Şimdi Ara

Karayip Korsanları 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla bende az önce geldim filimden ve beklediğim gibi çıkmadı hele birde türkçe olması
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • az önce çıktım filmden abi müthişdi yani tekrar tekrar izlenecek bir film

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

bana göre
    "sonun dünyasında"
    ya da o tarz bişey çünkü 2. filmin sonunda giden arkadaşlar bilir jack sparrow u aramaya gidiyorlar ölülerin dünyası gibi bi yere ve ordaki kadın diyor ki "size bu denizleri iyi bilen bir kaptan lazım"
    ve işte o anda geoffrey rush çıkıyor

hm o herif ölmemişmiydi ya benim aklım karıştı valla...

ben de aslında tam olarak bilmiyorum ama siyah incinin laneti bu adamların üzerinden kalkınca bunlar normal hayatlarına döndüler sanırım...
    ama yine de bi bilene sormak lazım

• 9/10 veriyorum, tüm beklentilerimi karşıladı. Beklentilerim neydi, bol bol gülmek, güzel efektler (görsel efektlerini bir türk hazırlamış), deniz ve deniz, ahşap gemiler ve tabi kiii KOrsanlar. Açıkçası daha üst bir yaş gurubuna uygun eskisine göre. Temposu yüksek devamlı eğlendiren ve bolca güldüren bir film; arkadaşlar orjinal dilinde izlemekle türkçe dublaj bir olmaz
  • ya biri o kızın ismini söylesin banaaaaa !!

• keira knightley

Karayip Korsanları 2

Orjinalden alıntı: erdemgtr

keira knightley

Karayip Korsanları 2

çok güzel yaaaaaaaaa

• Gittim ama hiç beğenmedim.Efektler görüntü iyi ama heyecan yok, sürükleyicilik yok.Film bittiğinde yarım kalmış gibi geldi sonunda ne olduğunu da tam anlayamadım.
  • Filmi çok beğenenler komik olduğunu söyleyenler acaba ben başka bir filme mi giitim ? film birkaç sahnenin dışında bana hiç komik gelmedi filmin ne filmi olduğu da belli değil zaten komedi desen değil macera desen değil ?
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orjinalden alıntı: nugury

nası mukemmel yav?.Ben yaklasık 1 saat once izledim ve ilk filmi dusnursek hiç gusel deil.Bi kere espriler artık daha cocukca ,hikaye desen batık .

İNCEDEN FİLMDEN BAHSEDİYORUM SEYRETMEYENLER OKUMASIN.

Aynen katılıyorum aksiyon sahnelerinde ilkindeki doğallık yok, olaylar zorlama, uzatılmış ve abartılı, espiriler oldukca çocuksu ve alıntı, yerlilerin kovalıdığı, değirmenin içinde döndükleri sahnelerin benzerleri daha önce biçok filmde kullanılmıştı yanlız olaya biraz Johnny Depp tadı katılmış, filmde konunun ne olduğu bile 2. yarıda anca anlaşılıyor ilk yarı karambolik gidiyor, hele sonunun dizi şeklinde bitmesi saçma olmuş.

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Neresi güzel yaw KageBunshinNoJutsu aha sana güzel isimleri milla jojovic, sky lopez, glian anderson, kate moss listeyi daha da uzatabiliriz

yav bu deilde kısa saçlı fotosu var orda çok güzel...

neyse zevkler tartışılmaz :)

NOT : SARIŞINLARDAN NEFRET EDERİM
  • adamlar ne kadar zaman tek bir kareyi yakalamak için uğraşıyolar.o kadar emek harcıyolar...
    bazıları için de film kötü diyip kestirip atmak çok kolay...
    isteyen üstüne alabilir
  • Şu insan denen yaratığı tatmin etmek ne kadar da zor
    Film çok güzel olmuş,her zaman her yerde olduğu gibi şimdi de muhalefet edecek birileri çıkıyor işte.
    Bir kere bu sefer ne yaptıklarının daha farkındalarmış gibi geldi bana,aksiyon ve komedi unsurları çok iyi dengelenmiş.Ses ve görsel yönden de çok başarılı bir film ayrıca.Bence,ilki şöyleydi böyleydi demeden herkesin izlemesi gerekir.
    ama bilinen birşey var sıkılarak izlenecek bir film değil.

Kesinlikle izlemeye değer bir film. 2007'de serinin 3. filmini dört gözle bekliyorum.

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

Şu insan denen yaratığı tatmin etmek ne kadar da zor
    Film çok güzel olmuş,her zaman her yerde olduğu gibi şimdi de muhalefet edecek birileri çıkıyor işte.
    Bir kere bu sefer ne yaptıklarının daha farkındalarmış gibi geldi bana,aksiyon ve komedi unsurları çok iyi dengelenmiş.Ses ve görsel yönden de çok başarılı bir film ayrıca.Bence,ilki şöyleydi böyleydi demeden herkesin izlemesi gerekir.

öle bişey imkansız arkadaşım nasıl bir eleştiri bu
    tüm insanları nasıl tatmin edeceksin robotmu tatmin ediyon
    muhalefet olacak tabi olmazsa sorun vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

keira knightley

Karayip Korsanları 2

GalataSaray
  • at world's end yani dünyanın sonunda türkçesi imdb de türkçe yine var ve ilk sırada acaba hep türkçe mi duyacaz. Ama çok komik yaw depp nasıl kaçıyordu birde üfleme sahnesi dehsetti.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.