Yüzbaşı
20 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Telefonu yaklaşık 1 ay önce gttigidiyor.dan aldım... kendisinden gayet memnunum fakat ilk başlarda dikkatimi çekmeyen mesaj, e-posta gibi bildirimlerde titreşimi uğraşsam da kapatamıyorum..

ayarlar kısmında ses bölümünü açtım.

çağrı zil sesi ve titreşim kısmında yer alan çalarken titret sekmesindeki tik'i kaldırdım.

sistem.de yer alan bütün sekmelerin de tik'lerini kaldırdım.. ama telefon hala titriyor..

bi omuz verin şu kardeşinize...
Arkadaşlar bi yakınım için acil 0 rh(-) kan aranmaktadır..Vermek isteyen olursa bu akşam hatta gece oldu artık acil lazım 05434131944 ya da 05063686870 nolu telefona dönerse nerde olursa olsun ANkara içinde arabayla alırız...Şimdiden sağoln teşekkürler
Kasadan çok ses geldiği için ekran kartını söktüm( nie söktm bilmiyorum)....Sorasında tekrar taktım ama bilgisayar artık acılmamaya basladı..Ne yapmalıyım
arkadaşlar benm şöyle bi sorunum var;
kendi bilgisayarımdan msn'e girdiğim an hata veriyor ve kapanıyor..
Bir başka msnle oturum acıldıgına hata vermıyor..
Bn baska bı bılgısayardan oturum acabılıyorum..

Sildim tekrar yükledm ama sorun çözülmedi..Önerilerinz nedir acep??
arkadaşlar sanıırım yine bi kendini bilmez tahrik amaçlı bi video eklemiş youtubeye..alakalı video bu
[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=JpNUFraI5-o&feature=related
]

hep beraber tepkimizi koysak kaldırırlar belki..
Ligdeki başarısız sonuçların ardından, Türkiye Kupası’ndan da elenen Trabzonspor Turkcell Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde evinde G.Birliği OFTAŞSpor'u konuk etti. G.Birliği OFTAŞSpor 1-0 geriye düştüğü maçta Karadeniz'de 2-1 kazanarak kötü günler yaşayan Trabzonspor'u daha da karanlığa itti...

Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u 3. dakikada Umut Bulut'un golüyle öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü 55. dakikaya kadar koruyabildi. OFTAŞ'ın Brezilyalısı Sandro bu dakikada attığı gol ile Ankara ekibine 1-1'lik eşitliği getirirken, İbrahim Şahin 87. dakikada attığı gol ile Bordo-Mavili ekibi yerle bir etti.

Tolga Zengin, Tolga Seyhan, Jabi, Erdinç ve Çağdaş'ın eksiklikleri Trabzonspor'un G.Birliği OFTAŞSpor mücadelesinde sıkıntıya soktu. Maça 3. dakikada OFTAŞ savunmasının arkasına atılan topta Umut Bulut'un iyi vuruşunun fileler ile buluşmasıyla 1-0 önde başlayan Trabzonspor ilk yarı içinde rakibinin çok fazla atak yapmasına izin vermedi. Konuk ekip hucüm organizasyonlarında etkili işler yapamazken devre 0-0 eşitlik ile sonuçlandı. İlk yarıda Trabzonspor'un birkaç pozisyonu dışında karşılaşma durgun geçti.

İkinci yarıda 55. dakikada ise bir anlık kademenin hatasıyla Sandro, G.Birliği OFTAŞ'a beraberliği getiren golü kaydetti. Bu golden sonra Trabzonspor'un daha çok risk alma zorunluluğu içine girmesi karşılaşmadaki tempoyu arttırsa da iki takım da önemli pozisyonlar elde edemedi.

Umut Bulut ve Barış Memiş'in Trabzonspor'daki çabasına Yattara aynı derecede karşılık vermeyince teknik direktör Ersun Yanal, Adnan'ı 72. dakikada oyuna dahil etti. Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara oyundan alınırken Avni Aker tribünlerinde ise ıslıklar yükseliyordu.

İki takımın da eşit top yüzdesiyle oynadığı ikinci yarıda G.Birliği OFTAŞ uzun ve derin paslarla Trabzonspor kademesini dengesiz yakalamak istedi ama Osman Özdemir'in öğrencileri bu konuda sınıfta kaldı ta ki 88. dakikaya kadar. İbrahim Şahin 88. dakikada attığı gol ile Avni Aker'de G.Birliği OFTAŞSpor'u 2-1 öne geçirirken, gerilimin de artmasına sebep oldu. Bu dakikaya kadar sıkıntılı bir maç izleyen ve takımından iyi futbol bekleyen Trabzonspor seyircisi 2-1 geriye düşmenin verdiği stres ile takımlarını yoğun bir şekilde protesto ettiler.

