Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
5
Favori
34.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkiyenin en büyük eksikliklerinden 1'i de bu,adam akıllı bir kargo firması yok yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktarma merkezleri hala insan gucuyle aktarim mevcut.Cogu aktarma merkezine kopekli arama icin gidip geliyorum en kotu aktarma yurtici ve aras . En duzgun mng kargo 100kg uzeri almiyorlar akilli bant teknolojisi var. Birsey alacagim zaman eger degerliyse bedava kargo kullanmayip satici ya mng kargo ya vermelerini istiyorum. Zaten okadar dusuk ucrete is yapiyorlarki bu isede kalite beklenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo Fethiye Likya şubesi,klasik yalanları; kargo teslim edildi,evde bulamadık vs . Şubeye gidincede 1 saatte veremiyorlar kargoyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl sorunlu olan kargo şubeleri değil şirketleri adam akıllı şubelerine denetimde yapmıyorlar yazdığın şikayetleride değerlendirmiyorlar
  • Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam buyurun şikayetlerhttps://www.sikayetvar.com/yurtici-kargo/rodosto işin komiği ana şubede bundan haberdar hatta yetkili amirleri bile laçkadan insanlar adama diyorum ki kargom gelmemiş beyfendi gelmediyse siz gidip alacaksınız eeee diyorum müşteri memnuniyeti nerede cevap veremiyor keşke sadece altbirimlerinde kalitesiz personel olsa üst birimlerde batmış durumda ne yazıkki bu işin çözümü kolay yurtiçi şikayetvara bakmıyor bizim yapmamız gereken alışveriş yaptığımız firmalara şikayette bulunmak , birden fazla kargo firmasıyla çalışan firmalarda sorunu en azından azaltıyoruz, kargosu sıkıntılı firmadan kargo almak zorunda kalmıyoruz .




  • elfen_lied kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo - Firuzköy.
    Memleketten yollanan paket 5 gün dağıtım aracında gezdi. O günden sonra gönderirken yurtiçin kullanmamaya karar verdim.
  • Bunlar babadan ogla nesil bunlar. Sadece bu ikisi degil alayi nesil bunlar babadan ogla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtici kargo ankara cagdas subesinin araci sokagimin onunden gecti, gozumle gordum, durmadan devam etti, aradim subeyi buldum soforun telefonunu neden durmadan bastin dedim, ne dese begenirsiniz? Geldim caldim yoktunuz dedi.. avzima geleni soyledim, aleni yalan soyliyosun dedim hemen geri donun getirin dedim kargoyu, gelmem dedi, aklimozin alacagi her turlu lafi soyledim, ertesi gun geldiler, aldim kargoyu imzada atmadim suratlaeina caprptim kapiyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 26 Ekim 2015; 20:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2 firmayla alakalı değil ama epttavm den bir ürün aldım, kargo teslim edildi olarak gözüküyor gelen giden yok
  • Yurtiçi Kargo/MNG Kargo Görükle, Nilüfer, Bursa
    Son 6 aydır hiçbir kargo adrese gelmedi. Hep biz gidip aldık. Genelde aramıyorlar da. Periyodik olarak gidip kontrol ediyoruz. Şansımız varsa bi' yarım saate falan paketi buluyorlar.
  • Benim yazdigimi eklememissin ekle lutfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtiçi kargo antalya lara şubesi 3yada 4 gün elllerinde beklettiler sonrada başka şubeye aktardılar
  • zargana38 kullanıcısına yanıt
    Hiç de öyle değil hocam. 3-4 boyunca şubede bekletilen kargoyu sormak için şubeyi aradım (en az 50 kere) ama açmadılar bende müşteri hizmetlerini aradım "haliliye" şubeniz mesai saatleri içerisinde telefonu açmıyor diye, bana verdiği cevap aynen şu şekilde "ŞUBELERİMİZ TELEFONLARI AÇMAK ZORUNDA DEĞİLLER". Bu şirketki %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışyor. (sokayım ilkelerine)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

    Yurtiçi Kargo kesinlikle en nefret ettiğim firma. Başıma gelen olay şudur; Ürün teslim şubesine varır. Dağıtıma çıkar. Bütün gün evde kargoyu beklersin ve o da ne?! "Alıcıyı evde bulamadık" diye takip sayfasına not düşerler. Çıkarsın kapı önüne "kargo ihbar notu" ararsın bulamazsın. Çünkü aslında kimse gelmemiştir. Sonra şubeyi ararsın ve o telefon asla açılmaz. Bunun üzerine çağrı merkezlerini ararsın. Şikayet kaydı oluştururlar ve bir ton sinirle kalırsın. Bu 2 kere yaşanmış bir durum olduğundan bu şekilde kesin yazabiliyorum.

    Örnek Şube;

    Yurtiçi Kargo / İstanbul / Hekimbaşı Şubesi

    Aynısı Gümüşhane Yutiçi kargo şubesinde başıma geldi telefonla aradım açan yok( bir kaç kez şubeden kargomu almaya gittiğimde telefonun çaldığını ve kimsenin açmadığını görmüştüm) kalktım kargoya gittim dedim gelmişsiniz evde bulamamışsınız beni ben evdeydim çalışan bayan olmaz öyle şey diyor ;) dedim tutanak yok kapıda -- çocuklar atmıştır tamam dedim sizdeki tutanağı göreyim o da yok şikayet ettim bir kaç kez ama sonuç yok firmalara da yazıyorum fakat pek kaale alan yok




  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam gözden kaçmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. Bu hafta yurtiçi kargonun ısparta gökçay şubesine gelen kargomu 3 gün şubede bulamadık ve ancak pazar günü aldım. Evet pazar günü. Çünkü çalışanlar toptan istifa etmiş büyük bir kavgadan dolayı. Bu yüzden yeni çalışanlar pazar günü de çalışıp açığı kapattılar.Şikayetçiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaksali kullanıcısına yanıt
    Hocam şubenin tam adı denir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    hendek/sakarya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.