Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
5
Favori
34.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

    Hangi illerde ana başlığa ekliyeceğimde

    İstanbul-Beykent
    Eskişehir -Tepebaşı-Porsuk

    ayrıca M.H. olan telefon
  • süratın farkı mı var. neden sadece aras ve yurtiçi. geçen hafta 4 gün şubede beklettiler kargomu gidip kendim aldım en sonunda. yazın o zaman zonguldak sürat kargo.
  • hepsi aynı b.k hiçbiri düzgün değil
  • nevşehir kapadokya yurtiçi kargo şubesi ÇOK KÖTÜ
  • alternatif olmayınca yapacak bir şey yok malesef. ordu fatsa için en iyisi yurtiçi, mng ve aras.

    birde su acıdan bakmak lazım kargo firmasında çalışanlar eskinin hamal-kapıcının evrimleşmiş hali. hergün yüzlerce - binlerce kargo ile uğraşıyorsun yeri geliyor 5-10 kat çıkıyor ağır yükler v.s. aldığı maaşda ortada. sevilerek yapılacak iş değil. özellikle hb den yapılan siparişlerde sıkıntı yaşıyorum. 5 parca ürün istiyorsun 5 paketi 5 ayrı günde kargoluyor 5 farklı gün kargocu bana geliyor. 5 farklı gün kargoyu teslim almak benim bile zoruma gidiyorki kargocuyu düşünemiyorum.

    emin olun sizde bende onların yerinde olsak daha iyi hizmet veremeyiz malesef.
  • Yurtiçi bu konuda benim için en sabıkalı kargo.

    adres teslim kargolarım şubeye ulaştıktan sonra en az 3 gün bekleyip öyle geliyor.
    mazeretleri de zaman yetmedi, ama bu zaman yetmedi bilgisini de öğlen 3 te sisteme giriyorlar. memurdan beter bunlar :) 3 te dağıtımı bırakıyorlar sanırım.
    he bi de gönderi dağıtıma çıktı, teslim edildi. yazmaları da ayrı saçmalık. bana teslim edilmeden teslim edildi yapıyorlar :) sonraki satırda da zaman yetmedi yazıyor. üsütelik bu şube evime 5-6 sokak mesafede.
    bi ara hb den gelecek siparişlerde ekran görüntüsü aldım, istisnasız her kargo patladı. geldik bulamadık notu da yok, ama ne hikmetse evde yok oluyorum.

    şu ara aras fena değil gibi. akşam 8 de olsa kargoyu getiriyor, geldiğinde olur da evde yoksam arıyor, hacıdayı biz geldik yoksun napalım diyor. bakkala bırak baboli diyorum bırakıp gidiyor.

    tüm siparişlerimde telefon bilgisi olmasına rağmen yurtiçi 1 kere bile aramadı. şubeye gidip olay çıkarayım diyorum da oraya gidince de adamlara acıyorum 2-3 kişi var hepsinin başında müşteri bekliyor. dağıtıcılar ortada yok. çaycı kargo arayıp elden teslim alanlara getiriyor. bu derece batmış bir firma.




  • Bu kargolar galiba bir tek bana çalışıyor .

    Yurtiçi Kargo
    +75 ürün aldım . 1 günde teslim . 1 Ürünü 2 günde teslim ettiler. 2 ürün için 15 tl istediler.

    Aras Kargo
    +50 ürün aldım. 1 günde teslim . Sıfır problem .

    Mng Kargo
    +5 Ürün aldım . 1 günde teslim .Sıfır problem . Yalnız ürün göndermek isterseniz +15 tl alıcı öder , çok aşırı fiyatları var .

    Ptt Kargo
    +5 ürün. 2 günde teslim . Sıfır problem .

    Sürat Kargo
    +5 ürün . 1 günde teslim . Sıfır problem.

    Bütün kargoların bana olan uzaklığı 2 kilometre ,sıralı ip gibi dizmişler aynı yere dükkanları

    Çok garip Bir de kargo işi zor meslek arkadaşlar . Adamlara kapınıza gelince bir selam verin , ayaküstü 2 dakika muhabbet çevirin .Bazı şubelerde sadece 2 eleman çalıştıran kargo şirketleri var Yurtiçi kargo bir ara o kadar geliyordu ki sistemde beni her gün teslimat yapılan yer filan diye kaydetmişlerdi . Sürekli ürün getiren arkadaşı cumartesi günü kahvaltıya davet ettim ama adamın o gün bile elinde dağıtması gereken +50 kargosu vardı . Sonra evlendi beni düğününe davet etti, gitmedim . Ulan neler yaşamışım kargocularla . Gerçi bu şikayet konusuydu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinFlame -- 26 Ekim 2015; 9:53:33 >




  • aras kargo çayırova şubesinde bir tane bıyıklı şişman bir abla var düşman başına işiniz düşmesin nemrut öküz gibi bir kadın tersliyor falan birde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.

    kargo firmalarinin kalitesi bolgeden bolgeye degisiyor. bizim burda en iyi aras kargo hizmet veriyor. Kargo calisanlari surekli degisiyor nedeni ise calisma sartlari cok agir.