Trabzonspor'un kurtarıcı Gökdeniz OFTAŞ karşısında 90 dakika boyunca çok üstün bir performans sergileyemezken, G.Birliği OFTAŞ'ta Serkan Atak günün göze çarpan isimlerinden biriydi. Ersun Yanal'ın takıma gelmesinden sonra bir yenilenme içine giren ve transferde çok çaba sarfetmesine rağmen henüz kaleci Onur dışında bir transfer yapamayan Trabzonspor'da futbolcuların birbirleriyle olan kopukluğu G.Birliği OFTAŞSpor mücadelesinde de hadsafhadaydı.

Mücadelenin son dakikalarında Gökdeniz'in hareketliliği ile oyuna biraz daha ısınan Trabzonsporlu futbolcuların atakları ise sonuçsuz kaldı.

Geçtimiz hafta Celalleddin'i PAF'a yollayan, Ceyhun ile de bağlarını koparan Trabzonspor, Avni Aker'de bir 90 dakika sonrasında da taraftarını mutlu edemedi ve Avni Aker'de yine alışık olunan görüntüler yaşandı. Trabzonspor seyircisi hüzün ile evlerine giderkeni, 'Yönetim istifa' sesleriyle tepkilerini gösterdi.

Ligde ilk yarıyı 3-2'lik Fenerbahçe yenilgisi ile kapayan, ikinci yarıya 2-0'lık Sivasspor yenilgisi ile başlayan Karadeniz ekibi Trabzonspor'da üst üste alınan 3. yenilgi olan G.Birliği OFTAŞSpor maçı sonrasında gözler ise Trabzonspor yönetimi ve Ersun Yanal'a çevrildi...

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Ayman'ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Umut, kaleci Recep'in sağından topu ağlara gönderdi. 1-0
34. dakikada Serkan Atak'ın ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Ahmet Şahin'i geçen top yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Trabzonspor defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırdı.
37. dakikada Barış'ın pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Umut'un vuruşunda top kaleci Recep'ten döndü. Topu defans oyuncuları uzaklaştırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
55. dakikada Murat Kalkan'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Sandro, topu düzelterek önüne aldı. Bu futbolcu, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skorda dengeyi sağladı. 1-1
60. dakikada Gençlerbirliği Oftaşspor kazandığı serbest vuruşu hemen kullandı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Sandro, kalecinin sağından geçerek topu boş kaleye göndermek istedi, ancak kaleci Ahmet Şahin son anda topa müdahale ederek gole izin vermedi.
61. dakikada Gökdeniz'in pasıyla topla buluşan Mustafa Keçeli'nin sert şutunda top yandan auta çıktı.
63. dakikada Yattara'nın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta kaleci Recep, yerden seken topu son anda kornere çeldi.
83. dakikada Mustafa Keçeli'nin sol kanattan ceza sahasına ortasında Umut Bulut'un kafa vuruşunda top kaleci Recep'te kaldı.
88. dakikada Sterjovski'nin pasıyla ceza sahasına giren İbrahim Şahin, kaleci Ahmet Şahin'in solundan topu filelere gönderdi. 2-1

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Oktay Demiray, Timur Direkler, Arkın Akgöl
TRABZONSPOR: Ahmet Şahin, Ferhat, Tayfun, Hüseyin, Mustafa Keçeli, Ayman, Serkan Balcı, Gökdeniz, Barış (Ergin Keleş dk. 77), Umut, Yattara (Adnan dk. 72)
YEDEKLER: Onur, Hasan Üçüncü, Musa, Ufuk, Kadir Keleş
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR: Recep, Murat, İlhan, Giray, Tozo, Serkan, Olgay, Orhan, Sandro (Kadir dk. 84), İbrahim Şahin, Sterjovski (Hakan dk. 90)
YEDEKLER: Ulaş, Murat, Çağatay, Eren, Cevher
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir
GOLLER: Umut Bulut (dk. 3) (Trabzonspor), Sandro (dk. 55), İbrahim Şahin (dk. 88) (Gençlerbirliği Oftaşspor)
SARI KARTLAR: Ayman, Serkan Balcı, Hüseyin (Trabzonspor), Sandro (Gençlerbirliği Oftaşspor)

* Game Over = Oyun bitti...
kaynak: sporx

İNADINA TRABZON HALA
OYUN BİTSE DE
İKİNCİ LİGE DÜŞSEKTE
HEP YANINDAYIZ
arkadaşlar bildiğiniz üyelik istemeyen ya da parasız olan ingilizce makale sitesi var mı??

Ağrıları nedeniyle doktora gitti. Memurun röntgeni çekildi herkes çok şaşırdı.
Fransa'da, bacağındaki ağrılar nedeniyle doktora giden bir memurun beyninin hem küçük, hem de "içinin boş olduğu" ortaya çıktı.

İsmi açıklanmayan 44 yaşındaki memurun beyin boşluğunun çok büyük olduğu görüldü. Ayrıca, kafatasının ortasında kalan bu boşluğun büyüklüğü nedeniyle beynin, kafatasının iki yanına yapıştığı tespit edildi.

