Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
5
Favori
33.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kargo şikayetleri burada toplansın!
     Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)


    Örnek şikayet metni:
    Sayın yetkili,
    http://forum.donanimhaber.com/m_111301059/tm.htm Bu linkte olduğu gibi insanlar kargo seçeneklerini çoğaltmasını istiyor böylece insanlar sizden daha mutlu alışveriş yapmış olacak. Bu konuyla ilgilenmenizi rica ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyefendi-2 -- 29 Ekim 2015; 20:03:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kargo firmalarinin kalitesi bolgeden bolgeye degisiyor. bizim burda en iyi aras kargo hizmet veriyor. Kargo calisanlari surekli degisiyor nedeni ise calisma sartlari cok agir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 den ürün aldım satıcı belittiği günden 2 gün sonra ürünü kargoya verdi üstelik yurt içi kargo yazmasına rağmen aras kargoya vermiş, Beykent şubesindeki sözüm ona ahmak adrese bakmadan isim benzerliğinden dolayı başka bir adrese ve şubeye yönlendirmiş 3 ay öncede aynısını yaptılar ve İstanbul dan Eskişehire 24 saatte teslim edilmesi gereken kargo maalesef 5 gündür ortalarda yok, canlı destek m.h.leri kaç kez aradım kargo başka şubeye gitmiş size mutlaka gelecektir diyorlar başka bir şey demiyorlar m.h. leri bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor şubeleri arıyorum şubeler telefonlara bakmıyor, ..
    ARAS KARGOYU KINIYOR VE KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM, ÜRÜN ALACAKLAR VEYA GÖNDERECEKLER KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ARAS KARGO İLE İŞ YAPMASINLAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 25 Ekim 2015; 18:02:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.

    kargo firmalarinin kalitesi bolgeden bolgeye degisiyor. bizim burda en iyi aras kargo hizmet veriyor. Kargo calisanlari surekli degisiyor nedeni ise calisma sartlari cok agir.

    kargocuların çalışma şartlarının çok ağır olduğunu gayet iyi biliyorum fakat suçlu çalışanlardan çok şirket yöneticilerinde insana değer verseler ve çalışanlarınında huzurunu ve rahatını düşünerek hareket etseler durum çok daha iyi olur ama maalesef ülkemizdeki tüm işverenler sadece kendilerini düşünüyor ve yanında çalışan insanlara değer vermiyorlar. son 10 yılda bu ülkede insanın değeri iyice azaldı maalesef insan hakları diye bir şey kalmadı zengin daha çok zengin olmak için insanların üzerine basarak yükselip zengin oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo dan uzak durun ürünlerinizin kaybolma riski çok yüksek.
  • güzel konu Tekirdağ rodosto Yurtiçi şubesi çalışanlarından biri " abi bir ben kaldım bende kaçıcam!" diyen adam hala orada çalışıyor çalışanları da şoparlardan seçiyorlar adam gözümün önünde kargo kutusu ezdi ne yapıyorsun bilader diyorum adam abi valla şimdi oldu diye cevap veriyor gelde gülme balici gibi tipleri var çok mu arıyor yurtiçi böyle adamları şaka gibi valla şubelerin çalışanına göre kalite değişe biliyor neticede bunlar ekip ekip kaliteli ekipler işi daha iyi kotarıyor Tekirdağa kargonuz varsa kesinlikle Yurtiçi kargoyu kullanmayın bana dua edersiniz
  • bu arada belirtmeden edemeyeceğim bayadır ptt kargoyu kullanıyorum adres bilgisini yanlış girmediğiniz sürece sıkıntısız gönderi yapıyorlar. iki yıldır ptt kargodan çok memnunum ayrıca çok ağır olmamak kaydıyla şube teslim kargolar 5 - 6 tl civarı olması lazım
  • Konu silinmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 29 Ekim 2015; 20:07:26 >
  • En berbatı Sürat Kargo, diğerleri bölgeden bölgeye değişiyor. Diğerleri hemen hemen aynı ama Yurtiçi biraz daha iyi geliyor. Birçok kargo aldım Sürat dışında çok sorun yaşamadım açıkçası.
  • market alışverişleri bile internetten yapılmaya başladı kargocular artan yolğunluğa cevap veremiyor yoğun yerlerde bu sorun çok yaşanıyor yurtiçi kargo tuzla tepeören den aldığı kargoyu tuzla içmelere 5 günde teslim etti bunun mazereti olamaz
  • Yurtiçi kargo İstanbul/Tuzla İçmeler şubesi kadar şerefsz bir kargo şubesi tanımam adamlar adreste bulunamadı bilgisi girip şubeden aldırıyorlar nasıl bir hizmet anlayışı defalarca şikayet ettim şikayetvar a yazdım durdum ama değişen bişey yok. Güvenlik kamerası 24 saat kayıtta gelen giden olmadığı ortada bi medya organı bulsamda yaptıkları adiliği ortaya koysam. Bu bölgedeki aras kargo fena değil hakkını yiyemem.
  • yurt içi kargoda da ben genelde hiç sorun yaşamadım desem yeridir, bir kaç kez sorun çıktı adamları aradım anında çözüm ürettiler hatta bir keresinde acil lazım dedim adamlar şubeye döndükleri halde geri geldiler ama aras öyle değil maalesef şubeler telefonlarını dahi açmıyor
    elbette bölgeye göre değişebilir ancak Eskişehir olarak şimdilik yurtiçi aras kargo dan birazcık iyi diyebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

    Hocam şubenin tam adı nedir?
    Birde ilk mesaj güncellendi

    EVLİYA ÇELEBİ MAH.NAZAN SOK.NO:10/A TUZLA İSTANBUL
  • Yurt içi kadar rezalet bir kargo firması daha yok bizim burada aras mng iyi çalışıyo. Mng şu an en iyisi diyebilirm.
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Bence de en iyi MNG internet sitelerine topluca mesaj atarsak eğer kargo seçenekleri çoğaltır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli. Çayırova mng ve aras kadar berbat bir kargo yok kesinlikle uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtici kargo / ankara-keçiören şubesi cok berbat
    Ama aras kargodan memmunum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrabold -- 25 Ekim 2015; 20:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zonguldak - karaelmas şubesi çok kötü yurtiçi kargonun öyeki kargoyu kapının önüne bırakıp gidiyorlar telefon bile etmiyorlar.Aramak zorunda olmadıklarını söylüyorlar, insanlık öldümü diğerleri arıyor dediğimiz zamanda öyle bir zorunluluklrının olmadığını pişkince söyleyebiliyorlar.İnsanlık öldümü tartışılır ama yurtiçi kargo bu kafayla anca zorunluluklar yüzünden kullanılan müşteri profili oluşturur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

    Hocam arasın hangi şubesi

    Beykent - tepebaşı -porsuk
  • Yaşadıgınız duruma göre değerlendiriyoruz.. Bazen aras bazen yurtici sıkıntılı durum yaşatabiliyor.

    Bir de şu durum var ürün aldınız ürününüz kırık geldi, kargocuya tutanak tutturmanız lazim bazen kargocu saniyeler icinde yanınızdan kayboluyor,, yada siz kargo subesinde acmıyorsunuz bu sıkıntı olabiliyor. Adresinize getirmiyor agırsa getirmiyor aramıyor:) ama kuryelerden iyidir kurye 15 gunde getirememişti birkere.

    yurtici ve aras hız acısından iyi bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.