya şimdiden başladım ama bana uygun olan bulamıyorum, acaba önerileriniz var mı bu konu hakkında?

makine mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim
1hafta-10 gün önce xbox one üzerinden 80 liraya 1 yıllık gold üyelik aldım, ardından crew indirip oynamaya başladım fakat bugün oyuna giremiyorum, oyuna girebilmek için gold üyeligi lazım diyor beni satın alma sayfasına yönlendiriyor. yardımcı olabilir misiniz?
iyi günler, itunes u güncelledim biraz önce fakat telefonumu taktıgımda görünmüyor. Telefonda pop-up çıkıyor allow diyorum ama itunes da hiç birşey yok. arayüz değimiş biraz ben mi bulamıyorum acaba var mı bilen durumu?

telefondaki pop-up ve telefon baglıyken itunes ekran görüntüleri

herkese merhaba, geçenlerde xbox one aldım güncellemesini yapıp kurduktan sonra biraz girip kurcaladım mağazada sorun yoktu. Bugün açtım oyun indirmek için fakat mağazaya giremiyorum hata veriyor, bir kaç kez denedikten sonra giriliyor ama en fazla 10 tane falan oyun çıkıyor onlarda vasat oyunlar başka yok. sorun nedir acaba bilgisi olan var mı?
herkese merhaba, bugün okulumda erasmus öğrenim hareketliliği asil yedek listesi açıklandı. bölümümde 5. asil olarak erasmusa hak kazandım ama en başta kayıtta bilinçsizce tercih yaptığım için şimdi dehşete kapıldım.

ilk tercihim almanya ve 1 kişi kontenjan
ikinci tercihim macaristan 4 kişi kontenjan

bunlardan birisi gelirse güzel ama 3. tercihim portekiz ve öğrenim dili portekizce oluyormuş o yüzden gitmeyi hiç istemiyorum.

sonrasına cracow ve lublin yazdım ama portekizi tercih eden olmuyor kesin portekiz gelir diyorum

yoksa zaten ilk iki tercihimin toplamı 5, bende 5. olduğuma göre ya almanya yada macaristana mı gideceğim?

cevaplarınız önemli, okula gittiğimde de soracağım ama şimdi içim içimi yiyor.

edilt: neyse ki istediğim yer oldu macaristan-szeged.
Hakkında
Meslek: Mechanical Engineer
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Apple
Operatör
vodafone
Oyun Platformu
Xbox 360 Slim
Oyun Platformu
Xbox One
Oyun Platformu
ps4
Notebook
MSI
PSN ID
alpergayretli
Dünyadan Futbol
Galatasaray
İşlemci
Intel
Ekran Kartı
MSI
Beyaz Eşya
Bosch
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.099
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 16.374 (Bu ay: 266)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 877 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.