Doktorlar, henüz 6 aylıkken beyinde su toplanmasına neden olan bir hastalık geçiren memurun beyninin yeterince büyüyememiş olabileceğini belirtti. Uzmanlar, memurun IQ'sunun 75 olduğunu bunun genel ortalamanın sadece 10 puan altında olduğunu vurguladı.

KAynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=95436
Duisburg karşısında attığı golle tüm dikkatleri yine üzerine toplayan Beşiktaş'ın genç yıldızı Batuhan Karadeniz, kaptan İbrahim Üzülmez'in himayesi altında bulunuyor. Kartal'ın genç yeteneği, İbrahim'in bir an bile yanından ayrılmazken, kaptanın sözlerinden dışarı çıkmıyor, nasihatlarını can kulağıyla dinliyor.

İbrahim Üzülmez henüz 16 yaşındaki Batuhan için "O, geleceğin Hakan Şükür'üdür. Ben ona Batuhan değil Batugol diyorum. Kendi yüzüne de söyledim. Eğer büyük bir futbolcu olamazsa bunun tek sorumlusu Batuhan olacaktır. Ne hocalara, ne yöneticilere, ne de takım arkadaşlarında suç bulamaz. Tek suçlu o olacaktır. Batuhan şımarmazsa kendini bozmazsa kesinlikle Türk futboluna damga vuracak yıldız bir isim olacaktır" ifadelerini kullandı.

Avusturya kampına sonradan katılan Batuhan'ın babası ile kamp öncesi telefonda görüştüğünü söyleyen Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı, "Batuhan'ın babası beni aradığında 'Sevgili kaptan oğlum sana emanet. Batuhan 16 yaşında bir genç ve kamp boyunca ona sahip çıkmanı rica ediyorum' diye istekte bulundu. Ben de bu görevi seve seve yapıyorum. 16 yaşında böylesine boya posa sahip olmak bir futbolcu için gerçekten büyük bir avantaj" yorumunu yaptı.

İbrahim Üzülmez, Ertuğrul Sağlam'ın da Batuhan'a büyük destek verdiğini söyleyerek, "Ona ağabeylik yaptığımı görünce bana bir gün 'İbo genç yaşta evlenseydin, şimdi Batuhan gibi bir çocuğun vardı' diyerek takıldı" ifadelerini kullandı.

'Zor bir dönemdeyim'

Kaptan, "Peki sen 16 yaşındayken neredeydin" sorusu karşısında, "Ben 16 yaşındayken köyde inek otlatıyordum. Gerçekten çok şanslı çocuk. Düşünsenize, 16 yaşında Beşiktaş A Takımı ile idmanlara çıkıyorsun. Eğer Batuhan bu fırsatı kaçırırsa gider inek otlatır o zaman" yanıtını verdi.

Bütün bu övgüler karşısında utanan Batuhan Karadeniz ise "Ben kampın ilk hazırlık maçı olan Hall karşısında ikinci yarıda sahaya girdim. Orta sahadan bir pas aldım ve sanırım bir kaç kişiyi geçtim. Ama sonra ne yapacağımı şaşırdım. Heyecandan tir tir titriyordum. Ama Duisburg maçında heyecanımı biraz daha yendim. Şu an kariyerim için zor bir dönemdeyim. Bu zor anlarımda İbrahim ağabey bana çok yardımcı oluyor. Tek hedefim Beşiktaşlı duruşunu sergiliyebilen bir futbolcu olmaktır" diye konuştu.
20.07.2007

Kaynak : Milliyet

Türk futbolu için önemil bi isim..İnşallah kaybolmaz
19 Temmuz 2007 Perşembe 10:08
Fenerbahçe'de bu sezonki kombine satışı, geçen sezonu geçemedi.
Kuruluşunun 100. yılını şampiyonlukla taçlandıran Fenerbahçe, bilindiği gibi yeni sezona müthiş bir transferle giriyor; dünya starı Roberto Carlos. Ancak, bu dünya devinin kadroya dahil edilmesi, taraftarın beklentisini tek başına karşılamaya yetmedi gibi gözüküyor. Çünkü Brezilyalı yıldızın transferiyle tavan yapan kombine kart satışlarında şu günlerde tam bir durgunluk yaşanıyor. Sambacı dışında yıldız transferi yapılmaması ve sadece gençlerin alınması, kartlara ilginin azalmasına yol açtı.

Sınıra dayanabilir
30 bin kapasiteli kombine koltuklarında geçen sezon bu günlerde 26 bin 500 rakamına ulaşılmıştı. Bu sezon ise Roberto Carlos gibi bir yıldızın transferine karşın rakam 22 binde kaldı. Bu da, taraftarın bir yıldız oyuncu transferi daha beklediği yorumlarına yol açtı. Flaş bir transferin gerçekleştirilmesi durumunda, kombine kart satışlarının 30 bin sınırına dayanması bekleniyor. Yöneticiler ise durgunluğun normal olduğunu, kartların hepsinin satılmasını beklediklerini dile getirdi.

Kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=95103
Hakkında
Meslek: kamu
İlgi Alanları: futbol,kitap
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.297
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 47.748 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.