Şimdi Ara

Kavak Yelleri Efe Öldü, Dağhan Diziye Tamamen veda etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çokta fifi kabak yelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoT_JaZz -- 17 Mart 2011; 13:45:39 >
  • Efe ölmez..
  • Hepimiz Efeyiz
    Bir şey mi dedin bilader ?!
  • kavak yellerinimi izliyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Efe ölürken de aynı müziği çalarlarsa diziyi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayet edeceğim..İnsanlık dışı bir işkence bu...Yıllardır aynı müziği her sahneye dayıyorlar bıktım
    Hele bi geeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll

aslı uyandığında altında bir ıslaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

Rüyadır rüya.

Banada öyle geliyor
  • Diziler 3-4 bölüm hazırlanıyor. Gerisi Allaha emanet. Tutarsa birşeyler sallanır elbet.
  • Korkmayin en fazla 1 sezon veriyorum tekrar doner. Bu arada o sacma diziyi harbiden izleyen var mi?
  • Kavak Yelleri flash tv ye alındı diye biliyorum
  • kesin aslı salağının rüyasıdır bu
  • Rüya değil gibi, Dağhan tims pordüksüyonla kavga etmiş, kesmişler biletini anında
  • gene mi öldü bu?
  • ya bu dizinin en fazla 2-3 bölümünü izlemişimdir.O da izleyecek birşey olmadığında.Dizinin başında bu aslı efeyle çıkıyordu.Sonra denizle çıkıyordu.En son da güvenle çıkıyordu.Geçenlerde bi bakıyım dedim.Aslıyı gömmüşler onu kurtarıyordu.Aslı da ben sana hala aşığım diyordu.

şu mine de denizle çıkıyordu heralde.Minenin dedesi falan vardı.Deniz geçen bölümde başka bi kızla çıkıyordu.

Şu dizide ne olduğunu anlayan varsa bana anlatabilir mi?
  • başın sağolsun yakının mıydı
  • Numaradan öldü dedik üstünü örttük aslında ölmemişti derler tam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

ya bu dizinin en fazla 2-3 bölümünü izlemişimdir.O da izleyecek birşey olmadığında.Dizinin başında bu aslı efeyle çıkıyordu.Sonra denizle çıkıyordu.En son da güvenle çıkıyordu.Geçenlerde bi bakıyım dedim.Aslıyı gömmüşler onu kurtarıyordu.Aslı da ben sana hala aşığım diyordu.

şu mine de denizle çıkıyordu heralde.Minenin dedesi falan vardı.Deniz geçen bölümde başka bi kızla çıkıyordu.

Sadece 3 bölüm izlediğine emin misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: EddieGuerrero

quote:

Orijinalden alıntı: 15

ya bu dizinin en fazla 2-3 bölümünü izlemişimdir.O da izleyecek birşey olmadığında.Dizinin başında bu aslı efeyle çıkıyordu.Sonra denizle çıkıyordu.En son da güvenle çıkıyordu.Geçenlerde bi bakıyım dedim.Aslıyı gömmüşler onu kurtarıyordu.Aslı da ben sana hala aşığım diyordu.

Sadece 3 bölüm izlediğine emin misin?

• bu saf son öldüğündede kavga etmişti galiba şirketle. zoru neyse saftiriğin
  • kavak yine yellendi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.