Merhaba arkadaşlar akşam bu filme gidicem gidenlerin yorumu nedir acaba sinema da izlemeye değermibide galiba filimde türklerde varmış
nası mukemmel yav?.Ben yaklasık 1 saat once izledim ve ilk filmi dusnursek hiç gusel deil.Bi kere espriler artık daha cocukca ,hikaye desen batık .
Katılmıyorum resmen film müthişti
Biz arkadaşlarla tr dublaj diye girdik, alt yazı çıktı.Sonra hadi neyse deyip o sitresle filmi seyrettik.Ne yalan söyliyim ,altyazıyı takip etmek gözümü yorsa da efektler tam insanın daldığı yerde soğuk su etkisi yapıyordu.Hele o adını tam hatırlayamadığım dev ahtapotun jack sperrow'a saldırma efekti dehşetti. Yani 5 üzerinden 4 alabilecek bir film
bence çok güzeldiama filmin sonu bayaa şaşırttı beni
bir bakalım dedik başlığı görünce maşallah filmi anlatmışsınız ya
Yarın bi gideyim de şu filme bakalım nasılmış..İnsallah ilki kadar eğlencelidir...
Kardeşim sen başkasının fikrine bakma. Bakalım onların sinema zevki seninki ile örtüşüyormu. Sen ver paranı git filmine.Beğenirsen ne ala beğenmezsende sağlık olsun.
Filmden geliyorum biraz uzun olmuş ve böylede bitmeyip 3. ye bağlamışlar. Eğlenceli bir film uzun zamandır düzgün film yok diye gitmiyordum sinemaya iyi oldu.
ben de izledim geldim mükemmel olmuş walla
ben de beğendim..ilk filmi izleyip sevenler kesinlikle bu filmden sıkılmaz bence..
spoiler vermeyelim gayet güzel ve eğlenceli bir film, serisi mutlaka izlenmeli
Ya filmi izleyipte sparrow un 3 te geri donmuycegini dusunmek cok sacma, (1i izleyenelr icin) zaten tek donen de o diil :D
bu arada film walt disney e yakısmıcak kadar cirkin goruntulerle dolmus, ilk filmdeki 6 olan yas sınırının 12 ye cekilmesi de ondan kaynaklanıyor
Arkadaşlar normalde filme gitmeden önce bakmamaya çalışırım yorumlara ama 3 tane aynı topicten açılınca mecburen girmek zorunda kaldım kontrol için.
Şu filmin sonunu anlatma hastalığına yakalanan kişileri bu hastalıktan nasıl kurtarabiliriz diye düşünmeye başladım içeri girince. Anlamıyorum nasıl bir zevktir ki böyle yorum yapmak. Bari insan uyarır bir şey yazıyorsa. Bu kadarcık da sinema kültürü yoksa insanda gidip film izlemesin mümkünse.
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
spoiler vermeyelim
spoiler ne ya
müthiş bir filmdi ilkinede gitmiştim sinemaya bunada gittim bana göre muhteşemdi
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
spoiler vermeyelim
spoiler ne ya
git sözlüğe bak diye bi espiri yapardım ama neyse..
ya bence ilki daha çocuk filmi gibi kaçıyodu bu çok daha iyi olmuş. espriler de baya baya komikti ya ben güldüm şahsen!