    +1
    kargo çalışanlarının maaşları düşük, çalışma süreleri, mesaileri hep fazla, e adam haliyle stres içinde, devlet adam gibi devlet olsa da şu firmaların tepesine inse
  • bir de şu açıdan bakmak lazım.
    geçen yurtiçi kargodan bi çocukla konuştıum.
    zaten gele gide kanka olduk.
    neden yurtiçi böyle kötü dedim.
    abi asgari ücretle adamı eşşek gibi çalıştırıyolar.kimse çalışmak istemiyor dedi.

    aslında bu tür firmalar insan emeğini de sömürüyorlar.
    bence asıl sorun bu...
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsin dostum..ben esertepede oturuyorum 16 saatte ist.dan kecioren subeye gelen kargo 1 haftada teslim edildi..adamı aradım bak dogum gunu hediyesi aldım yegenime c.tesi getirin dedim..tmm dedi cuma gun getirdiler...elemanları yokmus yetismiyomus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı en berbatı yurtiçi kargo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo Antalya meltem şubesi 200 metre mesafe olmasına rağmen şubede 10 gün bekletip öyle getirdiler
  • ptt kargodan geliyorum.

    2 tane kargo gönderdim 23 TL para ödedim.

    Bir tanesi aöfe dosya 7.75 TL tuttu.
    Bir tanesi 5.5 kg luk ses sistemi 14.5 TL tuttu.

    Ptt kargo buradaki yurtiçi kargodan iyi ama fiyatı eskiye göre pahalı.
  • ARAS KARGO

    Şube Adı : İstanbul /KARANFİL


    Bu firma kesinlikle telefonlarını açmıyor. Köpeğime yem almıştım yanlış adres yazdığımı fark ettim. Kargo daha yoldayken ( İzmir ) 444 aradım. Eve teslim istemiyorum , şubeden alacağım dedim. Tamam şube ile görüştük kargonuzu yarın alabilirsiniz dediler. Ama şube kargomu dağıtıma çıkarmış. Kargomu 2 gün sonra depoda zarar görmüş şekilde buldum. Şubeye neden telefonlarınızı açmadığını sorduğumda çok yoğunuz cevabını aldım. Ama beyaz yakalı müdür arkada karısı ile lak lak yapıyordu
  • qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    lak laka ve kapı önünde sigara içmeye vakit buluyorlar.
  • Aras Kargo/ Hendek

    Evime 2 dakika yürüme mesafesinde olan bu şirket beni birkere telefondan aramış değil, evimi bulabilmeyi belki 15. siparişte başardı. %50 ihtimalle kargomu getirir veya getirmez. Genelde ben gidip alırım. Hatta öyle ki gidip kargo taşıma el arabasını alıp 30 kg luk kedi mamasını taşımışlığım vardır eve. Sonra götürüp geri bıraktım aracı.

    Sürat Kargo/ Arifiye

    İlçemde şubesi olmadığı için yan ilçeden gönderiyor kargoyu. Son zamana kadar normal sayılırdı. Ancak son kargolarımda abartmıyorum en az 1 hafta bekletmeye başladı.

    Mng Kargo/ Hendek

    Konu sahibinin yeri aksine burada en kötüsü herhalde budur. Aramaz, getirmez. Her seferinde giderim kendim alırım. Son seferinde kendim almaya gittim dağıtımda dedi. Akşam oldu baktım gelmedi. Gittim tekrar siz bizim caddeyi es mi geçiyorsunuz dedim. Yok dedi taşımacı, evide biliyormuş iş yerini de biliyormuş evde olmuyormuşuz. Dedim mübarek adam bugün geldim dağıtımda dediniz diye evden çıkmadık. Demez mi ki ' bugün gelemedik'. O zaman öyle söyleyeceksin dedim. Kargoyu aldım çıktım. Böyle bi adamlar yani.

    Yurtiçi ise burada açık ara en iyisi.




  • şu konu süper oldu açandan Allah razı olsun bu gün olandan bahsetmek istiyorum dechatlondan 275 tl lik siparişim vardı dağıtım günü pazartesi ve perşembe sözde dışarda kahve içerken bir baktım adamlar 100 km hızla bulvardan geçti dedim inanılmaz ama kargomu getirecekler baktım arıyan soran yok yol kenarına çıktım komşum bağırdı arkamı döndüm sonra bir baktım 100 km hızla gidiyorlar el salladım durmadılar yani bu adamlara ne desem boş birazdan bunları dechatlon müşteri hizmetlerine şikayet edicem ve birdaha dechatlondanda alışveriş yapamayacağım anlaşıcaklarsa adam gibi kargo firmasıyla anlaşşsınlar yada bize seçenek sunsunlar bu kalitesizliği yapan firma gene YURTİÇİ KARGO TEKİRDAĞ RODOSTO ŞUBESİDİR
  • ulex kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kargolarım hangi şehirde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Herhalde rodosto çok sorunlu bir yer herkes oradan şikayetçi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.